Gå til innhold

Vold, Nei er ikke et nei og slåsskamper på nattklubber?


AnonymDiskusjon

Anbefalte innlegg

Var på en nattklubb for 2-3 uker siden og opplevde litt av hvert, aldri gjort dette før men uansett:

Hadde det veldig moro, traff nye og la til nye på flere medier og husker 70/30 av det som skjedde, men husker mye negativt fra "Utenlandske" som var der. Var flere jenter som sa nei at de ikke var interessert, men det tok 20-30 nei fra de og mye dytting før de faktisk ble tatt på alvor og security måtte fjerne de.

 

De fleste var edru og flere gikk på jenter i grupper.. Så veldig mye vold også, som også endte klubben fordi noen kom borti en muslim og han freaket ut helt, 2 banneord til og så slo de til hverandre.. Var i en veldig trang 1,5 meter bredde i gangen så veldig trangt.. Føler dette har ruinert mesteparten av erfaringen min fra å gå til klubber på natten men.. Sikkerhets vakter kom og det kom politi med 2-3 biler.. 

 

Skal ikke basere første klubb natten min på denne erfaringen, men føler den er litt ruinert. Føler det var ganske lite vakter til tider, men kanskje bare meg som ikke så de så ofte.

 

Tips til fremtidige klubb-besøk? Var veldig moro med venner, utenom den syke prisen på alkohol.  :ph34r:



Anonymous poster hash: ccd62...cdb
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Har ikke så mange tips, bare ikke dra på samme nattklubb igjen. Til slutt finner du "ditt" sted.

 

Jeg bruker å drikke en øl eller to på vei til utestedet, så kan jeg leve på den buzzen litt før jeg må kjøpe en øl ute. Sparer penger.

 

Lite å legge til denne, kan skrive under på den.

 

Drikk godt hjemme, kjøp bare 1-2, kanskje 3 øl ute. Det er sånn det er blitt. Søren meg omtrent 100 kr for en øl, da er det noen ganger ikke 0.5 liter en gang. Så man må bare skru inn sikkerhetsrutiner.

 

Min erfaring er at det er blitt mer strengt ute generelt. På lokalbussene her i byen jeg bor henger det nå sånne idiotiske lapper hvor det blant annet står "Hvis du er synlig påvirket kan du bli kastet ut.". Og dét er min erfaring fra siste 8-10 år med byturer. Ja, i 1 til 2 av 10 tilfeller skal jeg innrømmet at jeg var for full og kanskje litt for .. pågående og aktiv. Har aldri vært frekk eller slem. Men i resterende tilfeller har jeg ikke oppført meg dumt, har bare vært som alle andre, ledd og hatt det moro, og blitt bedt om å gå. Så det er blitt en forferdelig ukultur med vakter og barnepass. Det går ikke å le og ha det gøy sånn som det gikk an før.

 

Jeg tror det har mest med trynefaktor å gjøre. Hvis de ikke liker ansiktet på deg, så pælmer de deg ut, sånn at de mer vellykkede og oftest de med mye penger får bli værende. Forkastelig, er det blitt. Den gode gamle sjelen blir skviset ut og forsvinner.

 

Men ja, en dél av bylivet er jo å sjekke ut nye steder og sjekke "vibe'n" der ^^ Jeg liker best brune puber med guinness fra tappekran og gjerne en flink gitarist eller lite band.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...