Jump to content

Timster

Medlemmer
 • Content Count

  889
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

336 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det fremstår litt bakvendt å bruke enorme summer på produksjon av innhold for så å levere det til skuttbruker på verst tenkelig måte. Blir litt som å skulle lytte til filharmonien gjennom en mobilhøyttaler.
 2. Utfordringer med hengsel og skjerm kan man lett tilgi på et såpass banebrytende produkt, men slike amatørfeil som dette blir litt dumt. Så i videoen til JerryRig at han pelte bokstavene av ganske lett, så det er ikke så overraskende å se dette.
 3. Du får kjøpt svart elektrikerteip for 10 - 15 kr på Jula eller Biltema. Det holder med 2 cm for å dekke enhver LED.
 4. Henvisningen til 8k/120 betyr vel ikke annet en at den vil få HDMI 2.1? VRR bør også være å forvente. Selv håper jeg virkelig, som flere andre har påpekt at det blir prioritert en god (og stille) kjøleløsning, gjerne om det gjør enheten litt større.
 5. Apple skal gå særdeles stille i dørene med hensyn på å kritisere andre for å spre frykt. Siste stuntet fra deres side er å gi "advarsel" i IOS om batteriet er byttet hos uavhengig forhandler.
 6. HDMI 2.0 er litt tynt på en slik skjerm, burde være levert med separat IO-boks som kan skiftes ut slik som for Samsung sine Q90 og Q900 TV'er.
 7. Synd for de som bruker nettbrett til mer enn surfing og sosiale medier at disse forsvinner. Skjønner det også godt etter den fadesen Google Pixel Slate var ved lansering, og et dårlig førsteinntrykk er nesten håpløst å rette. Begriper ikke hvordan Google klarte å lansere produktet til markedet med den opplevelsen de minst kostbare modellene ga brukerne.
 8. Loot-boxer og generell in-game currency er kreft for spillerne. Få det vekk så fort som mulig.
 9. Har hatt S10e i 2 uker nå og er særdeles fornøyd med denne. Etter at de oppgraderte programvaren til "One UI" har den opplevde kvaliteten i bruk skutt i været. Er nesten ikke noe bloatware, og lite av dette er i tillegg installert fra fabrikk. Eneste jeg ikke er fortrolig med av fingeravtrykksleseren som er plassert på power-knappen. Skulle likt å ha denne på baksiden i stedet.
 10. Kontrasten i mørke scener var grusom, men det var jeg også forberedt på når 1,5 time 1080p var komprimert til drøye 4 GB
 11. Så ut som noe annet enn håndtaket på et hoppetau på thumbnailen på forsiden....
 12. Litt skuffet over at personen i artikkelbildet ikke har på hettegenser eller balaklava. Hanskene er dog en fin touch.
 13. Du kan, med så godt som 100% sikkerhet, gå ut i fra at du må kjøpe dem på nytt. SONY er ikke kjent for å dele ut gratis-funksjoner uten videre. Ref 4K bluray avspilling på PS4 Pro.
 14. ..."Denne vil komme med gjennomsiktige glass"... I følge Engadget er den ikke egentlig det, og ikke var den forrige det heller selv om Xiaomi hardnakket påsto så. https://www.engadget.com/2019/02/18/xiaomi-mi-9-explorer-edition/
 15. Blinkskudd med memebruken! For øvrig er det siste vi trenger ytterligere en PK moderert meme-side.
×
×
 • Create New...