Jump to content

magne.moe

Medlemmer
 • Content Count

  1602
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

503 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Du har et poeng, og ja dette er opplagt PR. Kan også være at de får mindre hype om dette siden det ville be dyttet i bakgrunnen
 2. Jup, men det fordi de var en indi avdeling av et markedsførings firma og KSP ble en suksess men et temmelig bugget spill. Dette her virker mer som krangel om penger og muligens retning. KSP 2 burte være et temmelig enkelt spill å lage, multiplayer og time warp er det jeg ser som vanskelig.
 3. Jup, regnet med en utsettelse til høsten 2020, En 1 1/2 års forsinkelse tyder på at noe gikk veldig galt. Ikke bare at vi rekker ikke Q1 2020 så vi sier Q3 2020 så vi får mer tid til mer polering.
 4. Preorder her er en opplagt dårlig ide. Lagrings ytelsen på pc for spill er ikke veldig høy siden det ikke er mye fokus på det utenom at SSD er en stor fordel. Blir trolig slik at du trenger en rask M2 SSD for ikke få load screens i mange spill. https://www.komplett.no/product/1133452/datautstyr/lagring/harddiskerssd/ssd-m2/corsair-force-series-mp600-1tb-m2-ssd Lagring kapasitet og fart er uavhengig, store harddisker er opplagt mye biligere en SSD, en 10GB SSD vil være dyr. Nå du får sikkert verktøy som lar deg flytte spill inn og ut av fast lane
 5. Samme reaksjon som jeg har. Det gir lite mening. På den andre siden er det en dum løgn siden den er tåpelig. For innholdet, tenk Last jedi men verre mye verre.
 6. Hvordan kan et sikkerhets hull i et spill gi tilgang til interne utviklings servere? Om dette er sant er det flere som ikke har peiling hva de driver med.
 7. Jup, npc kunne ta våpen og ting i Bethesda spill. Husker jeg kom over noen raiders som hadde power armor fra en annen fraksjon i Fallout 3. Merkelig syn, en hadde hjelmen en annen hadde resten.
 8. PC vill ofte dra bedre grafikk, den store fordelen for neste generasjon er garanti for en rask M2 SSD som gir store fordeler i lastetid. Er mulig å bruke dette på pc også. samt utnytte mer minne.
 9. Nå har spill basert på film sjelden fungert veldig godt. Ja det er unntak og spill som er satt i et univers som star wars eller lord of the ring har færre problemer en spill basert på enkelt filmer. Du har mer ET og superman 64 en gode spill. Men det er klart at det Disney ønsker her er ganske enkelt mobil spill med et fokus på ting du må kjøpe med et skinn av en film de har lagd.
 10. Enig: Det er en nisje, men det kan være nyting for noen bruksområder. Prøve ut spill før du kjøper, vise et spill du spiller til en venn på hans xbox eller pc. Spille når du er andre steder en foran xboxen din. Prøve spill før du kjøper eller laster ned dersom i an abonnement tjeneste er her det mest nyttige.
 11. Imponerende, så imponerende de må ha trening. Ja de har trening, mye trening. Dette gir reaksjoner. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ea/BB61_USS_Iowa_BB61_broadside_USN.jpg/470px-BB61_USS_Iowa_BB61_broadside_USN.jpg
 12. God idee, laster ned noe, tipper jeg ikke gidder å se det men en forskring.
 13. Så en artikkel på Tek som sier 4 ganger kraftigere en One X, det er en cpu / gpu combo Ryzen + ny gpu (Navi?) noe some virker temmelig realistisk. Boksen virker designet for å kjøre varmt. Litt usikker hvordan de får luft inn under, trolig en fot som løfter kanten opp. Tips sett den oppå noe for å unngå at den spiser hybel kaniner (sauer) Og 8K 120 FPS betyr bare at konsollen kan gi et 8K signal med 120 FPS, rendering vil trolig være 1080p oppskalert eller du dropper AA for høyere oppløsning og så skalerer opp. Du unngår å skalere til 4K og TV så skalerer til 8K.
 14. Da den også har vifte vil den bare kjøre denne litt hardere. Ja de har tengt på skorstein effekten men de må ha mer kjøling en det.
×
×
 • Create New...