Jump to content

Respwner

Medlemmer
 • Content Count

  393
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

93 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det eneste store problemet her er jo at en god del i det passivet treet ikke fungerer som det skal. Satser på dette blir fikset snart, men tar bort litt av gleden ved å "lage builds" når de feiler pga. bugs.
 2. Kan forøvrig nevne at Wolcen har "release" i februar for de som har satt det på ventelista (som meg).
 3. I praksis er dette en enkel måte å "senke" tempoet for de som ønsker å lene seg litt mer tilbake. Synes det virker som om "classic" er en god beskrivelse. De har jo ikke laget et nytt kampsystem, bare automatisert "action-delen" av det.
 4. Uhm, fans av botw burde jo reagere helt motsatt, hvis de digger spilltypen, så er det jo bare supert for dem at det kommer et spill som ligner? Er jo ikke akkurat sånn at Nintendo går konkurs og slutter å produsere Zelda-spill fordi det dukker opp en "clone".
 5. Altså, jeg ser helt klart inspirasjonskilden her, men du kan da vitterlig brenne gress i Path of Exile også, så føler ikke akkurat at det er noe å legge vekt på.
 6. Nå er det jo sånn at overvekt er en god del mer avhengig av kosthold (energi-inntak) enn aktivitet uansett, så argumentet om fedme er helt irrelevant. Jeg mener selvfølgelig ikke at man skal la være å bevege seg, men at om målet kun går på fedme/overvekt er det mye mer effektivt å redusere energi-inntaket enn å løpe seg i hjel. Å være aktiv gir uansett andre helsefordeler.
 7. Barnslige folk er overalt, i dette tilfelle var det noen som valgte å "protestere" mot eksklusiviteten. Viser i det minste at den nye funksjonen fungerer godt så langt mot review-bombing. Selv er jeg misfornøyd med epic store eksklusiviteten, men orker ikke bruke energi på å la meg irritere. Det er jo bare "console-wars" all over igjen, men med enda mindre å krige over.
 8. Er flere lag enn Infurity som kunne hatt godt av å ta seg en titt innom reglementet før de tar avgjørelser dessverre.
 9. Hei, Det er planlagt at jeg skal kommentere en kamp i 1. divisjon kl 19 (oppsatt kamptidspunkt). Så hadde det vært veldig fint dersom vi kunne spilt kampen kl 18 på torsdag eller flyttet den til fredag.
 10. Uavhengig av hvilke beskyldninger som stemmer, så er jo dette en gavepakke som Epic tok for seg med begge hender.
 11. Jeg tror helt ærlig at Microsoft ikke har noe å tjene på å blande seg inn i utviklingsprosessen til Obsidian, så lenge de fortsetter å tjene penger. Det er jo ikke før de blir tapsprosjekter at problemene dukker opp, folk får fyken osv. Så er nok ikke så mye å frykte på kort sikt i det minste.
 12. Det mobilspille hadde garantert ikke eksistert uten Activision xD
 13. Har nesten ikke spilt "vanlig" WC3, men har vanvittig mange timer med fantastisk underholdning fra forskjellige custom maps. Så blir spennende å se om de kan få til noe bra ved å pusse opp editoren.
×
×
 • Create New...