Jump to content

grim_reaper_jib

Medlemmer
 • Content Count

  903
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

570 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hvis de lager det som odyssey men klarer og videreutvikle og lage mer dybde, kan dette blir knallbra. Odyssey er morro en stund men blir for platt i lengden. Et par hakk bedre grafikk hadde heller ikke gjort noe.
 2. Another life er vel en av de verste eksemplene på sjw serier hittil. Se og le. Komitragisk.
 3. Pillars of eternity 2 har vel fått både realtime(med pause knapp) og ren turn based så man kan velge selv
 4. Hadde dette vært d-os3 så hadde det vært knall det. Men blir for dumt og lage divinity og bruke baldur ip.
 5. Ble skikkelig skuffa. Dette er jo Divinity original sin 2 men med cutscenes. Lyder og en drøss av landskap cursors etc er jo rippa rett ut av d-os2. Rett og slett flaut og se på. Trodde Larian faktisk skulle klare og lage noe bra her men dette blir for dumt. Atmosfæren og komediske innslag er jo original sin 2 også. 🤦‍♂️
 6. Syns grafikken ser ræva ut i forhold til ps4pro med 4k også. Virker som fjell osv har mye dårligere texturer selv om jeg kjører med textur quality på ultra og meste annet på high. Merkelig.
 7. Får starta det,men ytelsen er så som så. Spiller i 2k med meste på high og noen ultra. Fikk 48fps gjennomsnittelig på benchmark Har ryzen 2700x og 2080rtx så føler jeg burde hatt 60 hvertfall.
 8. Max Payne 1 er vel et av tidenes beste spill. nr 2 var også ganske så bra men ikke helt på høyde med første. Nr 3 er rimelig elendig. Hele feelingen er borte.
 9. Ser unektelig mye bedre ut en diablo 3 hvertfall. Men hvor simplifisert er lvlingen og loot??
 10. Som forventet. En ekstremt lat remaster. Burde koste 10kr spillet.
 11. Blir nok et dobbel kjøp for min del her. Kjøpte det til playstation og likte det godt. Men gadd aldri og spille online delen pga kontroller. Nå blir det og game online delen på pc med kamerater.
 12. Hadde dette spillet fått mod støtte, hadde det tatt helt av som skyrim. Kommer ikke til og skje desverre.
 13. Synes det er forfriskende at noen tørr og satse stort. Alle andre er kun ute etter og levere bare minimum hele tiden. At det tar tid er jo en selvfølge med alle tekniske nyvinninger etc. Sq42 tror jeg blir en rimelig heftig. Bare og smøre seg med tålmodighet.
×
×
 • Create New...