Jump to content

Kittel2

Medlemmer
 • Content Count

  268
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 :)

Recent Profile Visitors

1008 profile views
 1. Er deg lang leveringstid på disse telefonene? Bestilte 13 pro max sierrablå 128gb på lanseringsdatoen med bekreftelse 1515 hos Telenor. Noen andre som har bestilt denne hos Telenor og fått den?
 2. Noen som har fått på blå pro Max 128gb?
 3. Står mellom det og Valhalla. Noen som har prøvd begge?
 4. Noen som har noe tips til hva slags spill jeg burde kjøpe? Har spilt gjennom miles morales, astro, og har fifa allerede. Samme hva slags sjanger, så lenge jeg får en god opplevelse.
 5. Har Samsung Q60. Burde kanskje ta en titt i innstillingene da.
 6. Men det er på innstillingene den skrur seg av. Må sette den til «automatisk» hver gang. Noen løsning på dette?
 7. Noen som vet hvordan jeg kan få HDRen til å alltid være på? Virker som den skrur seg av hver hang ps5en går i hvilemodus.
 8. Hvis noen skulle lure på hvor lett det er å få lastet ned fifa 21 på digital edition, om man har det på disk på ps4 🙂
 9. Blir gal av PostNord, nå har pakken ligget i krsand uten at noen ting har skjedd. Og det blir ikke akkurat bedre av at en kompis sin pakke akkurat fløy gjennom terminalen:))
 10. Noen som har noe erfaring på dette punktet her? Vurderer å hente konsollen på terminalen istedenfor butikken. Da jeg er svært redd for at butikken skal bruke en evighet med å scanne inn. Har det mye å si på leveringstiden om jeg nå bytter til å ville hente på terminalen?
 11. Min er enda ikke lastet opp for videre transport, skjønner ikke hvorfor. I tillegg har jeg forventet levering i morgen (på Sørlandet). Skjønner ikke hvordan.
×
×
 • Create New...