Jump to content

grim_reaper_jib

Medlemmer
 • Content Count

  898
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

565 :)
 1. Syns grafikken ser ræva ut i forhold til ps4pro med 4k også. Virker som fjell osv har mye dårligere texturer selv om jeg kjører med textur quality på ultra og meste annet på high. Merkelig.
 2. Får starta det,men ytelsen er så som så. Spiller i 2k med meste på high og noen ultra. Fikk 48fps gjennomsnittelig på benchmark Har ryzen 2700x og 2080rtx så føler jeg burde hatt 60 hvertfall.
 3. Max Payne 1 er vel et av tidenes beste spill. nr 2 var også ganske så bra men ikke helt på høyde med første. Nr 3 er rimelig elendig. Hele feelingen er borte.
 4. Ser unektelig mye bedre ut en diablo 3 hvertfall. Men hvor simplifisert er lvlingen og loot??
 5. Som forventet. En ekstremt lat remaster. Burde koste 10kr spillet.
 6. Blir nok et dobbel kjøp for min del her. Kjøpte det til playstation og likte det godt. Men gadd aldri og spille online delen pga kontroller. Nå blir det og game online delen på pc med kamerater.
 7. Hadde dette spillet fått mod støtte, hadde det tatt helt av som skyrim. Kommer ikke til og skje desverre.
 8. Synes det er forfriskende at noen tørr og satse stort. Alle andre er kun ute etter og levere bare minimum hele tiden. At det tar tid er jo en selvfølge med alle tekniske nyvinninger etc. Sq42 tror jeg blir en rimelig heftig. Bare og smøre seg med tålmodighet.
 9. Begynner og se utdatert ut både i grafikk og animasjoner synes jeg. Blir kanskje kjøpt av pes eller dette når det kommer på tsalt til 75% ingen av spillene er verdt i nærheten av fullpris med tanke på hvor lite som er gjort med seriene på flere år.
 10. Ja da kom det jeg venta på. et "spill" der man trykker press play så gjør alt seg selv 🤣
 11. Tipper jeg er halvveis nå. Helt greit spill. Litt mange døve jumpscares som anmelder sier. Prologens voice acting var under par. Tar seg heldigvis opp endel med hovedkarakterene. Er noen voicelines som er litt merkelige og skikkelig uncanny valley på Julia til tider. Smiler ser helt sykt ut😂 Storyen har vært helt grei enn så lenge ikke noe spes. Min karakter så langt ligger på 6 av 10.
 12. karater customization blir bare mer og mer overflødig as we go ser jeg. Personelig vil jeg mye heller ha 3rd person cutscenes. Hypen har virkelig falt rimelig mange hakk de siste par ukene ang dette spillet. Ene skuffende nyheten etter den andre.
×
×
 • Create New...