Jump to content

unik42

Medlemmer
 • Content Count

  1045
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

369 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Syns nå PS5 headsettet funker fint, jeg da. Men nå er jeg ikke spesielt audiofil heller. Fungerer veldig greit opp mot PS5, med statusvisning på skjerm, og hvis en muter headsettet, så lyser det oransje "mutelyset" på håndkontrollen.
 2. Antagelig sier du, mindre enn normalt sier de som har peiling: http://nsidc.org/arcticseaicenews/ Og ekstremvær er et symptom på klimaendring, fordi du vet, klimaendring medfører værendringer. Ikke at to måneder med vær er et symptom på noe som helst, men om du skal bruke de siste to måneders som "bevis" for noe som helst, så må du jo ta de siste 20 års våte vintre som bevis også. I gamle dager hadde vi ukesvis med snø om vinteren her på vestlandet, nå er vi (u)heldige om vi får en uke, om vi får snø i det hele tatt. https://www.bloomberg.com/news/articles/2021-02-16/how-the-warming-arctic-helped-drive-a-deep-freeze-into-texas Jeg vet jeg mater et troll nå, så for meg er denne diskusjonen ferdig. Ser frem til at du trekker ned i hullet ditt og spyr konspirasjonene dine på resett eller document i stedet for her.
 3. Fordi den eneste logiske slutningen da er at det finnes en verdensomspennende konspirasjon som vedkommende er en av få som har klart å avdekke, slik at h*n (men mest han) da får et snev av mestringsfølelse i et ellers tafatt og patetisk liv.
 4. Jeg tror det når jeg får se det, men iht. diverse forum skal de første få 2.1 oppdateringen 10. mars. Da skal blant annet OTA oppdateringer komme på plass.
 5. unik42

  Elbil-tråden

  ID3 leverer veldig godt der. Stor og åpen innvendig. Gleder meg veldig til ID4.
 6. Døra åpen? Ikke det jeg har gjort. Så vidt jeg har merket vil bilen slå seg av så lenge du reiser deg fra setet. Whatever, jeg hiver bare nøkkelen inn i bilen og trykker på startknappen.
 7. Åpne døra, sleng nøkkelen inn mellom setene, trykk på start-knappen og lukk døra. NB! Ikke sett deg inn!
 8. Vel, jeg har en ID3 Max på hjemlån og den er fantastisk å kjøre. Nå er ikke jeg og kona så veldig opptatt av 0-100 og alt det, men bilen er komfortabel, stor og romslig og deilig å kjøre. Jeg har og opplevd bugs med bilen, men samtlige kan knyttes til SW utenom en som var snø og is foran. Og bugsene jeg har truffet på er av formatet; speilene justerer seg ikke nedover når man rygger, på tross av at funksjonen er aktivert i displayet. Så, når man da har eid noen folkevogner opp gjennom årene, liker VW sin måte å gjøre ting på, syns bilen er komfortabel og god å kjøre, har aldri opplevd problemer med serviceinnstillingen hos Møller - hva er da problemet med å kjøpe en ID.3 eller ID.4?
 9. unik42

  Elbil-tråden

  Kunne en, i teorien, fått utført batteriskifte i Sverige (forutsatt at det er billigere der) og bare kjørt over grensen igjen og latt som ingenting? Vil en random kjøretøyskontroll avdekke batteribytte, og er det noe poeng å avdekke det? Kanskje en eu-kontroll avdekker det? Men hva så?
 10. Har jobba i over ti år som ingeniør med kun fagskole i bunn, så jeg vil påstå at jeg i aller høyeste grad er ingeniør. Tittelen min er Senior Ingeniør og jeg har fagansvar innenfor min faggruppe.
 11. unik42

  Elbil-tråden

  Er det noen nye elbilber i dag som ikke har Type 2 kontakt?
 12. Om plass betyr noe ville jeg kanskje sett på brukt E-Niro eller Leaf. Hvis plass ikke betyr noe er Kona et godt valg. Om rekkevidde ikke betyr så mye så har du MG ZS EV.
 13. Ble det ikke sagt noe om at varmepumpene går i et eller annet avfuktingsmodus elns?
×
×
 • Create New...