Jump to content

magne.moe

Medlemmer
 • Content Count

  1592
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

502 :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nå har spill basert på film sjelden fungert veldig godt. Ja det er unntak og spill som er satt i et univers som star wars eller lord of the ring har færre problemer en spill basert på enkelt filmer. Du har mer ET og superman 64 en gode spill. Men det er klart at det Disney ønsker her er ganske enkelt mobil spill med et fokus på ting du må kjøpe med et skinn av en film de har lagd.
 2. Enig: Det er en nisje, men det kan være nyting for noen bruksområder. Prøve ut spill før du kjøper, vise et spill du spiller til en venn på hans xbox eller pc. Spille når du er andre steder en foran xboxen din. Prøve spill før du kjøper eller laster ned dersom i an abonnement tjeneste er her det mest nyttige.
 3. Imponerende, så imponerende de må ha trening. Ja de har trening, mye trening. Dette gir reaksjoner. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ea/BB61_USS_Iowa_BB61_broadside_USN.jpg/470px-BB61_USS_Iowa_BB61_broadside_USN.jpg
 4. God idee, laster ned noe, tipper jeg ikke gidder å se det men en forskring.
 5. Så en artikkel på Tek som sier 4 ganger kraftigere en One X, det er en cpu / gpu combo Ryzen + ny gpu (Navi?) noe some virker temmelig realistisk. Boksen virker designet for å kjøre varmt. Litt usikker hvordan de får luft inn under, trolig en fot som løfter kanten opp. Tips sett den oppå noe for å unngå at den spiser hybel kaniner (sauer) Og 8K 120 FPS betyr bare at konsollen kan gi et 8K signal med 120 FPS, rendering vil trolig være 1080p oppskalert eller du dropper AA for høyere oppløsning og så skalerer opp. Du unngår å skalere til 4K og TV så skalerer til 8K.
 6. Da den også har vifte vil den bare kjøre denne litt hardere. Ja de har tengt på skorstein effekten men de må ha mer kjøling en det.
 7. Lurer litt selv, er et Kinesisk spill så antar P2W. Må også ha muligheten til å kjøpe veldig mye, I spill jeg har vært borti er maks du kan kjøpe 500-1000 kr. det vil ikke virke her siden du må kjøpe minimum 13.000 ganger eller 13 ganger daglig i 3 år. Er heller ikke snakk om loot bokser her siden det ville ta for lang tid å åpne dem Og ja denne historien virker litt merkelig.
 8. Siden dette er pc spill er det bare for google å redusere instillingene til medium eller low, dette gjør det lettere å rendre i 4K.
 9. Morsom idee. Ser ut som du er en cm høy. En hund vil være godzilla .
 10. Ting begynner jo i det små. Også trappes det opp litt etter litt som folk godtar det eller blir vant til det. Jeg personlig er skeptisk til å laste ned Spinn. Forsikringsselskapets hovedprioritet er ikke å bruke penger på kundene. modding løser de fleste problemer, La Tesla og BMV ha en DLC som kan manipulere disse dataene. Før noen hackere gjør det.
 11. Hva skal man si, da? Jeg pleier å slåss for de svakestes rettigheter. Men hva om man har en knivdesperado som er ute på prøve? Er det ikke greit å nekte sånne å ta offentlig transport? Dette er ikke å begrense kriminelle, det er for å begrense de som er politisk ukorrekte slik regimet ser det. Ja sosial kreditt har en fordel, alle Kinesiske gold farmers vil i stedet farme kreditt. Dette er positivt for MMO men en veldig dårlig ide.
 12. Jup, siden det er 2D har det heller ikke tapt seg så mye. Hvordan er dette lovlig lurer jeg på? Greit mange av spillene er kjent å være gratis, men alle?
 13. Husker jeg spilte Daggerfall kjempemye. Idiotisk store dungeons. Dvs alle var på størrelse med de største i Skyrim utenom den store hula da.
 14. Tenkte det samme, dette var standard og veldig nyttig tilbake i PS2 tiden der du ikke hadde harddisk. Kan ikke se at det har stor verdi på en PS4. Hjelper kanskje litt med load times men neppe mye.
 15. Selvsagt, på den andre siden overreagerte de seriøst.Ja Kinesiske myndigheter er vant til å kunne sensurerer de mest urealistiske ting. Sensurere Ole brum siden folk sammenligner presidenten med han. Hadde jeg vært en norsk politiker som ble karikert som Ole brum ville jeg set på det som et koplemang. Du er snill og hjelpsom men forsatt en bjørn Ja du er veldig glad i søtsaker men det er sjarmerende svakhet. Enkleste for Blizard hadde vært å ha en Asia turnering og en Kina+ kolonier. (NK + hong kong)
×
×
 • Create New...