Gå til innhold

Flere nye iPad Proer blir levert bøyd i esken. Ikke en produksjonsfeil, mener Apple.


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette tjener ikke Apples renommé, som ikke er blitt bedre med tiden. Kjøper man en bøyd iPad, må man benytte seg av angrerett eller åpent kjøp. Bare det da ikke blir diskusjon om brettet var bøyd allerede før esken ble åpnet, eller etterpå. Eventuelt kan man be om å få det sjekket i butikken før de leverer den ut, og vise til presseoppslagene om dette problemet.

 

Dersom man blir sittende med en bøyd iPad, blir den nok uansett mindre verdt enn en bøyd en, dersom man senere vil selge den, f.eks på Finn. Hvis man i det hele tatt får solgt den.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Helt utrolig at Apple gider å ta på seg slike kritikk-angrep.

Uten tvil at dette ER en feil som de burde aldri få.  Og hvis feilen er ute, må de umiddelbart erstatte de bøyde enheter, uten en eneste pips !

Folk kjøper apple produkter - nettopp på grunn av DESIGN. For at de er penere ( smak og behag ) og bedre utformet enn tilsvarende ting på markedet.

Utseende og utførelseskvalitet er ( var ) Applesin hoved salgsargument.   Nå - har de, lik som, bæsjet i sin egen tallerke.  Veldig dumt.

Endret av SandWaves
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Selv om - eller kanskje fordi -  Apple er en gigantisk pengemaskin, forsvinner mer og mer av det rundt Apple og produktene som Steve Jobs skapte. Tim Cook gjør lite for å bremse dette. Dersom det fires på kvaliteten, finnes det nok av alternativer. 

Apple lager produkter som fungerer fint sammen, fordi de er laget av samme produsent. Operativsystemene deres oppdateres jevnlig, og man kan gjøre det relativt lenge etter at modellene var nye. På godt og vondt; de beholder tilnærmet samme design relativt lenge, slik at de ikke ser utdaterte ut etter noen år. På den annen side vil man føle man kjøper et gammelt produkt.

Apple lager produkter man kan ha lenge. De holder godt, og godt er det, siden også Mac-ene er vanskelige å oppgradere i etterkant. Da kan det forsvares at de koster mer. Men prisutviklingen er betydelig, ikke minst 2018-modellene av Mac, iPhone og iPad. Dette ser en nå resultatene av. Flere vender Apple ryggen. Dessverre trekker de også konkurrentenes priser opp.

Blir spennende å se utviklingen, men Apple bør ta seriøse grep, og ikke flyte på den posisjonen de har. 

 

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...