Jump to content

Roffee

Medlemmer
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

134 :)
 1. Først og fremst: Kildekritikk! Noen bør også vurdere å se nok en gang på det samme: Kildekritikk. Så kan vi gå over til fakta, og avholde "rettsaken." Videofilmer fra bitchute holder neppe i noen rettsak, eller i diskusjoner. Men, sjekk gjerne troverdige kilder om denne Tiffany: https://www.reuters.com/article/uk-factcheck-nurse-covid-vaccine-dead-idUSKBN29629G
 2. Nye kjernekraftanlegg i dag har en forholdsvis høy kostnad i dag, fordi utviklingen av disse har ligget brakk de siste 20 - 30 årene. På samme måte som vind og sol har fått redusert kostnadene pga løpende utvikling, så vil en renessanse av kjernekraften også kunne gi en god reduksjon av produksjonspris. Kjernekraften er ikke minst stabil og forutsigbar, det viser jo godt igjen mot vind/sol.I tillegg så er det også en trygg og sikker produksjonsmetode, som har streng kontroll på avfall. Arealbruk er også en ting, verdenshavene dekker mye av jordoverflaten, hvor mye skal vi spre produksjonen utover?
 3. Ikke nødvendigvis hacker, men likevel: Hvis jeg leverer inn min PC til reparasjon, og innehaveren kopierer mine private data og gir det til andre...
 4. Ja, jeg tenker at dette kan Norge også gjøre. Når oljeinntektene er nede i 6 milliarder kroner fra 280 milliarder - så kan vi si at vi stenger kranene 30 år senere. :-D
 5. Herlig formulering i artikkelen: "I stedet valgte de Goose Bay i det arktiske Canada, der flyet landet trygt knappe to timer etter styrten."
 6. Helt klart at forskere tar feil hele tiden. I sommer så frøs jeg litt, ergo: Global oppvarming finnes ikke!
 7. Lycloud ?? Navnebytte nå igjen? Er det samme dritten i ny innpakning, eller noe helt annet?
 8. Forbruket med hybridbil er på mer enn 1 liter pr 10 km: Jeg ligger på 1,2 med min hybrid. Riktignok bare når jeg drar campingvogna, men likevel. Uten vogna, så er 0,4 realistisk. Heldigvis.
 9. En liten digresjon: Her noen anbefalinger til et "data-skap" for innfelling, hvor jeg kan sette inn ruter og annet utstyr. Jeg har vurdert muligheten for et vanlig sikringskap, men siden de er av metall, så er det lite forenelig med wi-fi...
 10. Etter at politiet (foreløbig) henla saken, så kommer det garantert til å bli mye nytt og nye innspill. "Stay tuned" som de sier i utlandet.
 11. Her må nettselskapet fysisk på plass. De beregner en time til dette, og må også ta strømmen mens arbeidet pågår.
 12. Jo, men jeg VIL det skal være farlig med 5G. Da får jeg heller overse forskning, og stole på det jeg tror stemmer, og høre på andre som mener det samme - ikke forskere og undersøkelser. Hvis du velger å tro på fakta som sier det er ufarlig, så er det du som ikke er god i hodet, ok?
 13. "Hva sitter folket på fosen igjen med?" De får: Et gigantisk utendørs industrianlegg Støy fra vindturbiner Visuell forurensning Ødelagt natur, store naturinngrep (veier etc.) Redusert artsmangfold i naturen En del drepte fugler, herunder også noen fredede og muligens rødlistet Noen få arbeidsplasser under anleggsperioden for vindturbinene Økt mengde mikroplast (avskalling fra turbinbladene) Redusert verdi på egen eiendom Sannsynligvis også redusert livskvalitet. Men hei - så lenge vi kan "redde" klimaet, og tjene penger, så gjør det vel ikke noe?
 14. "Man kan av og til lure litt på hvorfor det har bitt sluppet 2G, 3G, 4G og 5G sånn stegvis. Lyset er jo like raskt uansett det, så det valget kan man ikke skylde på fysikkverdenen med." Jeg har ofte tenkt på det samme innen flyging. Hvorfor startet de først med dobbeldekkere, så var det bare propellfly en stund. Hvorfor gikk de ikke rett på jetfly fra starten av? De ville jo raskt frem uansett?
×
×
 • Create New...