Jump to content

J!nx

Medlemmer
 • Content Count

  71
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 :)

About J!nx

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

641 profile views
 1. Tenker det blir noen gode tilbud på black friday slik at folk kan spare noen tusenlapper (og havne bakerst i køen igjen) 😅
 2. 2K viser seg nok en gang som de verste av de verste, samling i bunn av bøtta. Casino med litt basketball attåt.
 3. Jeg bestilte en av to reperasjoner (hadde ikke råd til begge) hos et verksted i fjor i forbindelse med EU kontroll - verkstedet reparerte begge selv etter at jeg spesifikt sa ifra om at jeg kun hadde råd til og skulle ha den ene av de to - endte med at verkstedet ble nødt til å spandere på meg den reperasjonen jeg ikke hadde bestilt.
 4. Mulig det blir en smule off topic, men her er et eksempel hvor jeg synes det er helt greit å bare meie de ned: https://youtu.be/r3as2GKiZyA
 5. Mener jeg har lest at det er greit å henge opp lamper og slike mindre ting selv, men det er altså kun hvis det er sukkerbiter?
 6. Det har jo også en viss verdi utover det økonomiske. Man gir hverandre løfter, og det blir da på en måte å tinglyse de løftene. Tradisjon har mye å si - det er ikke blitt 'gjort skikkelig' før man er gift (da gjerne i andres øyne).
 7. Fra den vinkelen ser det faktisk ut som om bilen med viten og vilje torpederer motorsykelisten. Dvs, at bilen krasjer inn i sykkelen og ikke omvendt, så det skal bli spennende å se det andre klippet.
 8. Jeg vil tenke det at klippet fra vegvesenet er bevis, og da i forbindelse med at motorsykelist vil ta dette videre legger man ikke ut det klippet?
 9. Det er viktig å huske på at i denne konteksten (radikaliserte ekstremister) er religion kun et redskap brukt av bakmenn for å kontrollere nyttige idioter slik at man kan oppnå en agenda. Dette har egentlig svært lite med Islam å gjøre.
 10. Om man skal kjøpe seg en båt som lekker kan man like gjerne gå for badering
 11. Tok LASIK en gang rundt 2000 tallet, holder seg fint - mistet litt nattesyn etter operasjonen, men ellers ganske greit. Hva koster det i dag å gjøre noe slikt? Husker jeg betalte 30 tusen den gang.
 12. Hun har jo kjøpekontrakten, så hun kan dokumentere at hun er den lovlige eieren av bilen - men hvis han skulle påstå at hun har brutt forutsetningene for gaven og derfor plikter å levere den tilbake, slik Krikkert nevnte - hvordan forholder det seg i en eventuel rettsak så lenge det er ord mot ord?
 13. Hvordan forholder det seg når det er ord mot ord ?
 14. https://www.elsikkerhetsportalen.no/bekymringsmelding/ Kan jo sende en bekymringsmelding, men vær forberedt på litt drama og forviklinger
×
×
 • Create New...