Jump to content

Xantippe

Medlemmer
 • Content Count

  1246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Xantippe last won the day on April 20 2019

Xantippe had the most liked content!

Community Reputation

1544 :)

About Xantippe

 • Birthday June 8

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

2834 profile views
 1. Hvor smart er det med "smarte" dingser når mange av disse såkalte "smarte" tingene mangler enhver form for sikkerhet? Det burde advares sterkt mot farene man utsetter seg for når man hekter ting på nettet. Disse "smarte" tingene er ofte enkelt å hacke, noe som gir banditter full tilgang til PC'en din med risiko for at sparekontoen blir tømt og ID stjålet. Å kjøpe en "smart" høyttaler er som å investere i overvåkning og avlytting av deg selv. Gøy å ha kan fort ende opp med svært lite gøy.
 2. At man ikke har bruk for høy sikkerhet privat er feil. Det er hjemme mange blir hacket og får tømt sparekonto og frastjålet ID, noe som skaper store problemer for dem det gjelder.
 3. ...og det må man betale moms på, mens elbil som gir null helseeffekt (eller bare negativ) er momsfri. Staten setter pris på at du kjøper elbil, men ikke elsykkel som i praksis kan spare staten for store helseutgifter. Forstå det den som kan.
 4. Svært skuffende at ikke bilen også kommer med større batteri!
 5. Akkurat for kort rekkevidde til å være interessant. Men hvorfor sikrer de ikke bilen med fem hjulmuttere? Her er det bare fire!
 6. Å slåss mot et sosialistisk byråd krever mer enn én advokat. Spesielt dette gjennomkorrupte byrådet i Oslo.
 7. Hvis du undersøker tallene også for årene under Obama, vil du se at arbeidsledigheten bare fortsatte å synke, men iikke i så stor takt som under Obama. Tatt i betratkning at Obama overtok et nærmere konkurbo og et land i dyp økonomiks krise etter Bush, ble det gjort en formidabel jobb under Obama-perioden. Trump overtok en økonomi på vei oppover men ødela den ved å la Coronaepidemien få overtaket. Han økte også gjelden med vanvittige tre trillioner dollar, mens Obama reduserte gjelden. Men slikt passer jo ikke inn for trupere.
 8. "Det er mange måter å spre klimaskremsler på.. Dette isfjellet nermer seg nå en posisjon der det vil sprekke opp å forsvinne." Dagens ekspertkommentar fra en mann med svært liten utdannelse.
 9. Hva med de som ahdde vakt på broen på de to skipene? Er de fullstendig ansvarsløse?
 10. Med det panseret er det sikkert plass til en V8-er der. Bilen ser jo helt vanskapt ut.
 11. Man må ta i betraktning at det er blårussen som har det meste å si. Mange av dem er rene pengetellere som kun ser på beløpet nederst på fakturaen og har null innsikt i andre ting. Etter alle år i næringslivet har jeg mistet tiltroen til de fleste av dem. Jeg har ingen illusjoiner lenger.
 12. Ikke har jeg sett eller hørt at noen har påstått at atomkraft verken er skadefri eller at DNA ikke skades ved stråling. Poenget mitt er at det dør hundretusener av mennesker som følge av skitten kraft og samtidig er folk livredde for atomkraft som knapt har medført dødstall i forhold. Atomkraftverk langs kysten av Japan er det villeste vanvidd. Bygges atomkraftverk med dagens teknologi i sikre områder vil man kunne legge ned skitne kraftverk og hundretusener av liv bli spart. Men fornuft appellerer jo ikke til mennesker. Det er redselen for det ukjente som skremmer. Skremmer mye mer enn den mye farligere virkeligheten.
 13. Nei! Det er et femtegenerasjonsfly. Produksjonen ble avsluttet tidlig pga de enorme kostnadende ved flyet.
 14. Det mest positive med sommer tid er at man får mer sollys/dagslys etter jobb. Derfor bør man innføre sommertid året rundt. I nord, vinterstid, går man på jobb før det er lyst og går hjem fra jobb etter at det har blitt mørkt. Det er vel å foretrekke at man kommer hjem fra jobb med litt mer dagslys.
 15. Dette er jo en svært komplisert sak som må utreded minst ti år før det hele settes ut på høring. La oss beholde sommeritden året rundt, så får vi mer sol og lengre dager etter arbeidstid. For praktiske politikere: Det er bare å vedta det, om så på mandag!
×
×
 • Create New...