Jump to content

Teria

Medlemmer
 • Content Count

  322
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Et blondt øyeblikk/fulgte ikke godt nok med. 😅😳
 2. Takk! Er visst litt blond i dag, fikk ikke med meg at man måtte inn i appen for å få opp knappen. Til mitt (og andres forsvar) sa ikke hun i videoen noe om det. 😅
 3. Ikke jeg heller, og det står ikke hvordan man får det så vidt jeg kan se. 🤔
 4. Noen som er gode på Teams? Jeg har invitert kolleger til personalmøte, men jeg skjønner ikke hvordan jeg har fått til det. Nesten så jeg tror noen har hacket mobilen min. Har gått inn på mailen min hvor jeg har lagt inn dette personalmøtet men der står det ikke at jeg har invitert noen og mailen invitasjonen er sendt fra, men jeg finner ikke noe. Det er ikke engang sendt invitasjon gjennom jobbmailen min, men gmail.
 5. Nei, bruker aldri cover på mobilen.
 6. Funker dette på andre mobiler enn iPhone 12 da? Har aldri hørt om noe sånt før, hvor får man kjøpt?
 7. Ja, det er veldig dårlig. Finnes det noen trådløse ladere som kan lade iPhone raskere enn andre? Det kan det være noe i, ja. Hvor er det optimalt da- mobilen midt på ca eller?
 8. Hva kan være grunnen til at mobilen min noen ganger bruker under tre timer på å lade trådløst mens andre ganger tar det over 4 timer? Blir jo helt uforutsigbart å beregne når den er ferdigladet, jeg har litt panikk for å gå tom for batteri selv om jeg ikke har noen som helst grunn til det. iPhone 11, nyeste iOS og 98% kapasitet på batteriet.
 9. Takk for svar. Har ikke prøvd Google photos, men tenker det blir rot i systemet og upraktisk hvis jeg må overføre bildene dit for å se de på tv-en?
 10. Hvordan får jeg bilder til å vises fra iPhonen til tv-en via chromecast? Jeg har prøvd å laste ned Google Home-appen og en annen chromecast- app som virket men som man måtte betale abonnement på for å bruke. Er det noe jeg overser? Det er jo så enkelt med alle andre ting enn med bilder.
 11. jeg har lagt en hendelse i kalenderen min på Mac-en og mobilen min, men på Mac-en min kommer hendelsen opp riktig med til- og fra tidspunkter men på mobilen min kommer den opp som heldagshendelse. Hva kan være grunnen til det? Det er jo samme kalenderen og Mac og mobil er jo syncet mot hverandre. MacBook air og iPhone 11.
 12. Har i det siste hatt problemer med at siden stenges midt i strømming av serier fra Disney+. Får først en advarsel om at siden bruker mye minne og bør lukkes og så går det en stund før siden blir tvunget lukket. Har en MacBook air (2013) 8 GB 1600 MHz DDR3 Har aldri hatt dette problemet før, men har nylig begynt å bruke Disney+ selv om jeg ikke tror det er et problem med selve strømmetjenesten men heller oppdatering av OS-et på Mac-en min. Har prøvd å lukke alle faner og programmer som er åpne, men får fortsatt samme problem om igjen.
 13. Vil det hjelpe om jeg skaffer en usb-c ladekloss og kabel? Selve trådløse laderen har jo en micro-usb kontakt, men ser det finnes adapter fra micro usb til usb-c.
 14. Teria

  treig knapp

  Knappen virker, men føles treigere. Gir ikke samme «klikket» som knappene på mottatt side.
 15. Teria

  treig knapp

  Er det? Har ikke hørt om før.
×
×
 • Create New...