Gå til innhold

Inntrykk og informasjon om PS4 PRO


LarZen

Anbefalte innlegg

 

 

Glad jeg slo til på et Black Friday tilbud og kjøte en 750GB SSD til min PS4Pro.

 

Fant du noe program får å klone? sist jeg prøvde å klone ps disk fant den ingen filer...

 

Nei, det jeg gjør er å koble til en vanlig ekstern USB-harddisk til PS4

På PS4 under innstillinger velger jeg å "ta backup av hele PS4 systemet tli ekstern disk".

Så installerer jeg nye SSD i PS4, og velger "gjenopprett PS4 fra ekstern disk".

Da sitter jeg igjen med ny SSD disk i PS4 som har alle data jeg hadde på gamle disk.

  • Liker 1
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Fallout PS4 Pro patch kommer neste uke.

 

"On PS4 it adds support for the PS4 Pro, which means it gets enhanced lighting and graphics features including a native 1440p resolution, enhanced draw distance for trees, grass, objects and NPCs, and enhanced godray effects."

 

kilde: http://www.eurogamer.net/articles/2017-01-30-fallout-4-gets-ps4-pro-support-and-pc-high-resolution-texture-pack-next-week

Lenke til kommentar

Limer denne inn her også jeg,

 

Liten heads-up til dere som snuser litt rundt på Nacon Revolution Pro kontrollen..kan ikke si førsteinntrykket er noe å hoppe i taket for altså, ikke til den prisen der. 

 

Kjøpte denne litt spontant da de hadde den inne på den lokale Gamestop for en uke siden, samt at jeg såg for meg at det å mappe knapper og slikt til lett tilgjengelige knapper på undersiden  måtte være effektivt! Men ærlig talt ble det mer sur og feiltrykk fremfor effektiv spilling.  Så mister jeg helt grepet når jeg ikke kan dekke skulderknapper og triggere med hver sin fing.og når muskel minnet slår inn i kampens hete i BF1..fy faen altså for hvor mange idiotiske ganger jeg har dødd etter å ha brukt denne kontrollen  :p  Hendene mine smelter ikke rundt denne kontra DS4.

Samtidig har jeg hele tiden følt at noe er litt "off" med høyre stikken, og at jeg aldri såg ut til å finne flyten med den uansett hvor mye jeg tweaket kontrollene. Å effektivt skyte fra hofta, snu seg rundt og sikte...ett salig slit å få det til å sitte. Fant jo ut i dag at stikken hele tiden driver litt til ene siden...fantastisk. Ett problem jeg har sett flere oppleve på den store webben, så en kan stille spørsmål om kvaliteten her. 

 

Også det å være tilbake på stikke oppsettet til Xbox , eller det at hele kontrollen i grunn minner om en Xbox kontroll førte til tidligere ubehag enn ventet. Den er ikke direkte ekkel i bruk, men når jeg ikke kan ha fingrene mine slik jeg ønsker blir det mye frem og tilbake grep akkurat som på Xbox One kontrollen samt bruk av disse 4 knappene på undersiden..vel det var ikke noe for min del i hvert fall. Jobber mer effektivt med DS4 for å si det slik.

 

Og en annen ting, når jeg prøvde å få LiveMix til å fungere på Siberia P800 så var det ikke mulig, viser seg at om jeg plugger chat-kabelen i jacken på denne kontrollen så fungerer ikke mikrofonen. Prøvde på DS4 og det funket som det skulle  :wee:  Så nok ett skudd i baugen for Nacon der.

 

Kort og greit denne går rett i retur til Gamestop i morgen, for dette var bare surr og vas og helt bortkastede penger for min del. Jeg ønsket virkelig at denne skulle være verdt pengene, men byggekvalitet,ergonomi og følelse gjør ikke rettferdighet på 1200,- altså.  

Lenke til kommentar

Se denne på et 4K TV....ser ut som dette blir et utrolig pent spill. Sleng på HDR i tillegg til dette og damn....

 

https://www.youtube.com/watch?v=H33M3OJ_4yI

 

EDIT: Ops...feil link. Korrekt oppe nå :p

Grafikken var skarp og god. Men synes animeringen av personen og bueskyting var rimelig laber.

Etter å ha spilt Tomb Raider 20th aniversary edition hvor animeringen av Lara og bueskytingen er vannvittig bra, så ble Horizon Zero Dawn mer Lego-animering i mine øyne.

Endret av Tor Rasmussen
  • Liker 2
Lenke til kommentar

har nå bestilt ny ps4 pro etter at den jeg fikk av gamestop var DOA. Hvordan spill er å anbefale? rakk å kjøpe last of us bare før ps4en døde. Har pc som jeg spiller FPS, så spill med stories er å anbefale. 

 

- Uncharted 4

- Final Fantasy XV

- The Last Guardian (litt klønete button-layout, men denne kan remappes i innstillingene til konsollen)

- Watch Dogs 2 (denne skal yte litt bedre på PS4 Pro og er et veldig artig spill)

- The Order 1886 (Ikke verdens beste spill, men imponerende grafikk)

- Bloodborne (for de som liker selvpining... Utrolig vanskelig spill)

- Ratchet & Clank (artig platformer)

- Infamous (artig open-world spill)

Endret av CaZpeR
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...