Gå til innhold

snqmann95

Medlemmer
 • Innlegg

  179
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

1 879 profilvisninger

snqmann95 sine prestasjoner

79

Nettsamfunnsomdømme

 1. Grønnsaker er jo ingen erstatning for kjøtt? Jeg prøver å få i meg en OK mengde proteiner til hvert måltid, blant annet for muskelvekst og metthettfølelse. Grønnsaker benytter jeg som ett suplement, men å erstatte mengden kjøtt og proteinkilde med grønnsaker blir for meg tull. Da må jeg begynne å erstatte det med ultraprosseserte protein shakes osv.
 2. Skal spise mindre ultraprossesert, og samtidig mindre kjøtt. Nesten alt av «kjøtterstatning» er ultraprossesert. forstå det den som vil.
 3. Har du kilde på dette? Har selv bygget nytt hus som stod ferdig i år. Vært selvbygger så har sett og vært med på alt fra start til slutt. Selvsagt viktig at ventilasjon fungerer, men trykktest blir gjort før vinduer er montert og stort sett før det blir tatt hull til ventilasjon, så noe luft vil komme inn uansett. Nye hus er tette, det kan jeg skrive under på. Bare klarer ikke helt å se at det skal råtne fra innsiden.
 4. knallfornøyd med mine antares winter grip i 225/40/18. Ga 4k lagt på felg i 2018, går siste sesongen nå. Billig dekk har som regel litt hardere gummi som gjør at de holder lenger, men yter dårligere. Null problem på min gamle BMW, dog har de ett rått DSC system kontra ESP, bor i innlandet så opplever til tider mye snø. Skal mye til før jeg går over til pigg igjen.
 5. Har selv benytter paysafecard i mine yngre dager. Født og oppvoks på bygda uten 7 eleven osv, så var alltid stas når vi skulle besøk familie i Oslo, ruslet alltid innom og kjøpte meg paysafecard. Nevøen vet nok ikke hva det er, men det er en nødløsning. Det er ikke helt krise uansett, men for han er det nok mer «stas» hvis han ser ett gavekort med steam logo på. Det går stort sett i my summer car og diverse andre spill (ikke spør hvordan en 12 åring klarer førstnevnte, onkel (undertegnende) har blitt ringt flere ganger og måtte laste ned save file med bilen kjørbar😅)
 6. Fant ikke noe passende kategori, men emne sier det meste. Jeg mener å ha sett dette før i tiden? Eller har jeg forvekslet det med Netflix, Spotify og iTunes kort som selges på matbutikken. Det er tiltenkt en julegave til en nevø. Jeg kan selvsagt DIY ett gavekort, men det er sikkert litt mer stas for en 11-12 åring og få ett «ekte fysisk steam gavekort» under julegrana
 7. Jeg var i samme båt. Ufattelig mye span og phishing. Valgte å ta i bruk en Gmail konto jeg opprettet i 2012. Hadde ikke fått en eneste spam mail. Jeg valgte å starte med å bytte mailen på viktige tjenester som bank, strømleverandør, altinn osv over hit først, sakte men sikkert så har jeg fått byttet konto på det viktigste. Jeg beholder dog den andre kontoen for å være medlem av nyhetsbrev i forbindelse med rabatter på nettshopping blant annet. Kommer stort sett ikke unna. jeg fant ingen god metode å flytte absolutt alt over, men det finnes nok noen løsninger der ute, men må si det var herlig med en frisk start etterhvert, alltid litt angst i starten, men gikk seg til fort.
 8. Henger meg på oled anbefalingen. Det er helt magisk og rått. Jeg har c2 77’’ i en stor åpen stue med masse lys og vinduer. Det fungerer helt fint. Benyttet stort sett tven på kvelden. Til tross for at jeg snart har hatt den i ett år, så er jeg like mind blown hver gang jeg setter på en 4K blu ray film
 9. Det har jeg trodd flere ganger også, men SDI var kjappere enn å finne en nettside for å laste ned sære drivere selv om man brukte maskinvare ID. Flere proffe i bransjen som benyttet det.
 10. Litt irriterende å ikke få en begrunnelse fra NorwegianBank, får prøve på nytt neste år.
 11. Last ned ett program som heter SDI. Stor database som finner driver som stort sett fungerer. Har benyttet dette i mye proff sammenheng
 12. kjedelig å føle seg lurt. Skjønner du har en dårlig følelse over hele kjøpet av en sånn erfaring. Personlig hadde jeg sendt bilen på EU kontroll uten og tenkt så mye på det. Jeg er 90% sikker på at det går ubemerket gjennom. Sånn erfaringsmessig som har hatt bilen på teknisk hos statens vegvesen så gikk bilen fint gjennom uten DPF. På EU, så har dem ikke lov til å demontere. Det er en visuell kontroll. Jeg har benyttet erstattningsrør, i rustfritt. Aldri fått påpek. Har vel kjørt sånn i 6 år. Jeg velger kun å kjøre dieselbil etter jeg har fjernet dpf og egr.
 13. Trumf viss. 2% cashback til vanlig og 4% på trippeltriumf
 14. Ikke kjøp noe annet enn lenovo hvis du skal ha laptop med Windows. Black friday er rett rundt hjørnet så vent. har jobbet som autorisert tekniker i flere år og har sikkert reparert 5000+ maskiner. Sertifisert på alt av lenovo consumer produkter, Asus, huawei og hp. Lenovo har desidert minst feil, best programvareløsninger og byggekvalitet. I tillegg er løsningen for service på produktet skulle noe gå i stykker bra. vent til black week og se etter noe i den klassen her https://www.komplett.no/product/1246585/pc-nettbrett/pc-baerbar-laptop/lenovo-yoga-slim-6-14-wuxga-oled?channable=01e1fe69640031323436353835ba&utm_source=klarna&utm_medium=listing&utm_campaign=PC_PC_Notebook_Consumer
×
×
 • Opprett ny...