Jump to content

Teria

Medlemmer
 • Content Count

  289
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Anbefaling av trådløs lading? (iPhone 11) Er det vits å kjøpe hurtiglading? Hvor mange watt? Er det brannfarlig å lade trådløst om natta/er det skadelig for mobilen å lade hele natta?
 2. Jeg har ikke byttet på knust iPhone, men brukt denne forsikringen på podens iPad i høst. Skadeoppgjøret var kjemperaskt og kjempeenkelt. Vi registrerte skaden, fikk svar etter under to timer om at det var godkjent og samme dagen fikk jeg pengene på konto. Om du skal levere inn mobilen for å reparere hos godkjent apple-forhandel er det dette som tar tid, ikke skadeoppgjøret hos Lo favør.
 3. Det kommer an på om hun vil bytte abonnement og om det lønner seg, akkurat det har jeg ikke satt meg inn i så det kan jeg ikke si noe om. Prisjakt.no er en fin tjeneste, hvor du kan sette opp varsel om varen blir satt ned i pris. Selv har jeg bestilt iPhone 11 fra Talkmore, som kunde der får jeg 1000,- kroner i avslag på prisen, og da er originalprisen deres den samme som den hos power, Elkjøp og de fleste andre steder.
 4. Er det veldig dumt å bytte telefon nå når Apple lanserer nye iPhone-er til høsten? Har veldig lyst på en ny mobil, begynner å synes 7-eren er litt utdatert og har lyst på ny men er redd for å angre og ha lyst på ny til høsten igjen. Dessuten er iPhone 11 så stor i forhold til 7-eren. Dere som har iPhone 11 er dere fornøyde? Er batteritiden bra? Er ikke superfornøyd med batteritiden på telefonen min, den må lades minst én gang om dagen og noen ganger oftere, det kommer an på hva jeg har brukt den til og om jeg har brukt batterisparemodus.
 5. Hva vil det i praksis si å skru av bakgrunnsoppdateringer på telefonen? Slår du av oppdatering av appen eller får man ikke beskjed automatisk om noen prøver å kontakte deg i f.eks Messenger? Grunnen til at jeg lurer er at jeg synes mobilen min har fått dårligere batteritid etter siste oppdatering, selv om den skulle få bedre. Har en snart to år gammel iPhone 7. Den synker med +- 10% strøm i løpet av natta, og nå har jeg 28% batteri igjen etter å fulladet den i går kveld.
 6. Jeg lader helt opp til 100% de gangene jeg har mulighet til det, og prøver å lade når jeg kommer ned på 30% sånn ca. Noen ganger lader jeg når jeg har under 20% strøm også, det varierer veldig. Batteriet har foreløpig ikke tatt noen merkbar skade av det.
 7. Kan man lade en iPhone 7 raskere enn med standard laderen? iPhone 7 har jo ikke hurtiglading som nyere modeller har. Hvis jeg bruker iPad- eller MacBook Air-laderen vil den da lade mobilen raskere og er det farlig for mobilen eller skadelig for batterikapasiteten over tid?
 8. Skjønner ikke dette med automasjon. Når jeg ber mobilen slå seg på "ikke forstyrr" ved tilkobling av hjemmenettet fungerer det, men når jeg gjør det samme på et annet nett fungerer det ikke i det hele tatt. Det er få funksjoner som har "ikke spør før aktivering". Skulle hatt en enkel måte å slå på "ikke forstyrr" f.eks når jeg ankommer jobb. Det burde vært en utløser gjennom kalenderen ved visse kalenderoppføringer.
 9. Takk for link. Hvor får man tak i nfc-merker?
 10. Enig. Syntes Skjermtid var bedre før iOS 13, nå får man mindre detaljer med mindre man går inn på det.
 11. etter siste oppdatering har iPhone kommet med noe de kaller automatisering og som jeg ble veldig glad for. Det eneste jeg ikke skjønner er hvorfor det ikke fungerer av seg selv, det er mer som en snarvei til funksjoner. F.eks kan jeg få iPhonen til å si fra når jeg er et bestemt sted f.eks jobben og da slå på "ikke forstyrr". Jeg trodde først telefonen gjorde det for meg, men den minner meg bare på det. Husker android-telefoner kunne laste ned appen som gjorde at telefonen gjorde det av seg selv, og ble derfor litt skuffet da alt iPhonen gjorde var å minne meg på det. Det går ikke an på iPhonen? Skulle gjerne hatt automatisk "ikke forstyrr" på kalenderoppføringer også, men det ser ikke ut til å gå an.
 12. Når jeg har på skjul forhåndsvisning når iPhonen er låst får jeg ikke sett innholdet i meldinger o.l når jeg låser opp uten å gå rett inn på hjemskjermen for så å trykke på appen som har et ulest varsel. Mannen min og jeg har samme iPhone (7), men hvis han åpner telefonen får han opp alle varslene med innhold. Jeg skjønner ikke hva forskjellen er, har sjekket innstillingene men alt ser likt ut.
 13. Hm. Høres jo litt usikkert ut, men har lyst til å ta sjansen likevel. Har en iPhone 7, men vet ikke om det skal ha noe å si for opplevelsen.
 14. Er det noen som er det her? Er det stabilt nok for å prøves, eller bør man vente til det kommer ut?
 15. Takk for svar. Ja, den er helt ny. Skal sjekke det du nevner, så får vi se.
×
×
 • Create New...