Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Invitert til henne for 4 dager. Hun er helt passiv.


Anbefalte innlegg

Jeg traff ei jente for 6 uker tilbake. Det var skikkelig koselig og vi fikk en god tone. Etter det hadde vi masse kontakt på telefon og snap. Problemet vårt er at vi begge jobber og bor på forskjellig kant av landet, og derfor har det vært vanskelig å treffes igjen. Når vi endelig fant tidspunkt som passet for begge mtp på jobb, så inviterte hun meg hjem til henne for 4 dager.

De siste ukene før vi skulle møtes eskalerte det mellom oss. Praten gikk mer og mer over på sex og det ble sendt mye frekke bilder mellom oss. Og hun sa klart og tydelig at hun virkelig gledet seg til jeg skulle komme.

 

Nå er jeg hos henne og hun er plutselig helt platonisk. Hun tar ikke noe initiativ og er helt passiv. Jeg får heller ingen reaksjon på på mine tilnærmelser. Det er bare jeg som initierer kroppskontakt, men jeg får ingen respons. Samtalen flyter faktisk ganske bra, men det er blitt veldig overfladisk.

 

Jeg må si at jeg ikke skjønner greia, tidligere jenter jeg har vært med har det alltid vært en respons å få. Om den har vært negativ eller positiv så har jeg ihvertfall fått noe tilbake. Men her er det plutselig ingenting, selv om det var hun som tok initiativet til at jeg skulle komme til henne.

 

Det er kleint å spørre henne rett ut, men det ser ut som det et det eneste alternativet jeg sitter igjen med. Hva gjør jeg?

 

Anonymous poster hash: afeee...141

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Folk som har opplevd slike 'avstandsforhold' og 'lang-tid-siden-sist-møter',  vet at det fort kan bli litt 'kleint', og ting kan komme inn på et feilspor i starten når man møtes etter lang tid.

Da er det viktig å komme seg ut av det!

 

Først og fremst, gjør noe uformelt sammen! Kom dere ut av huset! Ta initiativ du. Noe gøy som 'bryter isen', som gjør det lett å snakke om noe annet. Ut i naturen, opp på en fjelltopp, osv.

 

Det trenger ikke være noe galt her, bare litt komme igang-problemer og litt overveldet av den plutselige nærheten.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

To muligheter:

 

1. Ho er dritnervøs - å snakke frekt på chat og cam er noe helt annet enn å skulle gjøre det samme med den andre personen faktisk i rommet.

2. Ho har funnet ut at kjemien ikke er der i virkeligheten, men tør ikke helt å si det.

 

Løsningen er uansett å ta det opp og snakke med henne om det.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...