Jump to content

Knutgrus

Medlemmer
 • Content Count

  2844
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

907 :)

About Knutgrus

 • Birthday 11/26/1981

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Denne PPD'n som står på programmet stemmer bra eller? Hadde også en gladnyhet da jeg kom hjem fra jobb i dag: Nesten 4 millioner på en 2080ti.
 2. De er bakoverkompatible, så det skal gå fint om det er 4.0, 3.0 og 1x og fandens oldemor, så lenge man har nok baner til å ikke kappe ytelsen til de enkelte kortene.
 3. Eneste erfaringen jeg har med dette er å prøve å ha amd-drivere installert, for så å bytte til Nvidia-kort. Det ble mildt sagt bare rot. Prøvde med DDU, men endte opp med ny windows installasjon. Eneste veien rundt er vel hver sin vm og hvert sitt kort.
 4. Det er for mye som spiller inn på det til å ha en pålitelig oversikt. Men, ja. Gjør som Nissen sier
 5. Sitat: Teddy - Konsulent. Sorry for at jeg erter deg
 6. Takk for at du er med på å presse opp prisen for alle andre...
 7. Er det noen kilder som har grunnlag for å si dette? Kilde?
 8. Som nevnt. De får ikke lov til å selge dem videre. Og om de så gjør, så kutter fort AMD tråden. En YouTuber vil nok ha et lengre perspektiv. Å bite over hånden som fôrer er aldri lurt. Tjene noen raske penger for aldri å få tilsendt noe som kommer til å generere om ikke mer i fremtiden.
 9. Nå har vel Jay (med flere) sagt flere ganger at han synes det er kjedelig med nye produkter. Å teste disse er bare langdrygt med mye jobb og lite igjen for det. Flere ganger sagt at han heller vil gjøre andre ting enn å teste en ny prosessor eller et skjermkort. Kan hende AMD avventer å sende denne "influenseren" prudukter da de risikerer bare en rant om hvor kjedelig ting er om dagen tilbake.
 10. Hva spiller du? Hva kommer du til å spille? Oppløsning? Oppdateringsfrekvens?
 11. Her bør du gi folk den fulle historien. Dette er fra en test av en Lenovo laptop. Noe var riv ruskende feil.
 12. Kan aldri være for sikker Jeg glemte å si at jeg også hadde i noe utvannet CryoFuel
 13. Kanskje ikke så dumt å være på en pve-server lell?
 14. Springvannet i Norge er vel reint nok til å bruke for å skylle. Jeg har brukt batterivann (ikke destillert) i loopen min i snart 5 år nå. Ser bra ut foreløpig. Skiftet vann 2 ganger.
 15. Siden Tek.no har avstått fra muligheten til å kommentere artikler, er det mulig å få inn noe sånt her? Hvor brukere kan poste artikkelen? Eller blir det for vidt tema? Der er jo drøssevis av tek.no-lignende nettsider.
×
×
 • Create New...