Gå til innhold

Slik kommer du i gang med Apple Pay


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

DnB skriver at det ikke vil bli mulig å bruke Apple Pay i dagligvarehandel i Norge. Er det riktig?

Hvis ja, hvorfor?

Hvis nei, hvilke dagligvarebutikker vil få eller har allerede støtte for Apple Pay?

 

Støtter butikkene NFC/trådløs betaling/Tæpping vil det også fungere i daglivarehandelen. Norgesgruppen støtter f.eks. Visa, Mastercard og Amex. Legger de til NFC i terminalene vil det fungere.

Lenke til kommentar

:hmm: Why should it ?  :eek:

 

Uansett, kan bekrefte at det funker glimrende med både iPhone og watch :)

Enda enklere enn vipps. når/hvis vennebetalingen via mld aktiveres i Norge blir det 10 av 10

 

Fordi det er dust å ikke støtte store brukerbaser. Det ligger vanvittig mye inntjeningspotensiale i gebyrer og løsninger for betalingssystemer. Kun derfor, ikke fordi Apple skulle på noen som helst måte være litt sære og annerledes nok en runde :p

 

Så jeg var bare rent nysgjerrig fordi jeg vet det ligger penger i det, så da antar jeg at android kommer etter også i fra Apple. Men som alltids, med Apple kan man ikke være så trygg på at så skjer. ;)

 

Bare tenk litt over det. Man har iTunes til mange andre plattformer også, så hvorfor ikke et så lukrativt marked som betalingsløsning for milliarder av mennesker.

Endret av G
Lenke til kommentar

Android Pay da?

 

Ser ikke ut til at det støttes i Norge ut i fra kartet ihvertfall. Men Google Pay har jo ikke noe med Apple å gjøre, så disse aktørene ønsker nok å tjene penger hver for seg. Men Apple burde prøve å ta markedet i fra Google der, noe annet ville jo ha vært dårlig timing og dårlig business når Apple har fått etablert seg i Norge allerede med sin Apple Pay.

 

https://en.wikipedia.org/wiki/Google_Pay

 

1920px-Android_Pay_Availability.svg.png

Endret av G
Lenke til kommentar

Jeg må innrømme at jeg reagerer på at alle de forskjellige plattformene skal ha sine egne betalingsløsninger. Hvis man skifter telefon og går fra Apple til Android eller motsatt, burde det jo ikke være nødvendig å skifte betalingssystem.

Blir ikke det som å bytte bank å reagere på at man får nytt kort. Kanskje de til og med hadde mastercard mens den forrige banken hadde visa?
Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...