Gå til innhold

Ny Premier League vinner


zeebra

Anbefalte innlegg

Foruten Manchester United, Arsenal, Chelsea og Manchester City er det kun 2 andre klubber som har vunnet Premier League. Blackburn Rovers og nå Leicester City.

 

Bravo for ny Premier League vinner. Neste år fortjener vi ny vinner igjen. Det er på tide at en av Englands mest tradisjonsrike klubber Liverpool FC vinner.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Neste sesong blir i alle fall gøy. Klopp, Pep, Conte, Ranieri, Poch, Wenger, LvG, Bilic, (Rafa). Mange morsomme managere i ligaen nå. Ikke alle spiller like morsom fotball, men gjør jo opp for det med total Gaalskap på sidelinja og pressekonferanser.

Lenke til kommentar

Det blir iallefall spennende ja. Tviler på Leicester vil klare samme bragd neste år. Noen av de andre lagene må jo være i bedre form.

 

Det blir kun ett lag med over 80 poeng i årets sesong, og det er Leicester. Muligens klarer ikke de det engang. Bare to lag har mulighet til å ende opp med mer enn 70 poeng. Tottenham og Arsenal.

 

Ofte ender flere lag opp med mer enn 80 poeng. Gjerne 2 eller 3 lag. De fleste sesonger har iallefall topp 4, om ikke topp 5 over 70 poeng.

 

Interessant sesong dette. Men neste sesong blir også interessant, men, det er lenge til enda.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...