m20k Skrevet 26. januar 2018 Skrevet 26. januar 2018 Fant noen pølsebrød som gikk ut i desember 2016. Er det trygt å spise dem mtp. at det har ligget i fryseren?
8DX8QO0Y Skrevet 26. januar 2018 Skrevet 26. januar 2018 Fant noen pølsebrød som gikk ut i desember 2016. Er det trygt å spise dem mtp. at det har ligget i fryseren? Jeg ville kastet dem, tror ikke de er farlige men kvaliteten er nok ræva nå. 1
Kikert Skrevet 26. januar 2018 Skrevet 26. januar 2018 (endret) Det er helt trygt Endret 26. januar 2018 av Soseks 3
Simen1 Skrevet 26. januar 2018 Skrevet 26. januar 2018 Helt trygt, men de er nok temmelig tørre. Hvis du ikke gidder å handle nye så er det helt greit å prøve. Bare vær forberedt på at du kanskje foretrekker pølsene uten brød. 1
^fmj Skrevet 27. januar 2018 Skrevet 27. januar 2018 (endret) Dynk dem i vann og inn i kald ovn på en 180 grader varmluft til de er lett sprø utenpå. Endret 27. januar 2018 av ^fmj
LMH1 Skrevet 27. januar 2018 Skrevet 27. januar 2018 Det mest farlige å spise er råtten fisk\pålegg (skinke) etc. Brød som er myggen særlig svart\grønn mugg. Men har ting ligger i lenge i frysen går det nok bra. Så sant det er kaldt nok. Er nok veldig tørt og kanskje løser seg opp og mister smaken. Frukt og grønsaker som har ligget i romtempratur eller kjøleskap også lenge som er muggen bør man styre unna.
Belfaborac Skrevet 27. januar 2018 Skrevet 27. januar 2018 (endret) Fullstendig trygt. Om de er tørre og uspiselige eller ei kommer helt an på om pakken var åpnet eller hvordan de ellers var pakket inn. Jeg har til enhver tid rundt et halvt dusin brød i fryser'n og selv om de aldri ligger der et år, kan de til tider godt ligge der i flere måneder. Ennå har jeg aldri kommet over et som det har vært noe feil med. Endret 27. januar 2018 av Belfaborac
Vox_populi Skrevet 27. januar 2018 Skrevet 27. januar 2018 Det er aldri farlig å spise frysevarer, altså varer som er kjøpt frosne.Det som KAN skje, er at fettet i feite matvarer blir harskt (trått), men heller ikke det er farlig, maten får bare en mer eller mindre sterk bismak.Mange foretrekker at kjøttet/knoken til kjøtt-/ertesuppa er litt harsk(t).Feit fisk er den matvara som har kortest holdbarhet i frysen: 1 til 2 måneder. Men altså: det er bare å smake!
Darkbill Skrevet 11. februar 2018 Skrevet 11. februar 2018 (endret) Alt som er fryst er helt trygt å spise. Kvaliteten kan derimot forverres, spesielt bli tørt. Spiste noen nuggets jeg fant I fryseren litt siden, de var cirka 2 år over dato, men forsatt i plast posen originalt så ikke særlig tørre. Endret 11. februar 2018 av Darkbill
Emancipate Skrevet 11. februar 2018 Skrevet 11. februar 2018 Alt som er fryst er helt trygt å spise. Det forutsetter at det var spiselig når det ble lagt inn i fryseren.
bshagen Skrevet 11. februar 2018 Skrevet 11. februar 2018 Som sagt over her, putt de litt i stekeovnen så blir de skikkelig digg igjen. Null stress å spise brød som er fryst lenge
Darkbill Skrevet 11. februar 2018 Skrevet 11. februar 2018 Alt som er fryst er helt trygt å spise.Det forutsetter at det var spiselig når det ble lagt inn i fryseren. Ja, men jeg tok egentlig det som en selvfølge...
Gjest medlem-475345 Skrevet 13. februar 2018 Skrevet 13. februar 2018 Fant noen pølsebrød som gikk ut i desember 2016. Er det trygt å spise dem mtp. at det har ligget i fryseren? Nei æsj er du stein gal?? Det kan være livsfarlig og du kan knekke tennene når de er så harde
Taurean Skrevet 13. februar 2018 Skrevet 13. februar 2018 Dynk dem i vann og inn i kald ovn på en 180 grader varmluft til de er lett sprø utenpå. Hva skjer om man gjør dette ti ganger etter hverandre ^^ Hvis det i prinsippet fungerer én gang, så skal det jo fungere ti ganger også ^^
Darkbill Skrevet 13. februar 2018 Skrevet 13. februar 2018 Dynk dem i vann og inn i kald ovn på en 180 grader varmluft til de er lett sprø utenpå.Hva skjer om man gjør dette ti ganger etter hverandre ^^ Hvis det i prinsippet fungerer én gang, så skal det jo fungere ti ganger også ^^ Kvaliteten vil nok forverres for hver gang vil jeg tro.
Gjest Slettet-376f9 Skrevet 13. februar 2018 Skrevet 13. februar 2018 Uansett om du står på hue og driter i vinkel: bakverk taper seg og blir tørt og smulete, uansett hvordan du trikser.
Taurean Skrevet 13. februar 2018 Skrevet 13. februar 2018 Dynk dem i vann og inn i kald ovn på en 180 grader varmluft til de er lett sprø utenpå.Hva skjer om man gjør dette ti ganger etter hverandre ^^ Hvis det i prinsippet fungerer én gang, så skal det jo fungere ti ganger også ^^ Kvaliteten vil nok forverres for hver gang vil jeg tro. På hvilken måte? ^^ Og jeg mener kontinuerlig, så fort den er tørr, dynker man den, og setter inn i ovnen igjen ^^
Simen1 Skrevet 13. februar 2018 Skrevet 13. februar 2018 For hver nedfrysing og opptining av ting med vanninnhold vil bakverket sprekke mer og mer opp på mikroskopisk skala og revne der temperaturdifferansen er stor og bakverket svakest. Det blir mer og mer smulete og den tiende gangen har du sannsynligvis ikke mye sammenhengende materiale igjen. Om disse smulene egner seg for å blande med vann og gjær og bake ut på nytt aner jeg ikke, men vil gjette på at glutenbindingene ikke vil fungere like godt som før. Dvs tørt og smulete selv "nybakt".
Gjest Slettet+9817324 Skrevet 14. februar 2018 Skrevet 14. februar 2018 (endret) Fant noen pølsebrød som gikk ut i desember 2016. Er det trygt å spise dem mtp. at det har ligget i fryseren? Jeg ville kastet dem, tror ikke de er farlige men kvaliteten er nok ræva nå. De har nok blitt for tørre nå........ spes hvis det er de billige , de blir for hard Endret 14. februar 2018 av Slettet+9817324
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå