Gå til innhold

Investere i Lyoness?


Momspaghetti

Anbefalte innlegg

Til alle dere dyktige, seriøse, analytiske og objektive skribenter her.

 

Anbefaler dere å få godt med hvile, myk opp fingrene, kjøp noe som hjelper dere å slappe av, tror det kan være en fordel med blodtrykksmåler og  medisiner mot høyt blodtrykk klar.

For en stund siden skrev jeg at dere vil få mye å skrive om i en gang i juli eller august.

 

Det er nermere enn dere aner.

Test at PC og tastatur er i orden, dere vil få MYE å skrive om.

Vil anbefale å ta ut ferie nå snart, for dere blir nok ikke brukende på jobb en tid fremover, hvis dere har en jobb da.

Mulig det å skrive her er jobben deres.

 

God sommer folkens.   :)  :)  :)

JA! Dette er ikke tull en gang. 

 

Det er jo essensen i hele Lyoness-konseptet: Snart skjer det store ting - gå inn med penger nå, og bli med! 

 

Første gang jeg hørte om pyramideselskapet var i 2013: "de gjør regning med å nå en million medlemmer her til lands i januar, februar neste år"

 

Lista over alle de fantastiske tingene som "snart" skulle skje er etterhvert blitt lang og underholdende - men fremstår fortsatt bare som et eventyr. Et eventyr om rikdom og velstand for de som ble med, de som trodde på dette, tok pengene sine, eventuelt lånte penger av andre, og betalte inn litt for å bli markedsførere, for å få lov til å verve andre, for å kjøpe seg "posisjoner" i systemet, for å få lov til å tjene på shopping i utlandet. 

 

Jeg gleder meg til å høre hva Lyoness kommer med denne gang. Det har en viss underholdningsverdi, tross alt. Samtidig, så må jeg også innrømme at jeg beundrer Lyoness, de er flinke til å selge sitt produkt. For det er jo det de selger: Drømmen om rikdom og finansiell uavhengighet.

 

Bare synd at det er gutta på toppen som får det, mens alle andre blir sittende igjen med drømmen. Drømmen om det som snart skal endre alt. 

 

 

 

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Flott side du linket til der, du dame fra Trondheimsområdet.

Hils Anne Grethe fra meg. Ser du er venn med henne. :):)

Jøss? Klarer du ikke det selv? Vel.... Det blir du nesten nødt til for jeg kjenner ingen ved det navnet Du går høyt og har ingenting? Jaja...

 

Uansett så deler jeg ikke din entusiasme og forventninger til nye Lyconet. Forandrer ikke stort og ser heller ikke noe revolusjonerende knyttet til gjennomføringen av denne forretningsideen, eller prosjektet som mange av dere liker å omtale det som. Da ser jeg mer fram til den dagen det blir rettsak, men der må jeg innrømme at jeg gjør meg mine tanker om det vil skje. Saken står dårlig, har gjort hele veien så vil Lyoness tørre? Norge er ett av landene mange ser til, og ett tap her?

Men for all del, grav dypt i lommene og vink pengene dine farvel. Det viktigste er at de som vil skal få ut sine. Både privatpersoner og firma. Så kan du få gjøre hva du vil. Det blir fint

 

Lyoness skal ned, og Lyoness er på vei ned, så kom gjerne løpende når du innser at du har gjort en rævva deal. For det er vel ikke helt sånn at dette har du peiling på. Verdens beste selskap lurer deg hver bidige dag. Du smiler, de smiler, all is glory ✌

Du vet hva Huberten sier før han går på scenen?

 

 

Gehen wir Deppen einsammeln. Og det er like fornøyelig hver gang å se dere hopper.

Endret av Moskasi
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Tar du Vipps. Holder det med et beløp tilsvarende en netto månedslønn?

 

Ja, Vipps er ok, og en netto månedslønn vil jo være en god start.  :) 

 

Men, enten det er tidligere Lyoness medlemmer eller andre: Nå starter jeg opp med et liknende tilbud, der man garantert ikke kommer til å tape alle pengene! Det er også mye enklere, man trenger ikke verve deltakere under seg, slik som i pyramide/ponzi selskapet som diskuteres her.

