Jump to content

J!nx

Medlemmer
 • Content Count

  335
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

261 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

1367 profile views
 1. @theNiceOne @Simen1 Dere har helt rett. Min posisjon ser ut til å bygge på ubetenksomhet og kanskje også et snev av de gode intensjonene jeg selv advarte mot i mitt første innlegg i tråden. Således er den ikke forsvarlig og må frafalles umiddelbart. Takk.
 2. Det kan det jo selvfølgelig hende du har helt rett i, jeg bare påpeker det at vi har lagt oss laglig til for hugg når vi har gått så fort frem med vaksinen. Om det er ville vært noe bedre for den totale situasjonen eller ikke å bruke lengere tid er det vanskelig å uttale seg om. Som sagt, jeg er åpen for at jeg kan ta feil. Jeg ville tenkt det var fornuftig, såfremt de som er sårbare kan holdes isolert den tid det er hensiktsmessig, å gi helsearbeidere vaksine først dernest de sårbare og til slutt resten av befolkningen.
 3. Jeg har kommet med noen observasjoner, så får folk lese ut av de hva de selv vil: vaksinen er hastig utviklet, og vi velger å gi den til de svakeste først. Det kan godt hende det går bra, og ingenting ville jo vært bedre enn som så.
 4. @theNiceOne Dette svarte jeg på, "Men hva mener du med at vaksinen er forhastet?".
 5. Jeg er ingen vaksineskeptiker, senest i sommer tok jeg 2 av 3 TBE vaksiner (skogflåttencefalitt) som trengs for å oppnå immunitet i fem år. Jeg er derimot noe skeptisk til denne vaksinen, som jeg tenker er litt forhastet. Men for all del, det kan godt hende jeg tar feil. Jeg håper jeg tar feil og at ingen får alvorlige bivirkninger av covid vaksinen.
 6. Hele serien bygger på bøkene til Erich Von Dãniken https://rationalwiki.org/wiki/Erich_von_Däniken "Fraud In yet another stunning example of the establishment conspiring against innovative intellectuals, von Däniken was convicted for embezzlement and tax evasion shortly after the publication of Chariots. He also had to admit that he had forged some of his "ancient" artifacts allegedly depicting alien visitors."
 7. En ting er i allefall sikkert, jeg ville ikke hatt hus på kvikkleire om jeg så fikk betalt for det.
 8. J!nx

  Kahoot

  Tenker du kanskje på kohort?
 9. Snarere tvert imot - det dekkes av naturskade fondet for alle som har vanlig brannforsikring. Men det er klart, noen må jo stå ansvalig for å ha gitt byggetillatelse i et kategori 5 område. edit: Så langt skylder både kommunen og utbygger på "ekspertene" - så får vi hvor langt det rekker når noen skal stilles til ansvar
 10. Meget påfallende at både kommune og utbygger raskt var ute i mediene og fraskrev seg alt ansvar
 11. Skulle tro at boligprisene (på hus bygget i områder med kvikkleire) går ad undas etter dette. Mulig vi skulle hatt et nasjonalt forbud mot å bygge også
 12. En meget nyttig og god holdning å ha er å konsentrere seg mest om sin egen personlige utvikling, og så prise seg lykkelig for alle de menneskene som, basert på dette og den du er, ikke vil ha noe med deg å gjøre. Du går ikke glipp av noe, heller tvert i mot.
 13. https://no.wikipedia.org/wiki/Alliansen_(Norge)
×
×
 • Create New...