Gå til innhold

TEST: TEK-testbenken VS MSI Gaming Dock


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Selv om gs 30 så ut til å være veldig skuffende (støy og dårlig batteri gjør det ganske unødvendig å ha en såpass liten laptop for min del hvertfall), så lover jo denne testen veldig godt for fremtidige generasjoner! Kanskje de på sikt blir mer konkuransedyktige hva gjelder pris også...

Lenke til kommentar

Enig!

Kanskje de i neste versjon får gjort noe med lyden/bassen og økt skjermen på laptopen til 15". Og ellers perfeksjonere alt annet, for jeg mistenker at det meste av ressursene i denne omgang gikk til å få til det PCI sporet, som åpenbart fungerer smertefritt! :D

 

I tillegg håper jeg på at de kan få til at selv når laptopen er koblet til det eksterne skjermkortet, så kan man allikevel spille på laptopen, og ikke behøve ekstern skjerm, det er mitt største problem med dette egentlig. Er dette mulig?

 

Hvis de får til dette så skal jeg vurdere å bytte ut stasjonær med dette oppsettet!

Lenke til kommentar

Dette er første generasjon. Den er selvfølgelig ikke perfekt, men jeg har store forventninger til fremtidige generasjoner.
En ting er at jeg synes de burde bruke en åpen standard, f.eks. at de bruker Thunderbolt (tror det skal funke) og at man kan bruke den innebygde skjermen hvis ønsket. (går det an å ha PCI og grafikk-inn i en Thunderbolt kabel?)
Det er kanskje en idé å ha en vifte i dokken og klokke ned prosessoren automatisk når den kobles fra (fra fabrikk, man skal kunne forandre dette selvfølgelig).
Er det nødvendig å sette PCen oppå dokken?
Imo så hadde det vært mye mer praktisk hvis dokken hadde hatt PCI-sporet nede, så du kan ha PCen stående på selve pulten, fint hvis du kan bruke den innebygde skjermen og tastaturet!

Bare noen ideer, følger spent med på utviklingen her!

Endret av Winnetou2012
Lenke til kommentar

Jup thunderbolt skulle funke men er sikker tregere en denne, 4 pci-e kanaler.

Kanskje det går å kjøre 2 kabler I parallell?

 

Thunderbolt støtter også displayport retur,

For å få retur fra vanlige skjermkort er det vel enklest med en skjøteledning fra displayport eller hdmi til inngang på boksen.

 

Dette skulle være greit på en proprietær løsning også. her ville du trolig trukket displayport rett tilbake.

De burte hatt en kable på den proprietære løsningen, trenger ikke være så lang 30-50 cm ville gjort det enklere.

 

Klart en åpen løsnign ville gitt mer konkuranse, du ville også få ulke løsinger fra lette som ikke støttet de kraftigste kortene men som var lett å ta med seg opp til beist som også var NAS.

Lenke til kommentar

"Gaming Dock presterer så nært opp mot vår testbenk at ytelsforskjellen i praksis er lik null grafikkort mot grafikkort. "

 

Føler jeg ser jevnt over et 2-5% ytelsestap.. ikke mye, men er litt forskjell.. At dere får et GTX 980 i gamingdock til å presse "bare" 11k i 3DMark, så vil det si at det presterer likt med et fabrikkOC 970 o.O

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...