Jump to content

Knutgrus

Medlemmer
 • Content Count

  2930
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

961 :)

About Knutgrus

 • Birthday 11/26/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

18838 profile views
 1. På nettsiden så står det "Dimensions: 100mm x 145mm" så den har vel bare to dimensjoner denne... Er vel 14.5 cm høy siden den er rund. Tipper den yter helt greit for de fleste. Men mye dårligere enn andre du nevner. Det er åpenbart at dette er noe designes / produsert "for the looks". Liker den ene kommentaren til artikkelen du linker til. "That fan looks noisy even when it's idle, lol." Det hadde vært konge om de kunne hatt partall for for eksempel mobile prosessorer og oddetall for desktop. Eller motsatt. Og navngitt noe annet enn de 2200, 2400 etc.
 2. Var borte fra tråden i 2 dager igjen... 53 nye sider... Noen som har sammendrag? Jeg har sett reviews...
 3. Noen ganger @G Noen ganger ser jeg at du multisiterer! Blir du litt for ivrig på å svare? + knappen du finner til høyre under innlegg kan brukes om du bare ønsker å sitere ett innlegg også! Og det fungerer om du blar til neste side!
 4. VRAM har ingenting å si så lenge kabelen støtter oppløsningen og hz på skjermene. Spillet avhenger av VRAM.
 5. Hva ellers skal vi 2080ti -eiere ta oss til for å ta igjen tapet?!?! 😂
 6. Sier du det ja? Skulle ikke tilfeldigvis være i markedet for en 2080ti? Nypris 13000,- skal få god pris
 7. Er det noe sånt de prøver på eller:
 8. Plastidip og DIY-videoer (36 timer borte fra tråden og bruker 45 minutter å lese meg opp igjen...)
 9. Men tenk om du våkner opp 283 dager senere til et spill du har skikkelig lyst på som gjerne skulle hatt litt mer vram? Sorry... Nizzen sa noe klokt til meg en gang. Buy cheap, buy twice....
 10. Det er mye hopping til konklusjoner her. Nvidia sammenligner bare med dlss og rtx on. De nye kortene er nok bra, men for meg er det rasterization som gjelder. Enn så lenge. Så jeg ville aldri solgt et 2080ti nå til 5000 eller mindre. Alle tar for gitt at 3070 kommer til å slå 2080ti på alt. Basert på hva Nvidia selv forteller. Forstå meg rett! Jeg sitter på et 2080ti selv. Jeg håper virkelig at 3070 banker det! Jeg skal ikke oppgradere uansett, men liker at teknologien går fremover! Jeg kommer til å beholde kortet mitt i et par år til minst. Jeg sier bare at folk bør vente på uavhengige tester.
 11. Preorder everything!!! ...NOT! Var det ikke samme med 20-serien? Var ikke lett å få tak i 2080ti som ikke overdøvde jagerfly.
 12. Jeg skjønner hva du mener, men tror du Nvidia ikke har på noen som helst måte latt seg påvirke av at det lanseres konsoller senere i høst? Ingen strategi for å kare til seg noen ekstra grunker? Men absolutt. Lov å ha ulike meninger! Ellers ender vi opp med å diskutere om Lamborghinien din er sterkere enn traktoren til pappa. Eller gud forby.... AMD vs Intel 🤣
 13. Her tipper jeg totalt motsatt vei. For mange vil det nok være uaktuelt å både oppgradere pc og kjøpe konsoll samme kvartal. Om 30-serien yter så bra som den er antatt til (jeg er fremdeles spent på rasterisation), kunne de nok lagt på en del før AMD lanserte sitt. For de som allerede har bestemt seg for konsoll i høst, ble det plutselig innenfor med et nytt skjermkort og. All hw som selges til gamere, vil være interessant å se på for Nvidia. Noe som potensielt kan ta kunder fra dem spesielt. Og en konsoll er i mine øyne en klar konkurrent til pc-komponenter.
 14. Kanskje? Dette drar igjen over på AMD vs Intel cpu...
×
×
 • Create New...