Gå til innhold

Woz vraker Facebook


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Apple tjener ikke penger på brukerne... eh... hva?!

 

De tjener ikke penger på å selge brukerne sin nei, hva er vanskelig å forstå med det? Sann bortsett fra at det sannsynligvis er en sannhet med en grad av modifikasjoner. Det er jo riktig å si at deres hovedinntektskilde er salg av deres produkter.

Lenke til kommentar

Apple er vel også i stor grad avhengig av kunder som ikke vet sitt eget beste, men jeg synes de er ganske ærlige om hvordan de samler og deler informasjon.

 

Problemet med Facebook er at de har påvirket politikere i så stor grad at de har oppnådd en monopolrolle. I Norge ser vi jo at både statsminister og NRK aktivt promoterer Facebook, og diskriminerer de som ikke er medlemmer der. https://vertical.snd.no/images/595c5714-4b94-41f2-ba89-adac37e41ab1?fit=crop&q=80&w=980

Lenke til kommentar

Fjernet Facebook kontoen for en tid siden.

 

Har ikke savnet den eller merket noe forskjell i hverdagen.

 

Enkelte nettsider lar deg jo bruke Facebook for å registrere bruker og logge deg inn, men jeg aldri latt Facebook få slike tilganger uansett.

 

Var egentlig drita lei feilaktige "nyheter", copy/paste bilder med visdoms ord hentet fra www.dailyhinduwisdomwordsforidiots.com, bilder av gryteretten folk hadde til middag og bilder av babyene til en onkel av en venns venn av en slektning av en venn som jeg hverken snakker med eller har særlig interesse av å bli kjent med.

 

Dermed var skrittet kort når #DeleteFacebook dukket opp på Twitter. Det ble den lille dråpen ekstra som fikk meg til å faktisk finne ut hvordan man permanent sletter Facebook kontoen (for det er nemlig ikke rett frem å faktisk slette den).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...