Gå til innhold

SNIKTITT: Denne mobilen har fem ganger så stort batteri som Samsung Galaxy S9


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Kunne godt tenke meg at telefonene kunne vært litt tykkere og få 3 ganger så stort batteri, syntes at telefonene i dag er for tynne de er ubehaglige å holde i og tåler ingen ting, så tykker og et bedre batteri er bra mener nå jeg men denne er vel i tykkeste laget men en mellom ting kunne vært tingen!

  • Liker 8
Lenke til kommentar

Jeg har fått «rekkevidde-angst» når det gjelder dagens smarttelefoner da de holder i bare 1-2 dager. Og har alltid med en powerbank og ekstra lader utenom.

 

Når jeg ser denne dingsen som skal ha 16000 mah batteri. Hadde jeg slappet av litt. Dog fortsatt pakket med alt stasjet i sekken, da bare i ei lomme med glidelås og ikke borrelås med direkte tilgang som nå.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

-"med en oppløsning på 2160 x 1080p, i et 18:9-format."

 

Hvorfor heter det ikke 2:1 format i stedet for 18:9 ??

 

For at den vanlige forbrukeren skal kunne ha noe å sammenligne med. 18:9 høres større ut enn 2:1 i forhold til 16:9 som er ett format folk har hørt om. Eneste måten folk flest skjønner at skjermens størrelse er større format enn en annen, foruten den fysiske størrelsen i tommer.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Hadde gledelig gitt plass til mer batteri enn bare tynne og skrøpelige telefoner. feks millimeter per 1000mAh

 

ja men da ville du ikke ladet mobilen like ofte å batteriet ville da overlevd mye lenger en de 2 årene som er tenkt.

 

så vil et jatteri som aldri går tomt og sjelden lades helt fullt klare mange ganger flere ladecykler i tillegg. Omtrent som en datamaskin med for lite ram vil slite ut ssd disken veldig raskt.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...