Gå til innhold

Tror du Michael Jackson er pedofil?


SnowDOG_

Anbefalte innlegg

Jeg tror også at han er uskyldig.

100 millioner er fryktelig mye penger, mer enn noen av oss noen gang kommer til å få (mest sannsynlig iallefall ;) ), og det er helt sikkert mange som hadde gjort mye værre ting for å få fatt på så mye penger. Det finnes mange syke mennesker her i verden.

Men men, vi får se hva som skjer.

Endret av Leroy
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Gjest mafister

Assa, nå ser jeg ikke helt den store sammenhengen mellom det at han er pedo og om han har skiftet farge eller ikke. Mange motforestillinger mot han, men det har visst kommet frem et kjærlighetsbrev han skrev også. Da begynner saken å få noen beviser.

 

Vet noen om han fyren fra Holmlia som var vennen til Jacko ble misbrukt? Har han gått ut i pressen med det elns?

Lenke til kommentar
Altså..Seriøst, det er faktisk endel som tror han er uskyldig her? En ting som en faktisk kan tvile på er hvor langt han har gått over streken, for det er det ingen som veit..men er han pedofil?Om han ikke er det, som jeg selv mener han er, så har han i allefall en syk besettelse for barn. Og det gjelder for de som tror han er pedo eller ikke!

Det er vel ikke et normalt menneske som lager sitt hjem til en lekeplass, der han tar inn alle barn. Har masse leketøy overalt, rett og slett en barnepark. En ting er å lage en barnepark, en annen ting er at han har det i sitt eget hjem. Greit nok det skjer i mange utviklingsland at de har hus/opplegg for fattige barn som ikke har noe sted å gå, spise, eller en familie som rett og slett holder på å rives i fra hverandre pga av fattighet. Det blir noe annet, for der skal de i jaffal få hjelp. Men HJEMME hos Michael så skal de faktisk bare være med han..sove i sengen hans sammen med han osv..jaja dette er sikkert normalt. Ehh...nei..?

Men om han er uskyldig denne gangen er vel ikke akkurat et tema en skal begi seg utpå...men en bør nå nesten ha bevis for at dette skal skje..Som alle vet..påstand mot påstand kommer jo ikke akkurat så langt i retten..

Kos dere!
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...