Jump to content

grim_reaper_jib

Medlemmer
 • Content Count

  922
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

591 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg er stor fan av at man forandre utseendet på figuren så tommel opp fra meg. Jo mer de legger til desto bedre. Kan gjerne vente 3-4år til hvis de legger til mulighet til og forandre farge på klær(d3 har vel det?) og alt mulig annet som øker dybden på forskjellige deler av spillet.
 2. Håper vi får en lang god singelplayer story. Rockstar suger på online delen av spillene sine. Greit nok gta 5 har morsomme heists, men resten er kjedelig. Rdr2 online er gørrkjedelig.
 3. Så veldig utdatert ut grafikkmessig. Blurry lavoppløste texturer og halvdårlige animasjoner.
 4. Veldig pent grafisk. Ser ut som alt som er av texturer har blitt gjort med kjærlighet ned til minste detalj. Kunne ikke se en eneste ting som ikke så crisp og detaljert ut. Eneste minuset er kanskje at det ser muligens litt cartoony ut pga bruk av for mye sterke farger. Gleder meg til og spillet dette. Synd det ikke kommer til pc med det første. Hater og spille med kontroller. Men kommer meg vel gjennom selv om figre blir såre og aimet er drit hehe.
 5. Nice 😎 kjøpte ps4 pga uncharted serien. Veldig bra spill, med veldig imponerende grafikk. Skal bli morro og teste ut på pc håper de slipper hele serien.
 6. Buet skjerm ser veldig lekkert ut. Nå har jeg aldri eid en mobb med buet skjerm. Men kunne de ikke lagd skjermene uten touch funksjon på buen så det ikke ble noe problem? Var så dum at jeg kjøpte med razer phone 2 for en stund siden på tilbud. Men maken til makkverk skal du lete lenge etter høytalerne låter som de er sprengt. Batteri forbruket er skyhøyt til og med i 60hz med lav kontrast på skjermen Folk hører knapt hva jeg sier når jeg snakker over høytalerne og jeg hører knapt hva folk sier til meg pga den elendige lydkvaliteten. Denne mobben virka veldig interresant utenom at de er for dårlig kamera. Men igjen litt skeptisk til gaming merker på mobber nå merker jeg
 7. Odyssey er vel bedre på så si alle punkter. Skuffende spill som kunne blit så mye bedre
 8. Herregud så mye rot og tul. Spillet ser jo allerede utdatert ut grafikk og animasjonsmessig. kanskje like greit og begynne på nytt eller kansellere hele dritten.
 9. Kaste meg på og si jeg håper siste klasse er necromancer. Diablo 4 ser faktisk ut til og kunne bli bra. Grafikk stilen er mer realistisk og dyster igjen etter fiaskoen av et spill diablo 3 var både gameplay og utseendemessig. Ren parodi på Diablo serien uff får blir rett og slett deppa av og tenke på hvor tragisk det spillet er på alle måter. Håper for all del det er mer build og generelt mye mer dybde i d4 enn det er i d3 eller så driter de på draget igjen.
 10. Hypa som faen nå. Et av mine favorittspill gjennom tidene. Filmene i diablo 2 er vel det alle beste laget i noen spill. Følelsen man får og stemmeskuespillet. Hvis de pusser opp filmene tro til originalen så blir det konge. Grafikken løftet er jeg meget positivt overasket over også. Eneste jeg har og utsette er vel noen av animasjonene. Necro ser ut som han har driti buksa full og halvjogger rundt omkring.
 11. review boming er lattelig ja. Men igjen spillet er en gedigen skuffelse på alt annet enn story og voice acting så langt. Grafikken,ytelsen,gameplay mangel på detaljer som gjør verdenen mer levende mangler. I det heletatt det ser ut og spilles som noe som kom ut for 10år siden men krever top of the line maskin for og kjøres. Har 2080rtx og ryzen 2700x. med raytracing får jeg alt mellom 15-50fps kommer an på hvilke tid på døgnet osv. Uten rt er det mellom 30 og 60 et sted. Desverre er spillet rett og slett middelmådig og jeg er mildt sagt overrasket at de har lagd et spill som er dårligere en witcher på alle områder.
 12. Dette hørtes veldig skuffende ut. En by som bare har en fasade og lite dybde😓. Er heller ikke fan av kun første person perspektiv og overrasker meg ikke at man mister litt innlevelse i cutscenes. Ut fra det jeg leser her høres det ut som et 6-7 av 10 spill.
 13. Er det steam eller gog key på kompletts digitale salg av cyberpunk???
 14. Kjøpte det for noen timer siden. Cashet inn 100uplay points for 20% rabatt på standard versjonen kom da på 480kr. Håper det er litt mer dybde i div mekanikker siden odyssey men blir vel mye av det samme vil jeg tro. Satse på at jeg får endel timer ut av det før jeg går lei 😂👍.
×
×
 • Create New...