Gå til innhold

Blizzard søker etter ansatt til et nytt Diablo-spill


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Har jo ligget litt i korta en stund nå synes jeg, siden de har slutta å komme med nytt innhold / større patches til d3.

 

Dessuten synes jeg personlig at de har kjørt seg fast i et veldig kjedelig system, der det eneste som er brukbart er fullt set (pga 3000% + mer skade som set-bonuser). For å fikse opp i dette så er det vel like greit å lage et nytt spill i stede for å rebalance alt fra grunnen av igjen.

Lenke til kommentar

Det er ikke mulig å lage et nytt Diablo-spill da spillet er mer enn tittelen. Det er mulig å lage et spill med en Diablo-tittel, men idé, utforming og innhold er ikke mulig å få i den rette ånd uten de riktige folkene.

 

Det blir som om en ny artist skal gi ut musikk under artistnavnet til en avdød artist kun fordi platestudioet eier rettighetene.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Diablo er først og fremst et rogue-like...

 

...drep monster, finn tilfeldige ting -- og bruk disse tilfeldige tingene til å drepe monster.

 

Jeg håper de går milevis bort fra Diablo 3, som fjernet ALT av Rogue-like til fordel for forenklet MMO...

 

Seriøst.

En ikke-magisk bue gjør magiske meteorer kraftigere?

Diablo 3 var bare tåpelig.

 

Men jeg tipper vi bare får Diablo 3 nummer to, heller enn et Diablo-spill som går tilbake til Rogue-like RPG-røttene, med relativt sett lave tall som legges sammen, i stedet for ganges;

Angrep som gjorde 3500 skade var helt kurrant på level 90 i Diablo II...

 

Mens i Diablo 3 runder du nå 3 500 000 000 000 skade, med bosser som har 500 000 000 000 000 helse...

 

...

 

Hvor er Neverwinter Nights 3, uansett?

  • Liker 1
Lenke til kommentar

De vil aldri klare å toppe D2, det spillet er perfekt laget. Det hadde vært bedre om de heller kom ut med noen nye runeord til D2, og fokusérte innsatsen sin på å stenge ned de hersens botterne. Jeg ville vært mer enn villig til å betale 50 kr/mnd for å få kvalitetsstøtte fra Blizzard til det spillet. Nå får vi halvdårlige løsninger, karakteren hakker og henger igjen i objekter, noe som gjør det mye verre å spille hardcore.

 

Så må man vel kjøpe ny pc til 15 000 bare for å få spilt det nye spillet.

Lenke til kommentar

Uff.Diablo 1 og 2 var herlige spill. Diablo 3 er og bli en simplfifisert parodi av et spill. De ødela settingen og verdenen totalt med cheesy humor oneliners og barnslig grafikk med pastellfarger. Dybden i gameplayet er også en vits sammenlignet med Path of exile.

Hadde de gått tilbake til røttene med diablo 1 atmosfære og diablo 2 gameplay med enda mer dybde kunne det virkelig blitt noe bra. Men blizzard har blitt så familieorientert at vi vil få en enda mer cartoony utgave som er enda mer simplifisert en 3'arn igjen.

Lenke til kommentar

Dessuten synes jeg personlig at de har kjørt seg fast i et veldig kjedelig system, der det eneste som er brukbart er fullt set (pga 3000% + mer skade som set-bonuser). For å fikse opp i dette så er det vel like greit å lage et nytt spill i stede for å rebalance alt fra grunnen av igjen.

 

Så enig så enig. Det at de låser spillerne til å kun bruke bestemte sett, i stedet for å selv finne kombinasjoner av utstyr / skills som fungerer bra sammen, gjør at jeg går temmelig fort lei Diablo 3. 

 

Det blir også sånn at når du har fullført et sett så er det bare en håndfull items som faktisk er av interesse for hver klasse, vanligvis bedre versjoner av de du allerede har. 

 

Jeg elsker Diablo og har hatt mange timers underholdning med Diablo 3, men jeg tror rett og slett ikke Blizzard forstår denne sjangeren så godt som de en gang gjorde. Path of Exile er et mye bedre eksempel på et ARPG som har grunnfilosofien i orden. 

Lenke til kommentar

Åhh, jeg tenkte mer på at de skal et spill i diablo sjangeren. Et lignende spill men ikke D4. Kan godt hende at jeg tar feil her men blir spennende uansett.

 

edit: Etter å tenkt meg litt om så blir det litt mindre spennende om det blir D4. Har faktisk ikke trua på at de klarer å oppnå noe med et nytt Diablo spill etter vi har sett hvordan de klura til D3 gang på gang.

Endret av MysticoN
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...