Jump to content

edyrli

Medlemmer
 • Content Count

  292
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Bruker du MAC så er selvfølgelig alt over løst på en bra måte.
 2. Nå begynner det å bli en stund siden jeg gikk fra Android til iPhone. Men eneste savnet var for min del integrasjonen med windows. - Overføre filer og bilder fra iPhone til PC er litt klatt og må gå via en skytjeneste. Kan ikke sende direkte via Bluetooth en gang. - Svare på og skrive meldinger fra PCen var også noe jeg brukte mye og savner fortsatt men noe mindre i dag siden mye kommunikasjon går via alternative meldingstjenester som Messenger, Teams, Slack osv...
 3. Du har selvfølgelig rett. Sånn går det når man skriver før man tenker. Da er det nærliggende å anta at Xr blir faset ut og iphone 11 blir satt ned med noen hundrelapper når 12 kommer. Men bare tiden vil vise.
 4. Det blir antakelser, men dersom det blir som i fjor. Da ble Xr byttet ut med 11. Apple sluttet og selge Xr, mens elkjøp og andre nettbutikker fortsatt og selge Xr. Da gikk den ned noe i pris. For iPhone 8, så har den ikke gått ned noe i pris etter SE kom. Som i praksis er en iPhone 8s. Hva med å kjøpe Xr dersom det ikke er så viktig med det siste nye? Den er så godt som lik 11 bortsett fra den magler vidvinkel kamera og har en litt svakere prosessor.
 5. Kommer med en liten oppfølging til denne da teleoutlet fortsatt driver og roter. Her en en liten log over hvor mye fram og tilbake det har vært. * Jeg kjøper telefon * Jeg mottar telefon og finner ut batteriet er defekt (62%) * Jeg sender telefon til service * Verksted kan ikke bytte batteri pga refurb telefon?? (Ikke spør meg) * Teleoutlet refunderer pengene. * Verkstedet sender telefonen tilbake til meg * Jeg må så returnere telefonen videre til teleoutlet. (håper dette er enden på visa) Moralen er kjøp ikke brukt/refurb telefon. Evt få bekreftelse på batterikapasitet før man bestiller dersom man allikevel tar sjangsen.
 6. Endte opp med Ny iPhone SE. Power sitt tilbud til 4989. Med ett års binding til telia (barn 1GB) havnet jeg på 200 kr/mnd i 24 måneder. Altså 4800. Noe dyrere enn jeg hadde håpet, men den vil iallfall holde lenger enn en snart 4 år gammel iPhone7 med brukt batteri... Igjen takk for alle tipsene.
 7. Ja, velger egentlig å tro at det er en glipp. Telia garanterer 80% på LikeFin telefonene.
 8. Ja, de gjorde sånn sett opp for seg. Men stusser på at graderingene ikke sier noe om gjenværende batteri kapasitet.
 9. Takker for tipsene. Tok rådet med at han gjerne ikke trengte ny telefon så kjøpte en A-Grade iPhone 7 hos Teleoutlet, fikk en 128GB for 1990 siden de var tom for 32GB. Det er i utgangspunktet en grei pris da telefonen så strøken ut. Meeeeeeeeen. Batterikapasiteten var på 62%. Fikk beskjed om jeg kunne heve kjøpet eller sende den inn på service. Sendte den inn på service siden prisen for telefonen var bra. Det blir så litt fram og tilbake med verkstedet, og så hever de kjøpet allikevel. Jaja, da er det bare å begynne letingen igjen.
 10. Du er nok inne på noe der. På netflix kunne man også betale i både appstore og hos netflix tidligere. Nå er det vel kun på netflix nettsiden. Mener tidligere ble man redirecta til en nettside fra Norsk tipping appen når man skulle betale, men ser ikke ut som man gjør det lenger. Husker også at Tipping appen ble ganske forsinket fordi Norsk tipping slet med å finne et løsning på betalings løsningen. Det var aldri aktuelt å betale 30% til Apple.
 11. Kjedelig dette her. Vi spiller ofte crossplay med iPad, Xbox, switch og PC. Ikke mange som har 4 stk PC eller 4 stk xbox i en familie. Men hvorfor har norsk tipping fått lov til dette? De benytter jo vipps eller egen betalingstjeneste i appen. Kanskje EPIC skulle snakket med norsk tipping om hvilke smutthull de har brukt?
 12. Den på elkjøp var rimelig. Tasta er en halv times kjøring fra meg. Absolutt aktuelt.
 13. Takker for tips. Jeg har sett på brukt både på finn og noen butikker med gjenbruk. Men har ikke blitt imponert over verken utvalg eller priser. Men Teleoutlet virker ikke så ille.
 14. Junior klarte glemme telefonen sin ute i pøsregn. Dette var en iPhone 6 og den tålte dessverrre ikke dette. Det kom inn så mye vann at flere av skruene inni telefonen har begynt å ruste. Nå trenger jeg en ny iPhone så billig som mulig, men ikke eldre enn iPhone 7 da dette er den første som var vanntett. Jeg kan gjerne ha telefon med binding så lenge det er et fornuftig abonnement. I dag bruker han Telia Barn 1GB. For en stund siden hadde Telia tilbud på iPhone 7 med binding til 1799. Dette tilbudet hadde vært perfekt, men Telia har ikke dette lenger. Foreløpig har jeg funnet: iPhone 7 til 3390. Men jeg synes det er litt drøyt for en telefon som ble lansert for snart 4 år siden. iPhone 8 (Telia Like Fin) med riktig abonnement til 3599. (Uvisst hvor mye brukt disse er) iPhone SE(2020) til 4989. Men det er litt i meste laget på å bruke på telefon til en 10 åring. iPhone SE(2020) er vel det beste alternativet så langt med tanke på at dersom den ikke går i bakken, så vil den kunne vare i mange år. Noen som har sett noen bedre tilbud?
 15. Mine vurderinger rundt hvorfor jeg kjøpte 8 Plus, som jeg mener fortsatt er relevante. 16:9 format. (Dette er fortsatt mest utbredt på youtube og tv serier) 16:9 Gir en bred skjerm som ikke er så høy. Bredden gir mer plass og teksten blir større. (hvor høy telefon trenger man egentlig?) Over iPhone Xr og 11 som gjerne er alternativene da Pro blir blir i dyreste laget så har den høyere oppløsning på skjerm og Zoom kamera. Optisk zoom blir for min del ganske mye brukt Touch id er veldig kjapp og enkel. Landskapsmodus på hjemskjermen. Bilen min har inegrert telefonholder som kun er i liggende retning. Plus modellene er de eneste iPhone som har liggende hjemskjerm. Selv ikke 11 Pro har dette. Den vil motta oppdateringer i mange år enda. A11 bionic er fortsatt en meget kapabel CPU som ligger over bl.a. Oneplus 8 Pro og Galaxy S20 i geekbench https://browser.geekbench.com/mobile-benchmarks
×
×
 • Create New...