Gå til innhold

Rune48 sin enorme tråd for religiøse anekdoter


Rune48

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Da gud hadde sett at det fødtes mellom 300.000 og 400.000 nye mennesker inn i verden hver eneste dag, så bestemte gud seg for å ta grep om helbredelse, i takt med antall folk som fødes inn. Hver dag helbredes det rundt 15 mennesker, gud tar helbredelse på alvor og vil vise verden at han er seriøs med det.

Du kan få besøke barnekreftavdelingen på sykehuset jeg jobber, følge dem til graven og fortelle meg det surret ditt en gang til når du ser foreldrenes bunnløse sorg. Du håner foreldrene som står igjen.

Og dette var kun ett eksempel, av uendelig mange.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Gud ønsket at menneskene skulle bli gitt en fortelling som de kunne lese om. Da menneskene leste om fortellingen så ble de forbauset av den. Så spurte menneskene englene om hva fortellingen handlet om, så sa englene at fortellingen er virkelighet. Menneskene ble forbauset av at fortellingen var virkelighet og leste den på nytt igjen. "Den smaker bedre nå" sa mennesket, engelen sa seg enig, en fortelling er god når man leser den flere ganger. Mennesket var likevel undrende til hva en fortelling var for noe, engelen svarte at en fortelling er musikk spilt av i sakte film. Mennesket forklarte at bibelen var god musikk, og så spurte mennesket om engelen hadde en fortelling om virkeligheten også?

Endret av Rune48
Lenke til kommentar

Det var en mann som hadde oppdaget at en pedofil mann bodde i hans nabo gate, så kom han i diskusjon med djevelen om denne mannens pedofili.

 

Mannen sa til djevelen at mannen som bodde i gata, han som var pedofil, han hadde hår som så ut som sauen, så hadde han stikkende øyne, han hadde hvite linklær på seg og så gikk han på gata uten sandaler.

 

Djevelen sa: "Jaha, så det er slik den pedofile mannen ser ut, men hvordan vet du at han er pedofil?"

 

Mannen svarte djevelen: "Jeg vet at han er pedofil fordi han utsøker sex gjennom voldtekter, gjennom kriger"

 

Djevelen svarte: "Men hvorfor behøver kriger å tyde på at han er pedofil?"

 

Mannen svarte djevelen: "Fordi normal sex mellom voksne skjer naturlig under fredelige omstendigheter, barnemisbruk skjer i store mengder under krigstilstander"

Endret av Rune48
Lenke til kommentar

Da gud skapte jorden så sa han til menneskene: "Ikke gå til horehusene og drive hor med de" men menneskene lyttet ikke til gud. Da gud så at horehusene inkludert "de løse" som var utenfor horehuset hadde omgang med hverandre i kryss og tvers, så ble mennene voldelige mellom seg.

 

Gud så at "horehuset" eller jordkloden og dens horeri var på tur til å bli voldelig, det var ingen regler for å holde horehuset rent og pyntelig.

 

Så bestemte gud seg for å omskape horehuset til å bli mindre voldelig, sexen gikk helt ut av kontroll, på grunn av den volden de utførte så var horehuset på tur til å bli ødelagt, sex kunne nesten ikke nytes lengre.

 

Så satte gud en "bukk" på hvert gatehjørne. Noen mennesker begynte å kalle disse bukkene for "profeter". Gud plasserte ti bukker i hver by over hele verden. Bukkene snakket til horebukkene og advarte de om at de ville få helvete hvis de syndet mer i horehusene.

 

Da horemennene hørte hva bukkene sa, så ble de litt skremt av det, ikke skremt nok til å slutte å besøke horehusene, men nok til at de la vekk volden sin. Det hadde en fin effekt av balanse slik at horeriet ble mindre voldelig.

 

Bukkene på gatehjørnene gjorde guds jobb, de omskapte horehuset til å bli mindre voldelig. Etter en stund så begynte horemennene å kalle disse bukkene for "profeter". De stod på gatehjørnene og profeterte til dem.

 

Etter at gud hadde satt disse bukkene på gatehjørnene, eller disse profeter som de nå ble kalt, så ble horehuset preservert, og volden forsvant. Horene ble mer tatt vare på, og sex ble mer nytelig.

 

Horemennene ble glad i bukkene som stod på gatehjørnene og skremte de med helvete, da la de av seg den ekstreme volden knyttet til horeriet de drev med, og horene ble bedre bevart, slik som gud hadde planlagt da han plasserte bukkene på gatehjørnene.

 

Bukkene trodde at de var spesielle for gud og at de gjorde en god jobb, men gud hadde plassert bukkene der for å skremme horemennene nok til at de ikke brukte vold mot horene, for å bevare horene. Så bukkene skremte horemennene med helvete av og til fra gatehjørnene.

Endret av Rune48
Lenke til kommentar

Da gud så at menneskene hadde så mange fine interesser, noen likte å hugge ved, noen likte å fiske, noen likte å gå i skogen, de hadde så mange interesser, og kvinnene fikk ikke "fylt seg" når mennene hadde så mange interesser og var fraværende fra kvinnene.

 

Gud hadde sett dette, så skapte han ideen om samhold mellom de, familie, bryllup og "det gode kaffelivet". Gud var ekstremt sint over at mennene ikke ønsket å ha kaffelivet sammen med kvinnene, det å ikke kunne sitte 12 timer om dagen å drikke kaffe sammen med en kvinne er jo katastrofalt.

 

Så gud gjorde det til tabu dersom du ikke var gift og hadde en kvinne. Folk ser rart på deg dersom du ikke er velsignet med det gode kaffelivet, det forstyrrer jo tilgang på kvinner dersom du ikke eier det gode kaffelivet, så gud gjorde det til tabu og folk så ned på deg dersom du ikke eide kaffelivet.

Endret av Rune48
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Det var hundre usynlige maur som var glade i å ha sex, så bestemte de seg for å skape en magisk hest. Hesten ble skapt på papiret og deretter satt ut i hodene på dem som bodde på jorden.

 

Da menneskene så at hele verden var styrt av én hest, så lærte menneskene å kanalisere alle positive og negative følelser til hesten, slik at hesten ble en blanding av "god og sur mat" alt på samme plass.

 

Den sure maten ble også kanalisert til hesten. Siden det bare var en eneste stor hest som styrte hele verden så følte menneskene at de hadde tid og kontroll, og kunne heller bruke tiden til å finne ut hva de kunne få av hesten, istedet for å klage til han om all den sure maten i verden.

 

Menneskene visste ikke at det var de hundre maurene som styrte verden. De kanaliserte alt til den store hesten og fikk dermed god tid til å snakke til hesten og kunne utsette mye som var usagt. Det var god kontroll over hesten.

Endret av Rune48
Lenke til kommentar

Folk blir ikke sett ned på hvis de ikke "eier kaffelivet". Det er heller ikke slik at de fleste menn ikke ønsker "kaffelivet", men historisk sett har vært de som brødfør familien.

 

Så har vi selvfølgelig hobbyer, men det er ikke bare menn som har det. Skal vi dra det på den måten du gjør så har heller ikke kvinner spesiellt lyst på et "kaffeliv".

 

Du kan bedre enn dette Rune48 :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...