Jump to content

Teria

Medlemmer
 • Content Count

  296
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Enig. Jeg stoler ikke på vaksiner som ikke er godt utprøvd over lang tid.
 2. Den fungerer gull! Brukt den to ganger på podens iPad. Hvis flere i husstanden har LO favør har man null kroner i egenadel ved skade på over 1000,-.
 3. Har hatt min iPhone 11 siden slutten av januar, har fortsatt 100% på batteritilstand. Har ladet helt opp og latt den lade nesten helt ut, ladet inntil nylig om natten fram til jeg står opp.
 4. Ja, stort sett. Er kanskje ikke den som bruker mobilen aller mest men jeg bruker den hyppig.
 5. Hvis du binder deg til Talkmore i tre måneder får du iPhone 7 til 3790,- Du må betale faktura på et Fritt abonnement hos Talkmore i tre måneder, kan velge hvilket av de du vil. Er selv kunde hos Talkmore og er veldig fornøyd med dekning, kundeservice og alt egentlig.
 6. Hvor ofte lader dere mobilen? Jeg har iPhone 11 og lader ca annenhver dag med trådløs lader. Inntil nylig ladet jeg om natta, men mannen satt ned foten mot nattlading så nå må jeg lade på dagen, og det går så treigt da jeg ikke har hurtiglader. Liker å lade mobilen helt opp, selv om jeg har hørt det beste er å ikke lade fullt opp.
 7. Ser fin ut, minner fælt om 7-eren som jeg hadde tidligere. Kjøpte 11 tidligere i år, så for meg er ikke SE aktuell. Skjønt det er fint med en billigere iPhone med tilsynelatende gode spesfikasjoner. Jeg hadde aldri i verden gått tilbake til touch id, men skjønner de har det på en billigere modell. Tror denne er aktuell for mange.
 8. Anbefaling av trådløs lading? (iPhone 11) Er det vits å kjøpe hurtiglading? Hvor mange watt? Er det brannfarlig å lade trådløst om natta/er det skadelig for mobilen å lade hele natta?
 9. Jeg har ikke byttet på knust iPhone, men brukt denne forsikringen på podens iPad i høst. Skadeoppgjøret var kjemperaskt og kjempeenkelt. Vi registrerte skaden, fikk svar etter under to timer om at det var godkjent og samme dagen fikk jeg pengene på konto. Om du skal levere inn mobilen for å reparere hos godkjent apple-forhandel er det dette som tar tid, ikke skadeoppgjøret hos Lo favør.
 10. Det kommer an på om hun vil bytte abonnement og om det lønner seg, akkurat det har jeg ikke satt meg inn i så det kan jeg ikke si noe om. Prisjakt.no er en fin tjeneste, hvor du kan sette opp varsel om varen blir satt ned i pris. Selv har jeg bestilt iPhone 11 fra Talkmore, som kunde der får jeg 1000,- kroner i avslag på prisen, og da er originalprisen deres den samme som den hos power, Elkjøp og de fleste andre steder.
 11. Er det veldig dumt å bytte telefon nå når Apple lanserer nye iPhone-er til høsten? Har veldig lyst på en ny mobil, begynner å synes 7-eren er litt utdatert og har lyst på ny men er redd for å angre og ha lyst på ny til høsten igjen. Dessuten er iPhone 11 så stor i forhold til 7-eren. Dere som har iPhone 11 er dere fornøyde? Er batteritiden bra? Er ikke superfornøyd med batteritiden på telefonen min, den må lades minst én gang om dagen og noen ganger oftere, det kommer an på hva jeg har brukt den til og om jeg har brukt batterisparemodus.
 12. Hva vil det i praksis si å skru av bakgrunnsoppdateringer på telefonen? Slår du av oppdatering av appen eller får man ikke beskjed automatisk om noen prøver å kontakte deg i f.eks Messenger? Grunnen til at jeg lurer er at jeg synes mobilen min har fått dårligere batteritid etter siste oppdatering, selv om den skulle få bedre. Har en snart to år gammel iPhone 7. Den synker med +- 10% strøm i løpet av natta, og nå har jeg 28% batteri igjen etter å fulladet den i går kveld.
 13. Jeg lader helt opp til 100% de gangene jeg har mulighet til det, og prøver å lade når jeg kommer ned på 30% sånn ca. Noen ganger lader jeg når jeg har under 20% strøm også, det varierer veldig. Batteriet har foreløpig ikke tatt noen merkbar skade av det.
 14. Kan man lade en iPhone 7 raskere enn med standard laderen? iPhone 7 har jo ikke hurtiglading som nyere modeller har. Hvis jeg bruker iPad- eller MacBook Air-laderen vil den da lade mobilen raskere og er det farlig for mobilen eller skadelig for batterikapasiteten over tid?
 15. Skjønner ikke dette med automasjon. Når jeg ber mobilen slå seg på "ikke forstyrr" ved tilkobling av hjemmenettet fungerer det, men når jeg gjør det samme på et annet nett fungerer det ikke i det hele tatt. Det er få funksjoner som har "ikke spør før aktivering". Skulle hatt en enkel måte å slå på "ikke forstyrr" f.eks når jeg ankommer jobb. Det burde vært en utløser gjennom kalenderen ved visse kalenderoppføringer.
×
×
 • Create New...