 

Konseptet er enkelt: Man investerer det man ønsker, og etter 4 år, så utbetales 10 ganger så mye tilbake. Ikke vanskeligere enn det. Som sagt, så garanterer jeg at man ikke taper alle pengene: Dersom jeg ikke klarer å utbetale 10 ganger så mye, så vil du likevel få 50% av innskutt kapital refundert. Uansett! Så da er det bare å komme med pengene, både hele og halve månedslønner går bra.

 

Mynter, sedler, Vipps og bankinnskudd, send meg det du har.  :grin2:

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Ny link til deg SS. Den gullkanta avtalen du har?

Tror deg ikke ...

http://www.bekm.us/lukoil-discount-1-with-the-cashback-world-card-6-with-the-lukoil-card/

 

Rundlurt hver eneste dag, og du liker det.

 

Du vet...

 

Når du ber Lyoness-pimps om noe konkret og håndfast, så er det samme gamle leksa om og om igjen...Det blir stille i fjøset…

 

Det hele minner litt om Æsops fabler og "Gutten som ropte Ulv"...

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Kanskje kan det være et arrangemang i Tyskland der selveste "Arnold Swarzenigger" er med  ?

 

Uansett ikke akkurat så viktig for Norge da de er dømt til å ikke praktisere dette noe mer her uansett hvordan de måtte prøve seg på det.

Tja, er det ikke det ryktene sier da, at de starter på nytt med et konsept som er tilpasset gjeldene lovverk? Det er det jeg lurer på, om det nye blir noe de skal rulle ut bredt, eller om det skal være noe for de invidde.

 

 

Jeg synes det er gull at et eliteseminar som foregår på engelsk beregnet på et internasjonalt nettverk tydligvis har et storforbruk av oversettere :) Det bare bekrefter mine fordommer om hvem disse som deltar er. Det er nok mange av de som hadde hatt godt av en verge....

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei alle sammen har fulgt tråden en stund og godt å se at det finnes skikkelige folk her hvordan kan man få hjelp?

 

Hei Månelanding

 

Jeg vil anbefale deg 2 alternativer (1 & 2):

1. Ta kontakt med bruker Moskasi her inne på forumet. Vedkommende kan hjelpe / lose deg gjennom prosessen, men dette krever litt egeninnsats fra deg selv inn mot Lyoness / Upline. Denne hjelpen koster deg ingenting i kroner og øre, men det koster deg litt mot, litt vilje og litt standhaftighet...Men så får du tilbakebetalt innskutt kapital, og ikke minst litt av selvrespekten, i retur.

2. Ta kontakt med Advokat Brækhus: https://braekhus.no/lyoness-er-ifolge-vedtak-av-lotteritilsynet-et-ulovlig-pyramidelignende-omsetningssystem/

Usikker på kostnadsrammen knyttet til advokat, men det får du nok opplyst om du kontakter dem. Er nok mindre egeninnsats om man velger dette alternativet, enn alternativ 1.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

3. Man kan også velge å gå til politianmeldelse av selskap, og ikke minst egen upline som vervet en, men dette alene tror jeg ikke vil påvirke erstatning / tilbakebetaling av innskutt kapital...Selv om det er å ønskelig at flest mulig av dem faktisk blir anmeldt for sin involvering / virksomhet i dette konseptet.

Lenke til kommentar

Det er ikke så mye å snakke om egentlig

Ny GTC og kontrakt for å "beholde" sine investeringer. Fremtidige utbetalinger foretas av Østerrike ikke Norge.

 

Seriøst? Er de virkelig så dumme... Og ja Sannhetsserum du må gjerne komme på banen og forklare hva det geniale er, for dette?

Ligner en hund som svømmer.

Det kaves! Og du signerte sikkert.

 

Kom ikke å si meg at dette er fantastiske og geniale mennesker?

Du skal være ganske så godt omtåka om du fortsatt ser penger i dette?

Det er i såfall deg og de skapningene som roter rundt i Sverige ?

 

 

Send meg en melding månelanding✌

 

Og når sannhetsserum? Blir dette tatt i retten? De tørr ikke?

Endret av Moskasi
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Moderatormelding

 

Der forsvant det et innlegg. Minner om hva retningslinjene sier: Innlegg på forumet skal holdes i en høflig og saklig tone. Fokuser på sak og ikke person og diskuter anstendig.

Tilbakemeldinger tas på PM eller i tilbakemeldinger-kategorien. Dette innlegget skal ikke kommenteres.

 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...