Gå til innhold

Nintendo Switch - forhåndsbestillinger, levering og tilgjengelighet


Anbefalte innlegg

Fikk samme mail fra Elkjøp jeg også. I tillegg er forventet leveringsdato i Posten sin app endret til 6. mars. Lite imponerende i så tilfelle. 

 

Fikk samme fra Lefdal nettopp som er akkurat samme butikken.

Det står 03.03 som forventet levering, time will tell ......

 

Tipper det blir tur på Expert eller coop i morgen + angrefrist/30 dager åpent kjøp hos Lefdal

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Siden jeg var usikker på om bestillingen fra Elkjøp ville bli levert, så stakk jeg innom den lokale butikken på tirsdag for å høre om det var noe ledig. De trodde de hadde én ledig, men pga dårlig erfaring med mini-NESen, så ville de ikke love meg 100%. 

Var innom igjen i kveld, og da bekrefta de at de hadde fått akkurat nok konsoller til at jeg skulle få en i morra. Da er det bare å glede seg!

YEAH  :w00t:  :D  :green:

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Jeg får fra første batch hos Spillsjappa. Postens bil fra Oslo registrerte pakken for ti minutter siden. Her er siste nytt for de i Haugesund-området:

 


 

Sendingen er sortert og videresendt.

2. mars 21:31, OSLO

 

Edit: Forventet 6. Mars. Ser ut til at jeg må koble ut internett før jeg blir overlesset av spoilers. Rip helga.

Endret av Galneryus
Lenke til kommentar

 

Det jeg har lagt merke til med PostNord pakker fra Komplett, er at de ikke blir scannet før de er i Oslo. Slik at hvis du sjekker sporingen imorgen, vil du se at den har kommet til Oslo i løpet av natta.

Det er det jeg håper på, men det betyr jo at PostNord må ha hentet pakken hos Komplett etter 17:00.

 

Litt usikker på når siste transport fra Komplett sitt lager er. Når jeg pratet med en på kundeservice nevnte han at siste utsending av pakker er 18:00, men han var ikke sikker.

 

 

Jeg har en ordre fra forrige måned, hvor EDI meldingen ble laget kl. 17:28 og den ble scannet i Oslo kl. 23:04 samme dag. Det betyr at det er ganske så sikkert at de har en utsending kl. 18:00 som kundeservice sier.

Endret av hein
Lenke til kommentar

Fortsatt bare melding om pakke, ikke sendt fra NetOnNet ihvertfall. Selv om det sto i mailen at ordren skulle sendes i dag...

 

 

Så er det bare å finne spill! Og se om jeg klarer å vente til gubbens bursdag i juni :hmm:

Løye min kom fra netonnet i natt til oslo ... merkligt att du ikkje har fått din sendt enda .. :/

Endret av Htnek86
Lenke til kommentar

Jeg forhåndsbestilte switchen min på elkjøp uten å logge inn så jeg har null anelse hvordan det ligger an i løypa. Jeg ba om utlevering på postkontor da jeg har ufattelig dårlig erfaring på å få levert ting på døra.

 

Så jeg loga meg inn på posten for å sjekke. Måtte registrere meg via mobil nr og logget meg inn for å finne noen pakke. Der står det at en pakke fra Play Nöjesdistribution AB er på vei forventet levering 3 mars. Krysser fingrene på at det går bra og at helgen går med på å tøyse irundt i Hyrule.

Siterer her mitt eget inlegg. Fikk akuratt mail fra elkjop om at de har sendt ut en pakke. Logget meg in på psten og nå er det to pakker på vei, den ene skal komme imorgen den andre skal komme den 7. så da spørs det om jeg får spillet men ingen maskin eller om man får maskinen men ikke noe Zelda.

Med maks flaks kommer Zelda og maskinen imorgen og pro kontroller i den pakken som kommer den 7 ende.

Lenke til kommentar

 

Da har expert fått inn switch til collect@store hos min lokale expert, men null og niks, nada har skjedd med min switch-ordre som skal til samme butikk.. dritt

 

 

Her også, riktig nok den grå versjonen..

 

er det lenge siden du forhåndsbestilte? kan vi håpe på at de "ekspediterer" litt mer imorgen kanskje? :p jeg bestilte de neonfarvede, og igår hadde de 50+ på lager mens idag er det tomt, så satser på at de får de ut litt kjapt hvis det er så mange som har bestilt den siste tiden

Lenke til kommentar

 

Flere som sliter med sporingen fra Platekompaniet? Eller er det nok en fadese?

Vi var flere som oppdaget i dag at Platekompaniet ikke bruker sporing på pakker under 2 kg. Du må nok som oss bare vente i spenning og uvisse...

Veier den ikke mer enn 2kg da? :p Switch + Zelda?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...