Jump to content

magne.moe

Medlemmer
 • Content Count

  1592
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by magne.moe

 1. Nå har spill basert på film sjelden fungert veldig godt. Ja det er unntak og spill som er satt i et univers som star wars eller lord of the ring har færre problemer en spill basert på enkelt filmer. Du har mer ET og superman 64 en gode spill. Men det er klart at det Disney ønsker her er ganske enkelt mobil spill med et fokus på ting du må kjøpe med et skinn av en film de har lagd.
 2. Enig: Det er en nisje, men det kan være nyting for noen bruksområder. Prøve ut spill før du kjøper, vise et spill du spiller til en venn på hans xbox eller pc. Spille når du er andre steder en foran xboxen din. Prøve spill før du kjøper eller laster ned dersom i an abonnement tjeneste er her det mest nyttige.
 3. Imponerende, så imponerende de må ha trening. Ja de har trening, mye trening. Dette gir reaksjoner. https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/ea/BB61_USS_Iowa_BB61_broadside_USN.jpg/470px-BB61_USS_Iowa_BB61_broadside_USN.jpg
 4. God idee, laster ned noe, tipper jeg ikke gidder å se det men en forskring.
 5. Så en artikkel på Tek som sier 4 ganger kraftigere en One X, det er en cpu / gpu combo Ryzen + ny gpu (Navi?) noe some virker temmelig realistisk. Boksen virker designet for å kjøre varmt. Litt usikker hvordan de får luft inn under, trolig en fot som løfter kanten opp. Tips sett den oppå noe for å unngå at den spiser hybel kaniner (sauer) Og 8K 120 FPS betyr bare at konsollen kan gi et 8K signal med 120 FPS, rendering vil trolig være 1080p oppskalert eller du dropper AA for høyere oppløsning og så skalerer opp. Du unngår å skalere til 4K og TV så skalerer til 8K.
 6. Da den også har vifte vil den bare kjøre denne litt hardere. Ja de har tengt på skorstein effekten men de må ha mer kjøling en det.
 7. Lurer litt selv, er et Kinesisk spill så antar P2W. Må også ha muligheten til å kjøpe veldig mye, I spill jeg har vært borti er maks du kan kjøpe 500-1000 kr. det vil ikke virke her siden du må kjøpe minimum 13.000 ganger eller 13 ganger daglig i 3 år. Er heller ikke snakk om loot bokser her siden det ville ta for lang tid å åpne dem Og ja denne historien virker litt merkelig.
 8. Siden dette er pc spill er det bare for google å redusere instillingene til medium eller low, dette gjør det lettere å rendre i 4K.
 9. Morsom idee. Ser ut som du er en cm høy. En hund vil være godzilla .
 10. Ting begynner jo i det små. Også trappes det opp litt etter litt som folk godtar det eller blir vant til det. Jeg personlig er skeptisk til å laste ned Spinn. Forsikringsselskapets hovedprioritet er ikke å bruke penger på kundene. modding løser de fleste problemer, La Tesla og BMV ha en DLC som kan manipulere disse dataene. Før noen hackere gjør det.
 11. Hva skal man si, da? Jeg pleier å slåss for de svakestes rettigheter. Men hva om man har en knivdesperado som er ute på prøve? Er det ikke greit å nekte sånne å ta offentlig transport? Dette er ikke å begrense kriminelle, det er for å begrense de som er politisk ukorrekte slik regimet ser det. Ja sosial kreditt har en fordel, alle Kinesiske gold farmers vil i stedet farme kreditt. Dette er positivt for MMO men en veldig dårlig ide.
 12. Jup, siden det er 2D har det heller ikke tapt seg så mye. Hvordan er dette lovlig lurer jeg på? Greit mange av spillene er kjent å være gratis, men alle?
 13. Husker jeg spilte Daggerfall kjempemye. Idiotisk store dungeons. Dvs alle var på størrelse med de største i Skyrim utenom den store hula da.
 14. Tenkte det samme, dette var standard og veldig nyttig tilbake i PS2 tiden der du ikke hadde harddisk. Kan ikke se at det har stor verdi på en PS4. Hjelper kanskje litt med load times men neppe mye.
