Gå til innhold

GeForce Gtx 10**/Titan og Pascal tråden


Anbefalte innlegg

  • 2 uker senere...
Videoannonse
Annonse

Hva mener folket om release av neste generasjon Pascal?

Noen som vet hva ryktene sier sålangt?

 

Pris på neste toppmodell? (Tenker da ikke på Titan X lignende om det skjer igjen. Heller 980TI) samme pris kanskje? 6-8K?,

Ettersom dollaren har økt med ytterligere 0.5 kr siden i sommer (nesten 9 kr/dollaren nå,) samt at det mest sannsynlig er et marked for kort i $800 USD-klassen vil jeg regne med at Nvidia fint kan lansere et nytt kort i år på rundt 8500-9000 kr.

Lenke til kommentar

Nvidia har iallefall vært klare på at når man shipper prototype-kort så skal man ikke bruke kodenavn eller eller uannonserte produktnavn for å deklarere hva som er i pakken.

Siste pakke jeg fikk fra Nvidia var deklarert "embedded compute module" samt serienummeret til produktet.

 

De har også vært ganske klare på at det ikke skulle røpes noe informasjon om Pascal enda. Så vidt jeg vet er planen fremdeles at compute arkitekturen til Pascal skal lanseres i forbindelse med GTC i april, mulig det kommer noe grafikk-ting under GDC (jeg jobber med compute, ikke grafikk).

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Jeg kommer ihvertfall til å vente. Selv om jeg måtte trøste meg på Intel intern grafikk i ventetiden  :blink:  (typisk i5 eller i7 CPU), dersom jeg fristes til å gjøre et selvbygg i ventetiden. Stegvis for lommebok er jo også deilig.

 

Kommer Pascal ut før eller etter på markedet, enn neste store Intel CPU-slipp? De burde sync'et bedre med Intel-slipp slik at man virkelig får tømt lommeboken på en og samme gang  :p

Endret av G
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...