Gå til innhold

GeForce RTX 20** tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg mistenker feilprising ja, tipper de har lagt inn 2080 pris på 2080Ti-modellen. Men uansett, så er den prosentvis nærmere MSRP enn da de feilpriset 1070.

Litt mer usikker på denne uansett - sist var det tydelig merket -40% rabatt. Det var litt av grunnen til medhold i ftu.

Endret av gthaman
Lenke til kommentar

Jeg mistenker feilprising ja, tipper de har lagt inn 2080 pris på 2080Ti-modellen. Men uansett, så er den prosentvis nærmere MSRP enn da de feilpriset 1070.

 

 

Sjekket nettopp statistikken til Prisjakt.no, CDON hadde dette skjermkortet først for 8999, så 11490, så 12290, nå 9490. Så dersom de har feilpriset så har de gjort det 2 ganger i løpet av 3 uker. Prisen tilsvarer også ganske så nøyaktig Nvidia sin offisielle prising og dette er en typisk tilbudsversjon av RTX 2080 Ti som kommer til å bli solgt til 8990 og 9490 ganske ofte på sikt.

 

Det sagt så kan det godt hende de prøver seg, de solgte meg en vare tidligere år som IKKE var feilpriset men tomt for på laget og kansellerte den uten å sende epost eller si et eneste ord. Jeg gikk å ventet i ukesvis frem til jeg endelig logget inn på CDON.no for å finne ut at de hadde kansellert den.

 

Det er vel ingen butikker i Norge som gjør så mye feil som det CDON gjør. Det virker som om de gir blanke faen i en gang å prøve å gjøre en god jobb og i stedet bare kansellerer hver eneste gang de gjør noe feil.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Ser den har oppgitt 8GB ram under spesifikasjoner da.

 

Den er merket med 11gb på fremsiden, i tittelen, og i beskrivelsen av skjermkortet som er det første som kommer frem.

 

 

Litt mer usikker på denne uansett - sist var det tydelig merket -40% rabatt. Det var litt av grunnen til medhold i ftu.

 

 

 

Det er forhåndsbestilling, det er vel ikke lovlig å merke en vare med rabatt med mindre man har solgt og levert varen til den prisen tidligere.

Endret av Black-March
Lenke til kommentar

Ogh derr forsvant 2080Ti kortet fra sortimentet til cdon... Ut fra Palit's produkt side er dette kortet ikke overklokket i det hele tatt. TU102-300(non-A) er ikke lov å fabrikk overklokke. Så det er all grunn til å anta at dette er et kort med slik chip, og at disse kortene skal ha en MSRP på $999. Altså det er fullt lov å forvente at denne prisen er korrekt. Problemet er at når det blir utsolgt for kort med TU102-300A, og folk er desperate nok til å betale det samme for non-A versjonene. Så vil jo ikke butikkene takke nei til å tjene 2000 Kr ekstra på "dritt" kortene, ved å selge dem til samme pris som 300A kortene.

 

CDon igjen ja, blir artig å se hvordan dette "løses".  :ph34r: Sletting av ordrene, eller tilbud om 100 Kr gavekort. :p

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Hvor finner dere om et kort har A chip eller ikke?

 

Som sagt får ikke AIB partnerne lov av Nvidia til å levere skjermkort med non-A chip med fabrikk overklokking. Så om du ser et kort som har fabrikk overklokking, så er det garantert et kort med A chip. Likedan er det naturlig å anta at kort som leveres med standard boost frekvens blir levert slik på grunn av at de ikke har A chip. TPU har en database med mange skjermkort, og A/non-A angis der, men hvor 100% korrekt den listen er vet jeg ikke. Flere produsenter angir ellers også hvilken chip de bruker under specs. Men igjen, klipp og lim feil forekommer jo, så det må man ta høyde for. Om man ønsker å sjekke kortet som står i maskinen, så kan, som magnusavr sier, GPU-Z eller tilsvarende brukes til å avlese chip ID.

Lenke til kommentar

Gøyeste jeg hadde med CDON var når de la ut 980 ti ved release for 2000 og noe. Jeg bestilte 10. Fikk kjapt en telefon da ..

 

Det blir jo en ganske så annerledes sak, hvis feilen er så grov at kunden burde skjønne at det er noe feil så har butikken rett til å kansellere. Spørsmålet blir alltid da hvor grensen for "Kunden Burde Skjønne" ligger. Butikken kan også i enkelte tilfeller nekte om produktet må selges med grovt tap.

 

75% rabatt i en kategori det rabatter skjelden er mer en 20% er for mye. Men 75% rabatt i en produktkategori der man ofte ser produkter med tilsvarende rabatt (feks stekepanner) vil være innenfor det normale.

 

I dette tilfellet var rabatten 23% i forhold til konkurrentene, noe som er en god rabatt i kategorien skjermkort, men ikke på noen som helst måte totalt uhørt. Prisen stemte også overens med Nvidia sin egen offisielle MSRP. Og det er heller ikke så lavt at CDON vil måtte selge med grovt tap, sannsynligvis vil netbutikken gå omtent i null når de selger for 9490.

 

De kan også nekte om det ser ut til at du kjøper for næringsdrift eller videresalg. Feks vil en netbutikk kunne nekte å levere 10 stk skjermkort, men de kan ikke nekte deg 2 som skal brukes i SLI modus.

 

Da er det i stedet en sak der Netbutikken helt klart vil tape, fordi kundene ikke har gjort noe galt eller handlet i dårlig tro.

 

Det vil også være et spørsmål om når avtalen er ingått, feks hvis du har kjøpt på faktura men ikke mottatt fakturaen så er det ikke sikkert kjøpet vil regnes som ferdig- Men hvis du har kjøpt med bankkort så har jo transaksjonen blitt registrert og beløpet blitt reservert i nettbanken din. Og om du har kjøpt med Paypal så vil jo beløpet allerde være trukket fra kontoen din, da er det jo fiks og ferdig.

 

Men vet aldri helt hva CDON finner på, de er veldig glade i å kansellere ordre uten rett eller grunnlag for å gjøre det.

Lenke til kommentar

I dette tilfellet var rabatten 23% i forhold til konkurrentene, noe som er en god rabatt i kategorien skjermkort, men ikke på noen som helst måte totalt uhørt. Prisen stemte også overens med Nvidia sin egen offisielle MSRP. Og det er heller ikke så lavt at CDON vil måtte selge med grovt tap, sannsynligvis vil netbutikken gå omtent i null når de selger for 9490

Det er ingen måte å anslå marginen til CDON, men jeg tviler sterkt på at den er over 10% på datakomponenter

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...