Jump to content

V-by

Medlemmer
 • Content Count

  6215
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

V-by last won the day on December 12 2018

V-by had the most liked content!

Community Reputation

225 :)

Recent Profile Visitors

13493 profile views
 1. Ring politiet for hver minste lille ting han gjør. Dere naboer med unger bør prate sammen og sammkjøre dette, jo flere som ringer jo større sjanse er det for at det skjer noe. Drapstrusler er ikke greit i det hele tatt. Vites det om vedkommende bor i egen, leid eller kommunal leilighet? I området her har vi hatt problemer med plagsomme narkiser som har bodd i kommunale boliger, her har de i flere år plassert plagsomme personer som har stjålet og plaget folk.. etter massive klager har nå kommunen endelig bestemt seg for å selge boligene. Her har det også vært enighet om at man ringer politiet for den minste ting, og det har gjort at politiet faktisk dukker opp når man ringer.
 2. Hei. Jeg har et utekjøkken ute i friluft, her har jeg bla gassgrill, pizza ovn og en gassbluss til å koke på. Jeg har en gassbeholder... Hva trenger jeg av utstyr for å koble disse tre til gassbeholderen? Og er det mulig med en "enkel" kobling, slik at de forskjellige enhetene lett kan kobles fra? F.eks kan jeg være nødt til å fjerne pizzaovn for å få mere benkeplass til å lage noe annet. Dette er utendørs, så eventuelle gasslekasjer vil sive ut i friluft. Håper noen har et fornuftig svar. Takk
 3. Hvis du ikke er, så bør du organisere deg i en fagforening. Hos de vil du få hjelp til akkurat dette.
 4. V-by

  HMS, kalde lokaler

  Er du verneombud? Da skal du ha fått tilbud om er kurs, hvis jeg ikke tar helt feil er dette obligatorisk. Hvis dette er en større bedrift har dere vel et hovedverneombud? Vedkommende kan hjelpe deg med dette. Ellers skriv en e.post der du forklarer utfordringene og hva temperaturen faktisk er på arbeidsplassen. Ta også med forslag til løsning, varmevifte, isolering eller annet.
 5. https://www.forbrukerradet.no/forside/bolig/husleie/depositum/
 6. Jeg fikk ikke tak i min huseier en gang jeg flyttet ut, gikk til banken og sa at jeg krevde pengene utbetalt. Han fikk da en frist på 5 uker tror jeg der han kunne kimme med innvendinger, han kom ikke med noe og jeg fikk pengene utbetalt. Dette er vel en 10-12 år siden, men det kan vel ikke ha endret seg så mye på dem tiden. Avvent og se om politiet får tak i han, uansett resultat så ta kontakt med banken og vis til vedtaket. Du kan også be om møte med en rådgiver fysisk i banken.
 7. Legg ut en post på Telenors facebookside der du skriver noe ala det samme som du skriver her. Skriv også at du ønsker at noen skal kontakte deg. De sender da dette videre internt, og noen litt mere oppegående enn tlf support tar kontakt med deg.
 8. Selvfølgelig får du ikke trene når du ikke betaler for seg, at du ikke har tilgang til senteret hvis du ikke betaler har de informert om i vilkårene du godtok ved avtaleinngåelse. Dette er helt normalt, og "alle" gjør det. Betal regningene dine i tide, da slipper du slikt. Det blir også billigere for deg.
 9. Du har avtalt med arbeidsgiver at du har permisjon uten lønn i 6 måneder, dvs de forventer deg ikke tilbake før om 6 måneder. Du kan fint informere om oppsigelse da du har permisjon i oppsigelsestiden, at du sier opp betyr ikke at du må jobbe i oppsigelsestiden da du allerede er i permisjon. Ta ny jobb og begynn umiddelbart.
 10. Om grunnen til at hun ikke får forlenget kontrakt er begrunnet i graviditet er dette diskriminering og ikke innafor! Er hun organisert, ta en prat med tillitsvalgt. Er hun ikke, vurder innmelding.
 11. Bare gi kort beskjed om at du har vasket og at han selv har godkjent utvasken. Du ser anser deg ferdig med leieforholdet og har ikke lenger noen forpliktelser. Summen for å rette opp i dette er nok så lite, at huseier ikke gidder å følge det opp.
 12. Forstår jeg det rett at du bare kan dokumentere billett fra etter at boten er skrevet ut?
 13. Man legger fort merke til om det er rotter i veggen, man hører de gnager og man vil lukte pisset til rottene. Si ifra til huseier så fort som mulig, det bør sjekkes hvor rottene kan komme inn og gjøre tiltak slik at rottene ikke lenger har tilgang. Gift bør man være obs med å benytte, man vil ikke ha en død råtten rotte i veggen.
 14. V-by

  Sikre barns sparepenger

  BSU? Men her er det vel begrensning på hvor mye som kan settes inn ila et år.
×
×
 • Create New...