Gå til innhold

Den nye Forumkaféen v2


L4r5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Gjest Slettet-7L9GLIR1uJ

Veganer prøvde å klatre Mt. Everest for å bevise at veganere kan gjøre hva som helst. Døde.

http://time.com/4344556/mount-everest-death-climbing-vegan/

 

Lar denne stå uten videre kommentar.

Huff da. Men fordi EN veganer skal bevise at veganere kan gjøre hva som helst, og er såpass hjernedød av hun tror alt er mulig - sier det mye om henne, men lite om veganere som gruppe. Tenker du slik, kan jeg jo komme med mange gode eksempler på gærne og patetiske ting kjøttetere har gjort. DET er mye det! :wee: For flertallet er jo innenfor denne gruppa.

 

Veganere trenger jo faktisk ikke ha noe som helst til felles utenom at de er nettopp det - VEGANERE. Utover det misliker jeg at mennesker dømmer en hel gruppe på bakgrunn av hva EN idiot gjør. Det blir som når jeg før høre at jeg ikke må skrive noe som kan gi et dårlig inntrykk av veganere. Altså, jeg er MEG - og kan ikke oppføre meg på vegne av flere tusen mennesker. Slik fungerer det ikke i min verden.

 

Det blir som om noen sa til deg at du måtte passe på oppførselen din og ikke si noe dumt, da kunne jo folk tro at alle kjøttetere var som deg. Virker som det er mer vanlig å si slik om mindre grupper mennesker.

 

Men jeg skal sjekke ut linken! Alltid underholdende å høre om mennesker som gjør noe de overhode ikke kan, og tror de kan alt. Trist at det førte til døden selvsagt, men "verdensmestere" går vel fort i graven som nettopp det, i et overilt forsøk på å bevise noe som ikke er realistisk :nei:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-7L9GLIR1uJ

Jeg er i hvert fall ikke så høy på meg selv at jeg tror jeg kan gjøre hva som helst, veganer eller ikke  :D  Det ville vært trist. Nettopp ved å se sine egne begrensninger, kan man jobbe målrettet for å utvide dem. Bli en bedre versjon av seg selv. Hvis ikke man har såpass selvinnsikt faller man jævlig hardt, når man først faller.

Nå skal frk. Drageland logge av nettet, nyte vegansk lapskaus og snart finne seng, samt lytte til lydbok: "I morgen var jeg alltid en løve" av Arnhild Lauveng. På gjensyn :yes:

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817324

 

 

Jeg skulle gjerne kun ha spist dyr/fisk jeg har drept selv, eller minimum iallefall vite hvor de hvor kommer ifra. Men har verken tid eller penger til å gjøre det ennå, vet helt ærlig ikke om jeg har orken selv om de to faktorene var tilstede.

 

Det eneste som er helt sikkert er at noen måtte ha låst meg inne i håndjern og munnbind for og få meg til å slutte med å spise dyr/fisk/meieriprodukter.

 

 

Vet ikke hvordan det er med vegetarianere men mine øyne er på framsiden av hodet og jekslene mine er som skapt til å rive istykker kjøttbiter. :)

 

Jeg har tenner som en hvithai

 

*jafs*

 

elvis-has-left-the-building.jpg

 

 

Kanskje det er håp likevel :p

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-lYlo5C

TRENGER HJELP FORT

 

Ok, skal ha muntlig eksamen som privatist imorgen. Plutselig legger jeg merke til at alle kapitlene i boka ikke står på læreplanen. Det er liksom snakk om flere store kap med ting jeg så for meg var veldig relevant. Skal jeg bare droppe å lese på disse da? :O 

Lenke til kommentar

Hva mener du med at de ikke er på læreplanen? Er det en gammel bok? Jeg er jo forseint ute nå uansett men sannsynligvis er noe av pensumet droppet og oppdatert. Hvilket fag er det? Vi hadde det problemet i Geofag.

Jeg ville uansett ha litt kunnskap om det. Er det historie kanskje?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...