Gå til innhold

Nintendo Switch: Informasjon og generell diskusjon


Gjest Slettet-NIoHlfL

Anbefalte innlegg

Etter så mange år med xbox kontroller foretrekker jeg asymmetriske analogstikker. Syns bare det er helt rart å ha dem parallellt. Blir et helt krampete grep.

Jeg synes hvertfall det er like behagelig hvær gang,å komme fra Xbox og tilbake til DS4 å få stikkene på "rett" plass :D men bevares,spiller helt fint på begge,men DS4 har ett lite overtak ergonomisk og med plassering av stikkene Endret av Hoigo76
  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Enig i at asymmetriske stikker er best. X360-kontrollen er den beste jeg har hatt.

 

Hvis stikkene på JoyCons hadde vært bittelitt større og ikke så glatte hadde de faktisk vært en av mine favorittkontrollere. Det å kunne sitte med hendene separat i alle mulige posisjoner er faktisk ganske digg.

Lenke til kommentar

 

Super Mario Odyssey and Zelda: Breath of Wild win it big for Nintendo Switch at the 14th annual BAFTA Game Awards

The 2018 British Academy Games Awards were held at Troxy, London on April 12th. The event held on Thursday celebrated the best in games for the year 2017. With Nintendo Switch making giant waves in the world of gaming.

https://www.i4u.com/2018/04/127882/super-mario-odyssey-and-zelda-breath-wild-win-big-2018-bafta-game-awards

Lenke til kommentar

Jepp jeg koser meg med det. Det er nok mekanikker til at det ikke bilr HELT hjernedødt også. Starten er litt treig fordi det popper opp veeeeeldig mange tutorial-vinduer, men kommer over den kneika så er det bare koz. Har spilt mange Dynasty Warriors-type spill gjennom årene. Gleder meg til Hyrule Warriors på Switch.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

 

‘SEGA AGES’ ON NINTENDO SWITCH HAS US WORRIED ABOUT VIRTUAL CONSOLE

As Nintendo superfan and GameXplain host Andre Segers so accurately said via Twitter, “with Sega Ages coming to Switch eShop, I think the Virtual Console is confirmed dead.” As sad as those words might be to read, this expert is likely correct.

Lenke til kommentar

Uffda. Har vel florert litt stygge mistanker om dette, og mistankene blir større. Dette er det vel mange fans som kommer til å bli skuffet over, dersom det skulle vise seg å stemme. :(

 

 

Litt mer info og test av 8bitdo usb:

Oi oi oi, denne må jeg se etter. Takk for tips! Da slipper jeg kanskje å kjøpe Pro kontroller ekstra. Er ikke helt fornøyd med den, føles litt liten og tynn å holde i, i tillegg til at asymmetriske spaker bare føles "feil" for meg.

Endret av Rider of Reason
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Blir ikke overrasket om Virtual Console enten aldri kommer, eller blir utsatt en del år.

 

Virtual Console vil konkurrere direkte med Nindies, et konsept som Nintendo har markedsført ganske mye siden Switch ble lansert. Vi ser også at indie-spill selger som bare det på Switch, og flere og flere indiespill finner veien til maskinen. Med unntak av Zelda og Mario er jo Switch stort sett en indie-maskin for mange. Jeg og alle jeg kjenner som har Switch har nå flere indiespill enn "ordinære" spill på Switch.

Lenke til kommentar

25% rabatt hos Clas Ohlson 18. og 19. April med DNB MasterCard, men har de virkelig så dårlig Nintendo-utvalg i de fysiske butikkene? Nettbutikken lister nesten alt som "kun på nett" og nettbutikken er svindyr sammenlignet med andre butikker. Får uansett Switch, Mario og Pro controller til 3665 totalt med MasterCard-rabatten så er jo helt grei pris, men hadde de ligget på samme prisnivå som de andre butikkene så kunne jeg fått samme pakken til rundt 3150kr.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...