Gå til innhold

Hvor mye gb bruker du per mnd/Har du inkludert per mnd?


Anbefalte innlegg

 

40GB bruker så og si opp alt hver måned, så må ofte kjøpe ekstra data. Ser på film og serier på bussen til å fra jobb. Heldigvis betaler arbeidsgiver for abonnementet.

Betaler arbeidsgiver for ekstrapakkene også?

 

Arbeidsgiver betaler også ekstrapakkene :)

Arbeidsgiver betaler for alt, men bruker jeg et betydelig beløp på sms- tjenester, teletorgnummer og lignende så vil de kreve de beløpene tilbake. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har 15 GB hos Talkmore nå.

 

Hadde tidligere Telenor med 60 GB og deretter 40 GB men siste året sank databruken så mye at det ikke lenger var nødvendig. Har blitt flinkere til å bruke WiFi utenom hjemmet og arbeidsplassen og reiser mindre i jobb så da sank behovet for mye data.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg har 3 gb for tida, foreløpig har jeg brukt 271,4 mb. Jeg bruker i underkant av 1gb i måneden, noen ganger mindre og noen ganger mer. Jeg bruker wifi der det er mulig, har wifi hjemme og på jobb og enkelte steder ellers. Er vi på camping uten wifi blir det selvsagt litt mer databruk. Jeg bruker mobilen mest til surfing, snap, fb messenger o.l så det går ikke så mye data som hvis man bruker den til å streame musikk.

Lenke til kommentar

Chili og Ice er vel de rimeligste som IKKE fakturerer overforbruk men struper.

Et sted ønsker vel de fleste å loppe kundene...

 

Chess senker også farten når kvoten er brukt opp.  En kan da fortsett med 64 kbps eller kjøpe pakke, men det er ingen overfakturering.  Gjelder de nye abonnementene, vet ikke om status på de gamle.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...