Jump to content

H_Bozz

Medlemmer
 • Content Count

  1406
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

685 :)
 1. Burde vaere forbudt med slike konsumprodukter. Burde også vaere markert med en stor melding om produktets levetid da den er såpass begrenset selv om det er en så dyr produkt. For 10 år siden kostet de beste klokkene 1500kr. Nå 3000kr for oerepropper med noe års levetid? Synes egentlig det ville vaert på sin plass å inkludere disse i esken med en iphone siden det ikke er noen 3.5mm kontakt. Men men folk har fritt frem å gjoere hva de vil. Jeg er selv ikke saerlig intressert av å ha 2stk 2.4ghz sendere stoppet opp i oerene mine hver gang jeg vil lytte på musikk.
 2. Med 32gb lagring er produkten naer på ubrukelig. Er 4000kr billig da!? Med en eldgammel apu.
 3. https://www.tek.no/artikler/stadig-flere-bruker-teslas-nye-smart-summon-selv-om-den-er-langt-ifra-feilfri/475600 Som sagt. Den fungerer utifra det den er laget for å gjøre. Tesla selv sier den kun er for private parkeringsplasser og innkjørsel. Ikke for å bruke i garasjen eller slikt. Du skal også ha line of sight til bilen, og muligheten for å stoppe den selv ved å slippe knappen. Private parkeringsplasser er jo fordi den antaglig ikke er godkjent for bruk på offentlige plasser. Virker som du helt bommet på poengen hans. Hvis tesla ikke engang klarer av å navigere på en parkeringsplass i 5km/h hvordan kan det da vaere sikkert i 100km/h på en vei? Greit at den sikkert ikke har noen store problemer 99% av tida på veien men det er jo den 1% da ikke forutsettningene er perfekte og forutsibare som er de som gjelder.
 4. Er det noen vits med å ha 12gb ram i en mobil?
 5. Er ikke litt halve poengen med hytte å vaere uten internet?
 6. dette er en flott lov. Rett i raeva på planned obsolete. Men jeg synes egentlig det burde vaere forbudt å selge slike konsumprodukter med begrenset livslengde. Hvorfor lage masse soeppel? Vel hvis det ska vaere lovlig burde det stå på forpakkinga hvor lenge produkten vil klare seg. Er bare snakk om noen hundre ladninger antagelig.
 7. Her tar de faktisk ansvar for godt modne telefoner, det er slettes ikke verst av Apple. Det er vanligvis svært vanskelig å få de til å innrømme feil. Husk iPhone 4 hvor en designfeil hvor du ved å berøre telefonens sider forstyrret antenna og fikk dårlig signal, og Apple motvillig etter om og men ga bort et plastdeksel til å ha rundt telefonen. I ett år. Etter det måtte du betale selv for feilen deres. I årenes løp har de vært tilsvarende strikte på reklamasjoner. Så dette er bra! Er det en ny tendens vi aner? Får litt planned obsolete vibes fra det hele. Dem vil vel ikke at det ska bli noen rettsak av det hele.
 8. Akkurat det samme skjedde med galaxy S4. Men hvorfor ordne det, mobilen ska jo falde sammen etter hvert uansett slik at folk skaffer ny.. ikke sant?
 9. Enig, men uten huaweiware takk. Er ingen god grunn at en må ha en app for å laste ned apper. Kan godt bygge en online app store der en kun må login for å kjoepe betalapper. En flott måte på å få stoppet update galskapen hver gang en kobler mobilen til wifi.
 10. For noe tull! Du har ikke minste peiling pa hva kineserne driver med. EU er i mine oyene nermest landsforraedere slik de lar kineserne gjoere akkurat hva de vil mens småfolk som vil selge i kina blir driti på. Men så lenge det blir solgt noen mercedes og fransk vin sa er vel alt i orden for kakerlakkene.
 11. Sin syke mor, du tenker på det 143 år gamle stakkars "bittelille" selskapet med 95000 ansatte som bare gikk med 6,3mrd SEK i overskudd i fjor? Bare fordi de ikke, lenger, gjør det stort innenfor salg av produkter du kjøper - les Ericsson mobiltelefoner, betyr ikke det at det er døende Huawei har stjålet veldig mye fra ericsson. Var på huaeei sitt hovedkontor 5 år siden var masse svensker der som solgte ut ericsson for litt penger fra den kinesiske stat. Er rart at ericsson holder kjeft.
 12. Er så lei denne tullete melkinga. Slippe en ubrukelig mobil til en utrolig hoy pris. Sen helt urimelige priser for bittesmå oppgraderinger som gjoerer produkten brukelig. Microsoft har tatt idiotien godt å bruk å har gått full retard mode. Surface 3 koster 1000 dollar med 128gb. Akkurat samme med 256gb koster 1300. Galskap. Hvis jeg kan oppgradere ssd selv vil jeg skaffe den. Hvis ikke ta de ta laptopen sin å skyve den opp i raeva.
 13. Hvem er det som sier vi har 10 år igjen før vi er utryddet? Og takk for at du betaler skatt, sånn at vi andre slipper Det er greta med supportergjengen. Finnes ganske mange fantatikere faktisk. Vel.. noen som kjoerer tesla slipper jo skatt av noen grunn, mens musk bygger romskip for spacetourism.
×
×
 • Create New...