Jump to content

Ziff

Medlemmer
 • Content Count

  1702
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

706 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Venter heller på "standard" routeren for denne teknologien, som jeg tipper kommer om ca 1 år når produsentene har gjort seg mer erfaring med teknologien. Tilsvarende for forrige Wifi generasjoner, der Asus hadde AC66, AC68, og AC86. Disse produseres i høyt volum, får god support, mindre bugs, og mer custom firmware valg.
 2. Nasjonal transportplan (10 år) er jo en ryddigere måte enn mange andre land bruker, men jeg ser poenget med _enda_ mer langsiktig planlegging. Hvis finansieringen blir satt over 30år+, og man disinsentiverer populistiske prosjekter, så burde man kanskje klare å planlegge for enda lenger frem og ikke ende opp med penger brukt på feil sted når man ser tilbake 10-20 år....
 3. OBOS har ikke lenger. Tipper at det bare er snakk om måneder før resten følger etter. Det er jo en gavepakke til akjsonærene å spare de pengene. En velholden BSU konto med full rente "koster" banken 5000-10000kr i året sammenliknet med å kutte renten til under 1%. Når jeg sier "koster" så taper banken ikke på å gi full rente heller, da pengene er ekstremt sikre siden de er bundet til bolig, og de får økt utlånskapasitet pga ditt innskudd. Det er bare ren kynisme som gjør at de går etter alle kortsiktige gevinster de kan få... inntil det ikke lenger er flere. Etter det så får vi vel kartellsamarbeid om negative innskuddsrenter eller noe... vi får se om et par år
 4. Det er jo morsomt at man fremdeles er på Skylake, men jeg klager ikke så altfor mye siden man får noen fremskritt i chipsett og cores. Noen med mer peil på detaljene som kan si hvor signifikante de tekniske detaljene er i chipsettet sammenlinknet med Z390? Tipper også at Ice Lake/10nm vil kreve nytt chipset uansett?
 5. Short/put opsjoner med giring er en dårlig kombinasjon med "på et eller annet tidspunkt", selv om man skulle få rett til slutt.
 6. Litt klønete å ikke kunne gi eksakte tall når man først lanserer noe slikt. Men det blir vel fort sånn at fondene ender opp med selv å kutte returprovisjon og deretter heve avgift på selve fondet hvis flere meglere tilbyr dette fremover? Jeg vil jo helst bli kvitt skiten, men mistenker at man ender opp med en prising midt i mellom til slutt hvis det skjer.
 7. Ironisk nok er det sikkert en del old timers som ønsker å spille casual på Classic, og vil være ekstra irritert over lange ventetider...
 8. Umulig å vite uansett... Det kommer til å bli et massivt frafall, og det har de nok regnet med uansett, men akkurat hvor stort vet ingen. Før eller siden blir det vel serversammenslåinger tenker jeg. Generasjonen som har mest nostalgisk forhold til Classic har rett og slett ikke tid til å spille så aktivt lenger. Men alle har lyst til å teste det nå.
 9. Sci-fi er kjempegøy. Men det er å trekke det litt langt å ønske seg det så mye at man later som alt finnes i virkeligheten.
 10. På tide at de øker bitraten på video samtidig, eller i det minste gir oss valget slik at detaljene ikke er helt utvasket. Og samtidig skrur av overprosesseringen av bildet som fjerner fargenyanser og legger på altfor mye sharpening. Jeg liker utviklingen for tida og det går i riktig retning, men føler at spesifikasjonene motarbeides kontinuerlig av idiotiske beslutninger som senker bildekvaliteten sammenliknet med hva vi kunne hatt.
 11. Fiksen står rett over her.
 12. Det kan godt være at bankene har statistisk dårlige erfaringer med folk som vil ha 100% lån. Og det kan godt være de har dårlige erfaringer med folk som ikke kvalifiserer uten sikkerhet i foreldrene også. Selv før innstrammingene så jobbet bankene utifra strenge internkrav basert på forventet lønnsomhet. De tar ingen unødige sjanser.
 13. Jeg har fulgt lite med på VR spill, men finnes det bra utvalg av spill som er basert på å fortelle historier og formidle opplevelser? Jeg er ikke spesielt interessert i simulatorer eller action. Skulle gjerne sett Mass Effect i VR
 14. Matematisk bør du bare innløse beløpet når renten senkes, ikke endre til trekk fra BSU kontoen. Det eneste motargumentet måtte evt vært at du trenger lånet for ny og dyrere bolig og er redd for ikke å få like stort lån innvilget på nytt, men det forutsetter uansett at du har mer EK tilgjengelig nå for å bruke på differansen. Med andre ord, en veldig smal case.
 15. De aller fleste bankene har satt ned nå: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1830295 Det er nok bare å gi opp, tipper at iløpet av ~12mnd så har resten av bankene latt kundene ta regningen for å pynte på regnskapet deres med en brøkdel slik at aksjonærene blir mer happy. Om noen som er rammet har lyst til å kontakte media for å få mer dekning på dette, så hadde det vært fint. Sist jeg googlet dette var det ikke skrevet om siden DNB kuttet for et par år siden. BSU pengene er det sikreste innskuddet bankene har, og det er rett og slett irrasjonelt, uetisk, og direkte frekt å kutte renten.
×
×
 • Create New...