Jump to content

V-by

Medlemmer
 • Content Count

  6179
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

V-by last won the day on December 12 2018

V-by had the most liked content!

Community Reputation

212 :)
 1. Kan være budgiver under deg har tilbudt selger å slippe utvask. Dette kan jo være verdt mye for enkelte
 2. Be om å få regning spesifisert. Mistenker du også at han bruker strømmen dere betaler for, skru av sikringen på kursene dere betaler for, og se om han dukker opp for å skru på sikringen. Eventuelle se om lys skrur seg av i deler av bygningen som ikke dere har tilgang til. Har dere fjernvarme er dette for høye regninger.
 3. Du har krav på 2 uker uten lønn, jobber du i bedrift med tariffavtale har du krav på 2 uker med lønn.
 4. Du får nok ikke noen form for kompensasjon av fiber leverandør for å ha kabler langs din vegg. Kanskje en rabatt på en etableringspris. Så kommer jo også eventuelle ulemper den dagen du skal bytte kledning, bygge terrasse eller lignende.
 5. V-by

  Tilbygg i sameie

  Siden du akkurat har skaffet deg boligen, har vel denne garasjen vært påtenkt fra naboens side en stund. Dette kan være avtalt med gammel eier.
 6. Jeg tror ikke det hadde hatt noe for seg, hadde du sagt ifra ville det bare blitt deg de hadde pratet dritt om.
 7. V-by

  Nektet adgang på apotek

  Du har da nettapotek med hjemlevering du kan benytte deg av, da trenger du ikke å forlate hjemmet og utsette andre for smitte.
 8. Såvidt jeg ser står det ingenting om at varen vil bli sendt fra utlandet. Står bare at du skal sende denne til Drammen. Eller er du på annen måte informert om at varen skal sendes fra utlandet?
 9. Gi de beskjed om at du holder igjen 2000 kr fra neste betaling av leie, da du har lagt ut for egenandelen.
 10. Ta kontakt med din kommune og hør om de kan subsidiere etableringen på fiberen, har sett at kommuner går økonomisk inn og subsidierer fiber utbygging, spesielt i grisgrendte strøk.
 11. Har selv erfaring med at personvernsansvarlig i bedriften ikke jobber for å ivareta personvernet til de ansatte, men heller hindre at bedriften får store bøter for brudd på personvernslovgivningen.
 12. Angående overvåkning kan du høre med Datatilsynet, de svarer gjerne på slikt. Ellers vil jeg anbefale deg å melde deg inn i en fagforening, det er akkurat i slike tilfeller som dette det er smart å være medlem.
 13. Du bør slå til på fiber tilbudet, Telenor som NGT leier linjene av har sluttet å vedlikeholde kobberlinja, får du feil på linja blir det ikke rettet. Telenor trapper også voldsomt opp nedleggelsen av kobberlinjene i 2020.
 14. Dette er IKKE greit, hadde dette vært min nabo hadde han fått beskjed om å fjerne kameraene som peker mot min eiendom med en gang, om nabo ikke etterkommer dette ville jeg anmeldt forholdet.
 15. Selvfølgelig kommer de til å be deg sende kontoutskrift via fax. Nei, har du betalt fakturaen med korrekt kid og konto så finner de dette enkelt uten at du skal sende noe. Du over tenker for mye, slapp av litt.
×
×
 • Create New...