Jump to content

unik42

Medlemmer
 • Content Count

  1223
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

588 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kanskje: https://www.fjordnorway.com/no/destinasjoner/preikestolen Jeg vil anbefale deg å styre unna Sørfjorden i Hardanger på sommertid, med mindre du har lyst å kjøre i kø.
 2. Kona mi arbeider som lærer på videregående. Tror ikke hun ville skrevet her at arbeid på kveldene er "frivillig". Prøver må rettes når de kommer inn, og har hun tre forskjellige klasser kan det være nærmere 80 prøver som skal rettes samtidig. Det har gått mange kvelder der jeg har lagt ungene, gått og lagt meg selv kl 2300, og hun fremdeles sitter og arbeider. Prøvene kommer jo oppå planlegging for dagen etter og normal kontaktlæreroppfølging. Også kjipt når hun sitter inne på hytta og jobber i helga mens jeg og ungene er i fjellet. Heldigvis skal hun kutte ned til 80% stilling nå så kanskje det blir mindre kveldsarbeid. Personlig arbeider jeg selv fra 7-15, tjener 100.000 mer enn henne og har 2 år kortere utdannelse enn henne (hun har Master, jeg har Bachelor). Men elsker jobben sin, det gjør hun.
 3. Til gjengjeld sliter jo NMS med at "alle" planetene har et dyre- og planteliv.
 4. Så lenge vi ikke MÅ dra til disse stedene for å samle 14 beinkrystaller så er jeg helt med. Tenker med grøss og gru på Mass Effect....
 5. 1,5m var akkurat ikke langt nok hos meg så plukka med meg en 2m fra Biltema. Funka fjell den.
 6. "Altibox sier at TV 2 vil tvinge alle Altibox-kunder til å betale for «alt innhold». Det er ikke riktig. Hvis noen er i tvil så kan man tydelig se hva slags pakker de andre distributørene har, som vi har avtale med." Sjekker så Telia - https://www.telia.no/tv/innhold/ Hele 4 (av 6) TV2 kanaler kan ikke velges bort....
 7. Er jo ikke utenkelig at Netflix har lært av seerflukt at de må lage god tv før de prøve å tekkes Twitterbanden.
 8. Har du sjekka sikringen(e) som går til hengeren? Bruker du adapter? Har du prøvd 5-56 eller tilsvarende inne i kontakten på bilen for å se om det hjelper?
 9. https://no.wikipedia.org/wiki/Pumpekraftverk Edit: Poster uten å lese siste post 🙂
 10. Tror kanskje det har med at vi også vil ha litt valuta for pengene, i og med at bilen også er et verktøy. Vi har lyst å kunne dra på bilferie med masse bagasje. Vi har lyst å dra henger til avfallsstasjonen. Og vi ønsker å komme oss frem på dårlige veier. Litt som at bilen er en lommekniv med en bråte med funksjoner - vi ønsker å ha dem, selv om vi kanskje ikke bruker dem så ofte.
 11. Det er vel ikke korrekt, i den grad Equinor i dag holder på å bytte ut tre gassdrevne kompressorer med elektriske. Disse blir sikkert byttet en gang 2025.
 12. Bytta fra Xiamo Mi stick igår til Chromecast med Google TV og må si opplevelsen ble mye bedre. - Bedre anbefalinger på filmer og tv-serier, samt hvor jeg kan se de - Flere brukerprofiler - Mye raskere - Chromecast virker faktisk. På Mi stick virket ikke chromecasten alltid så der sto det jaggu meg plugga i en "vanlig" chromecast og. - Kjappere Google Assistant - Fjernkontrollen kan styre TVen og. Det er mulig Mi stick også kunne det, men jeg fikk det ikke til. På Chromecast visste den at jeg har et Samsung TV og stilte inn(?) kontrollen til det. Volum opp og ned virker, samt skru TV av og på. Av ulemper jeg har funnet til nå så er det kun dette med barneprofiler. Ja, vi kan ha egne barneprofiler, men vi kan for eksempel ikke installere vanlig Youtube på dem. Youtube Kids funker, men det er ikke ungene interessert i.
×
×
 • Create New...