Gå til innhold

Champions League, Arsenal - Bayern München, tirsdag 20.oktober 20:45


Anbefalte innlegg

2015/2016 - Champions League - Gruppespillkamp 3

 

post-228041-0-73985600-1445358887_thumb.pngpost-228041-0-00847100-1445358893_thumb.png

Emirates Stadium, London

20.10 Kl 20:45

Viasat Fotball/BT Sport Europe

Dommer: Cüneyt Çakır (Tyrkia)

 

Arsenal og Bayern München møter hverandre for tredje år(ikke sesong) på rad i Champions League. Bayern har vunnet de to siste oppgjørene i utslagsrundene, og tilsvarende oppgjør ifjor endte med 2-0 til Bayern(Kroos, Müller), der Arsenal startet med Yaya Sanogo på topp. Arsenal har tapt sine to første kamper, borte mot Dinamo Zagreb og hjemme mot Olympiacos, mens Bayern med rolige 3-0 borte mot Olympiacos og 5-0 hjemme mot Dinamo Zagreb. Dette er en kamp Arsenal MÅ vinne, eller i det minste få med seg ett poeng for å ha realistiske sjanser om å ta andreplassen i gruppen.
Slik stilte Arsenal sist Arsenal-Bayern München spilte:


Szczesny

Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs

Flamini, Wilshere

Oxlade-Chamberlain, Özil, Cazorla

Sanogo



Arsenal
Arsenal vant en jevn kamp mot et Watford-lag som var tøffe å bryte ned 3-0 etter mål av Sánchez, Giroud og Ramsey. Ingen nye skader, og Özil og Sánchez fikk kun et kvarters hvile. Ellers så pådro Arsenal seg noen nye skader, og Ospina er vel tvilsom til kampen pga. skulderskade. Gabriel har nettopp operert, så det spørs om han blir klar. Ellers er Wilshere, Welbeck og Rosický fortsatt skadet. Giroud er tilbake fra suspensjon i Champions League, og kan spille.
Lagoppstilling:


Čech

Bellerín-Mertesacker-Koscielny-Monreal

Le Coq - Cazorla

Ramsey - Özil - Sánchez

Walcott



Bayern München:
Det man kan regne som verdens beste lag for øyeblikket, vant nettopp sin niende kamp på rad i Bundesliga og vinner nok ligaen i år som i fjor. Det imponerende mannskapet til Pep Guardiola 1-0 borte mot Werder Bremen etter mål av Thomas Müller, men de imponerte ikke i følge tysk media. Ríbery, Badstuber, Götze og Benatia er alle skadet og må stå over mot Arsenal, mens Kingsley Coman og Sebastian Rode er muligens tilbake. Arjen Robben er skadet og er utilgjengelig.

Lagoppstilling:



Neuer

Lahm, Boateng, Alaba, Bernat

Xabi Alonso, Thiago

Müller, Vidal, Douglas Costa

Lewandowski

Endret av Corporal Jenkinson
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Robben filmer seg til 1 mål og prøver å filme seg til 10 til.. Ender 0-3.

 

 

Er spent på om vi i det hele tatt klarer å få ballen over på dem side i denne kampen.

 

0-5. Lewandowski x3, Robben, Müller

 

Robben har vært skadet siden Nederland tapte 0-2 mot Island forrige landslagspause, og kommer ikke tilbake til denne kampen. Ellers er jeg enig.

Lenke til kommentar

De to viktigste tingene denne kampen er hvordan vi utnytter bakrommet bak Alaba som spiller en fri midtstopperrolle. Han kommer til å pushe på framover, og en treig Alonso skal ikke klare å henge med Sánchez, Özil, Ramsey og Walcott. Vi må utnytte venstresiden til Bayern. Ideelt sett skulle Sánchez spilt på den siden og Ramsey mot Lahm. 

 

Det andre momentet er Cazorla. Han trenger en stor kamp, og da må han være boksåpneren i mellomleddet. Det er viktig at han klarer å finne Özil og Ramsey i mellomleddene og sette opp 2 mot 1 situasjoner, som han gjorde strålende mot Manchester United. 

 

For øvrig ikke veldig bekymret over at vi starter med Mertesacker. Mannen har mye rutine og det er viktig at både Le Coq og Koscielny hjelper han og ikke la han bli isolert. 

 

COYG! 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...