Gå til innhold

Den nye Forumkaféen v2


L4r5

Anbefalte innlegg

Kanskje jeg skulle joinet reunion og poste litt mer jeg også. Var jo daglig aktiv i SO/Forumkafeen for mange mange år siden, men forum er liksom ikke samme greia som det var før.  :shrug:

Nei, det er ikke det, og det er mye av grunnen til at jeg er mer eller mindre inaktiv. DNFK gir meg ikke det samme som da jeg var yngre. Og RPP er vel så å si inaktiv i disse dager, så lenge jeg ikke poster 10k bilder.

 

Får utløp for alt jeg vanligvis ville ha postet her, på jobb, Twitter, og diverse Discord-chatter, og da blir det ikke mye GPP igjen til DNFK.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

For min del er det blitt vanskeligere å være aktiv på forumet etter hvert som jeg er blitt eldre og har fått andre ting å tenke på. For ikke lenge siden var jeg helt borte i et år. På et punkt måtte jeg bare ta en pause for å kunne konsentrere meg fullt og helt om krevende studier, internship og verv. Jeg kunne rett og slett ikke prioritere diskusjon.no med begrenset overskudd. Nå for tiden har jeg litt mindre forpliktelser, så jeg er kommet litt tilbake. Men jeg har et par regler. Jeg håper av tråder hvis jeg må være innom mer enn én gang daglig for å kunne henge med, de begynner å kreve mye tid eller jeg kjeder meg. Derfor holder jeg meg helt unna politikk og samfunn nå. Diskusjonene der er absolutt ikke kjedelige, selv ikke når de utvikler seg til gjørmebryting, men de blir fort så omfattende at jeg ikke har tid til å følge dem opp.

Lenke til kommentar

GAMLE DAGER VAR BEST, sier alle som er blitt eldre i alle tidsaldre, i hver eneste århundre siden menneskene dukket opp. "faens ungdommer nå til dags ruller rundt med runde hjul, i min ungdom rulla vi FIRKANTA steiner og LIKTE DET"

Endret av Bytex
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Burde nekte meg selv tilgang til denne kontoen, slik at jeg ikke har mulighet til å lese innlegg jeg skrev for flere år siden :ph34r:

Hah, ja, prøver å ignorere de første 5-7 årene mine her. Er mye vondt å lese :p

 

Fear and loathing in Porsgrunn i noen dager. Hva gjør man etter endt arbeidsdag? Hele den siden av Oslofjorden er et umalt lerret.

Lenke til kommentar

Så jeg kom visst hit i 2002 for å få hjelp til problemer med en Windows XP installasjon. Jaja.

 

"Kan jo legge til at jeg har 320Mb RAM, Duron 600mhz, 

2 hd'er (60gb), Abit GF2 MX, SB Live! 1024 lydkort. "

 

barsk hardware. Installasjonen kræsja visst ved første reboot hele tiden.

Endret av Bytex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...