Jump to content

iCar

Medlemmer
 • Content Count

  1925
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Kan ligge noe i at at begge bruker samme nett, siden Kynxx sier han ikke har noen problemer. Noen som har snakket med Telenor angående dette?
 2. Takk for at du bekrefter at det er en kjent problemstilling. Håper en løsning mht appen du nevner og at bankene vil ha større for det.
 3. Er det noen med iPhone 11 Pro og dual sim som har samme problem som beskrevet under: Jeg har en iPhone 11 Pro med siste versjon av iOS installert(13.5) Bruker Talkmore som mitt hovednummer(har bankid registrert på dette nr) Så har jeg en Telenor abb som er koblet til med E-sim som jeg hovedsaklig har satt opp som data abb selv om jeg iblant bruker den til å ringe ut og få inn samtaler på. Når jeg har begge nr aktivert så vil ikke BankID på mobil virke, så fort jeg skrur av Telenor nr og kun har på Talkmore nr så virker den igjen. Flere som har vært borti dette og om det er noe løsning annet enn at jeg før bruk av bankid Mobil må skru av og på Telenor nr mitt?
 4. Hei, Jeg har en iPhone 11 Pro med siste versjon av iOS installert(13.5) Bruker Talkmore som mitt hovednummer(har bankid registrert på dette nr) Så har jeg en Telenor abb som er koblet til med E-sim som jeg hovedsaklig har satt opp som data abb selv om jeg iblant bruker den til å ringe ut og få inn samtaler på. Når jeg har begge nr aktivert så vil ikke BankID på mobil virke, så fort jeg skrur av Telenor nr og kun har på Talkmore nr så virker den igjen. Flere som har vært borti dette og om det er noe løsning annet enn at jeg før bruk av bankid Mobil må skru av og på Telenor nr mitt?
 5. Er ikke banken men mobil operatør som tar betalt, såvidt jeg vet er Telenor den eneste som tar betalt for bruk av BankID Mobil(de dyreste abb er gratis bare)
 6. Vedrørende eSIM, pr nå så støtter ikke den BankID mobil om en skal forstå denne fra Telia, siden den ikke er blitt standardisert, da gjelder dette Telenor å, er alene grunn nok for å vente med eSIM, til dette kommer på plass. https://www.telia.no/magasinet/hva-er-esim/
 7. Telenor anbefaler ikke å kjøpe LTE versjon fra utland https://itavisen.no/2018/09/14/telenor-med-kalddusj-til-dere-som-tenker-a-handle-watch-lte-i-utlandet/
 8. ECG/EKG funksjonen i Apple Watch Series 4 vil jo ikke være på den norske versjonen. Er dette noe hardware forskjell eller har alle det egentlig men at Apple kan aktivisere i senere tid. Ser jo at den amerikanske versjonen vil få støtte for det senere via app. Lurer på å kjøpe den fra USA men om det er samme hardware så kan en bare kjøpe norske og få den funksjonen senere når den er klar for lansering i Norge?
 9. Da er min på vei også fra Telia IPhone X Stellargrå 256GB Bestilt rundt klokken 10:02 av Telia chat etter at jeg fikk problemer med betaling klokken 09:07
 10. Fremdeles ikke fått, bekreftelse kom rundt 10:00 (iPhone X Stellargrå 256gb)
 11. Hvilke skjermbeskyttelse er det? Ene er fra Olixar og den andre Spigen. Olixar dekker hele skjermen
 12. Da var det meste i boks utenom iPhone X, håper Telia klarer å sende den ut på mandag/tirsdag
 13. Fikk min Pitaka cover på tirsdag (rask levering) pluss poeng at det også var med tempered glass inkludert(har bestilt både Olixar og Spigen Tempered glass som jeg venter inn neste uke) Så er det bare må å vente på at Telia får sendt ut min iPhone X
×
×
 • Create New...