Jump to content

Kaptein Snus

Medlemmer
 • Content Count

  535
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

50 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. @mittvisningsnavn: Nå vil jeg jo tro (uten å ha noen tall) at innholdsleverandørene fra før av betaler en betydelig sum til søketjenestene for å havne øverst på lista for diverse søkeord.
 2. Lag en Ansible playbook og del den på git så kan de selve clone, endre variabler og kjøre playbooken
 3. Er du sikker på at filen eksisterer da? Kanskje du må opprette den selv?
 4. Ta en titt på funksjonene 'ord()' og 'chr()' i python
 5. Så det han egentlig sier er at fordi de ikke har avdekket så mye fra internett og det mørke nettet så trenger de ikke besitte kunnskap for å etterforske og drive med etterettning der?
 6. Her må du nok gå innom de forskjellige bedriftene. Å legge ut en stillingsannonse på FINN koster masse penger, og tviler på de at gidder å bruke på penger på det til slike stillinger. Evt kan du høre med ditt lokale NAV kontor om de har noen kontakter som de kan hjelpe deg med.
 7. Du kan fint kode hele nettsiden i HTML, CSS (og evt Javascript), men dersom du skal oppdatere innholdet hyppig er bedre å bruke et CMS så man slipper å gå igjennom prosessen med å hardkode og laste opp filene til webserver på nytt hver gang.
 8. For å konvertere en JSON fil til et PowerShell objekt: $jsonData = Get-Content filename.json | ConvertFrom-Json Se også 'ConvertTo-Json' cmdlet for å konvertere tilbake til JSON.
 9. Kjører 2 droplets på Digital Ocean. Veldig fornøyd så langt. Burde ha litt kjennskap til Linux da
 10. Mobildata: Har 10GB i måneden. Bruker i gjennomsnitt mellom 6-7GB. Dette er stortsett til og fra jobb og litt på hytta. Hjemme, på jobb og hos bekjente bruker jeg stortsett wifi.
 11. Tek.no hadde en samletest i april det er verdt å ta en titt på. Flere av modellene tåler også vann som kan være kjekt på stranda. https://www.tek.no/artikler/samletest-sma-tradlose-mobilhoyttalere/377961
 12. Har du et antivirus program som kanskje låser denne filen? Du kan jo laste ned SysInternals Process Explorer og søke etter filen for å se hvilken prosess som låser den. https://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb896653 EDIT: Process Explorer må kjøres som administrator ellers kan det hende du ikke ser prosessen.
 13. Ta en omstart av maskinen. Kanskje den brukes av en prosess som har hengt seg?
×
×
 • Create New...