Gå til innhold

Den store iPhone 8 / iPhone X tråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Da er i hvert fall. min ordre fra kl 0906 på Apple, med estimert levering 6.november, sendt avgårde. Håper det sendes tidligere for andre her :)

Min ordne fra kl 09:04 er nå sendt fra Apple. Har fått sendingsnummer men finner ingenting foreløpig når jeg søker på DHL. 

 

 

Eksakt det samme her nå. Står som sendt, men dukker ikke opp noe enda på sporingsnummer. Kult at det er progresjon nå. :D 

Lenke til kommentar

 

 

 

 

Kunne tenkt meg å høre hva som er status for de lenger bak i Telia køen. Var selv 700, så regner ikke med å få min på fredag. Men hadde vært greit å sett hvor langt bak i køen som faktisk får på første runde.

Pappa bestilte rundt 10:50 en hvit 256gb og sto også pakker varer og at den blir sendt imorgen der også :)
Jøss, kanksje ingen bestilte hvit da :p Jeg fikk bekreftelse 09:50, men tviler på at min kommer imorgen. Sapce Gray 256, som nesten alle bestiller tydeligvis.

jeg bestille også en hvit en 256gb...bekreftet epost kom kl. 09.28....og det står fortsatt Ikke på lager!!

Hmm, merkelig. Får nå håpa at ikke kø-systemet til Telia svikter og folk ikke får i riktig rekkefølge. Da blir det mange mindre fornøyde kunder.

Kan ikke stole på det kø nummeret, jeg var nr 5 og kom inn til bestilligen rundt 09:09 men av en eller annen merkelig grunn så fikk jeg ikke betalt, prøvde ca 5-6 forskjellige debet og kredittkort, tilslutt måtte jeg vente ca 1t på hjelp fra chat, turde ikke gå ut av siden i frykt for å miste plassen. Rundt klokken 10 fikk personen fra chat lagt inn bestilling for meg..

 

Pga dette så er jeg nok fra å være en av de første til å være ganske langt bak i køen

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...