Gå til innhold

Samsung Galaxy Note 7 diskusjonstråd


Anbefalte innlegg

 

Jeg har bestilt case for Note 7, Spigen neo Hybrid. Koster rett over 200 kr og syntes ikke den ser så gale ut heller. 

 

Den så veldig bra ut ja. Er en annen i karbonfiber som også ser bra ut, og koster litt mindre. Synd at det står ubekreftet leveringsdato hos Mytrendyphone da.

 

Jeg har bestilt og nå liggende case fra Case-Mate

Har kjøpt fra dem til tidligere, og også fra ottercase og andre. Case-Mate er den eneste beskyttelsen jeg har hatt hvor gummi og plastikk ser helt likt ut etter 2 års bruk og titalls ganger fall i asfalt mm. 

 

Jeg sverger derfor til Case-Mate; begge mine forrige telefoner ble solgt videre samma dag som jeg annonserte dem, uten en eneste synlig skramme (derav heller ikke lagt ut som den billigste på finn.no). Folk bryr seg tydeligvis mye om slitasjemerker når det gjelder kjøp av tidligere flagskip, og har lett for å bruke et noen hundre kroner ekstra for pent brukte telefoner kontra slitte.

(Jeg har to små barn i alder av 5 og 6 år, og de har støtt og stadig idèer om å vise noe på pappas telefon for så å miste den i gulv (av typen: tre/flis/betong) akkurat når de skal vise det. Så jeg er en av de som mister telefon kanskje over gjennomsnittet ofte) 

Endret av -Zenzor-
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hadde en Nexus 4 med glass på baksiden, knuste den etter to år. Tipper et flertall N4 idag ville hatt knust bakside om de ikke var pensjonert av andre årsaker.

.

Knuste glasset bakpå min Nexus 4 da jeg for andre gang skulle åpne den å fikse power-knappen :p

 

forøvrig fungerer den fint ellers i dag. bruker den som reservetlf med et tvillingsim. god tlf.

 

Plastikk er vel å foretrekke. men man kan jo alltids kjøpe ett skin av folie å kle på for å beskytte mer.

 

er forøvrig kommet port av note 7 rom til note 4 nå, som fungerer meget stabilt. så folk kan få funksjoner uten å punge ut for ny telefon.

Endret av Complexity
Lenke til kommentar

Svenskene er på hugget, håper vi følger på.

 

"Nya uppgifter från Samsung Sverige.

De sa till mig att dom satsar just nu på en release i mitten av oktober."

 

"Ser några ÅF som satt datum runt mitten på oktober nu också. Så hoppas först o främst på det! Men blir det i oktober får man vara väldigt nöjd"

 

"Hörde också mitten på oktober idag av en kund (vars son jobbar på phone house) och också väntar på en note 7".

Lenke til kommentar

Uh, irriterende.

Snakka med komplett, og de har fått inn og sendt ut Note 7. Men jeg fikk ikke.. Må vente til 23. Oktober. Selv om jeg forhåndsbestilte samme dagen de la den ut for forhåndsbestilling...

 

Så da er det vel noen heldige som sitter med mobilen nå allerede...

 

"Vi har fått inn note 7 men ikke antallet vi bestilte fåtallet vi fikk inn gikk til eldste ordre først i systemet det er 23 okt som er neste leveringsdato"

Lenke til kommentar

Jupp.. Og fikk ikke svar på hvorfor de hele tiden skriver at orderen er bekreftet.

 

Det sto "Bekreftet inn 25.September" på min ordre, helt frem til mandag. Så ble de "Bekreftet inn 16.Oktober". Og nå er det "Bekreftet inn 23.Oktober".

Høres ikke veldig bekreftet ut.. Har de lov til sånn snik-markedsføring? Hadde jeg vist det skulle ta så lang tid hadde jeg avbestilt og kjøpt noe annet, men nå har jeg jo alt ventet siden 16.August, så blir for dumt å hoppe av nå :p

 

Og en ting til: hvilken kompensasjon får dere? jeg har lest at samsung gir ut 500kr. jeg fikk "bare" 450kr av komplett?

Lenke til kommentar

Burde jo vært tilnærmet ulovlig å drive med datoer på måten Komplett gjør. Virker som de driver å spekulerer i datoer og bevisst setter datoer som de ikke har grunnlag for at skal være reelle for å tiltrekke seg kunder/kjøpere.

 

Har hatt mange tilfeller med misvisende datoer fra Komplett, litt for mange til at det kan være tilfeldig. En bekreftet dato er jo ikke et spesielt vanskelig konsept..

Lenke til kommentar

Jeg føler meg fullstendig resignert når det kommer til denne ventingen. Telefast datoen er jo lystig lesing siden jeg har bestilt fra Telenor, men skal man tro det som ble sagt om Komplett og mangel på telefoner, samt at jeg bestilte såpass seint (29/8) så står jeg nok så langt bak i køen at jeg blir nok ventende til starten av november uansett.

 

Sen edit: Trøsten(?) er at VR-brillene ligger på postkontoret, så det er ingen vei tilbake. 

Endret av Chiramii
Lenke til kommentar

De siste telefonene jeg har hatt er

 

Note 2

Note 4

Nexus 6P (kanskje av mangel på Note 5 i Norge...)

 

Nå har jeg ventet på Note 7 siden 19. august, og har 23. oktober som dato fra Komplett.

Etter å ha sett Google-showet igår, ligger det an til å bli Pixel istedet for Note 7.

Mulig det blir omvendt førstemann til mølla... :-)

Endret av euphoria.
Lenke til kommentar

Jeg vet nesten ikke hva jeg skal si lengre. Var kanskje ikke så lurt å bryte forseglingen til VR-brillene før telefonen kom.

 

Jeg har den siste tiden begynt å få drømmer hvor jeg på tur opp trappa til soverommet ser value packen(ikke telefonen, merkelig nok) ligge og vente på meg på trappekanten i 2. etasje. I det jeg beveger meg nærmere så dannes det en slik trappe-effekt a la den i Super Mario 64 på tur opp til den siste verden når man ikke har nok stjerner.

 

Fint av Samsung og gi oss en liten kompensasjon for ventingen, men det spørs om de snart må legge ut noen riksdaler for en psykologtime også.

  • Liker 4
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...