 15. Selvsagt, på den andre siden overreagerte de seriøst.Ja Kinesiske myndigheter er vant til å kunne sensurerer de mest urealistiske ting. Sensurere Ole brum siden folk sammenligner presidenten med han. Hadde jeg vært en norsk politiker som ble karikert som Ole brum ville jeg set på det som et koplemang. Du er snill og hjelpsom men forsatt en bjørn Ja du er veldig glad i søtsaker men det er sjarmerende svakhet. Enkleste for Blizard hadde vært å ha en Asia turnering og en Kina+ kolonier. (NK + hong kong)
 16. Og det er helt fair det, men da er vi over på et problem som er MYE større enn at en fyr blir bannet i 1 år fordi en spillutgiver ikke ønsker politiske ytringer via sine offisielle kanaler. Folk må klare å skille på ting her. De banner han ikke fordi han mener Hong Kong blir undertrykt. Det ville han helt greit kunne uttrykke på en egen private stream. De banner han fordi de ikke ønsker at folk skal komme med politiske ytringer via deres offisielle kanaler. Jeg syns hele greia er ganske dobbeltmoralsk og idiotisk. Ikke protestene altså, men harnisken mot Blizzard. For folk har tydeligvis et problem med det når det handler om Hong Kong, men hadde det vært noe pro en av de store slemme ulvene, for eksempel Russland, så hadde de hyllet Blizzard for å ha tatt grep. Samme som disse folkene på Youtube, som noe ironisk truer med å droppe Blizzard, men fortsetter å bruke Youtube som vi VET sensurerer innhold som ikke nødvendigvis er ulovlig, men bare fordi de ikke liker det. Ja det han gjorde var dumt. Blizzard gjorde to feil, det første var at de overreagerte med å utestenge han for ett år. Ikke kom og fortell meg at om du kom med en politisk korrekt protest som å si at Trump er en klovn ville utestengt deg for et år. Utelukke han fra denne turneringen hadde vært en grei straff. Den andre var at det Kinesiske svaret var ekstremt ulikt det Engelske. Jeg gjetter at Blizzard gikk i panikk mode her. De var livredde for hvordan Kina ville reagere, de var også livredde for at andre ville kopiere dette. Og at de ikke tenkte på hvordan andre ville reagere.
 17. Man vil ikke få tilnærma på PS5 kontra PC. La oss si at PS5 vil kosta 6000, tror du virkelig den vil yte i nærheten av et skjermkort til 13k? Konsoll er budsjett og ytelsen vil derfor alltid være deretter. Skal du ha det meste ut av et spill er PC veien å gå. Høyere oppløsning, høyere fps, ultrawide, høyere oppløsning på teksturer, mods bare noen av fordeler med PC, som alltid vil være bedre enn på konsoll. Jeg vil tørre å påstå at man alltid vil få en bedre opplevelse på PC enn konsoll, dersom man har innvestert litt i PCen. Ps5, den normale, ikke pluss utgaven som det også ryktes om, har ytelse som tilsvarer et rtx 2070. Altså ca 6.000,- Om du i tillegg skal kjøpe hovedkort, CPU, psu, kasse, Os, tastatur og mus... Ps5 skal visstnok også komme med nye pci-e 4 SSD. Da tror jeg ps5 vil spare deg for en god del penger. For ikke å snakke om optimalisering, og hvor mye utviklerne faktisk legger til for PC brukerne. 2070, tviler, er fortsatt en CPU / GPU kombi om de ikke går all out. Uansett vi er på et nivå der ytelse begynner å bli høy nok, 60 fps i full HD på høy kvalitet. PC har noen andre fordeler. Er vi sikker på at du kan oppgradere fra PS4 til PS5 versjonen gratis, dvs oppgradere grafisk innstillingene. Merk at pc versjon har nye egenskaper som flerspiller antar dette er utenom online. Vi lever i en tid der du må anta at utgivere er B-film skurker kun opptatt av å øke inntektene denne dagen. PC har flere måter å unngå dette på. Det er en grunn til at PC ble lansert senere.
 18. - Jeg kan si meg enig i at gamle klassikere som Arena og Daggerfall har en viss sjarm som nyere spill i serien mangler. Er stor fan av TES-serien, mye på grunn av Lore. Ulikt deg så har Morrowind en kjær plass i hjertet mitt. Etter det så føler jeg personlig at serien har blitt mer og mer dummet ned. Selve verdenen i Oblivion var veldig innbydende og mange av karakterene interesante, men GPS-systemet som kom med Oblivion og forble en del av oppskriften i de siste spillene i serien ødela svært mye av innlevelsen for min del. Når det kom til Skyrim så følte jeg ikke særlig for Feats- og Skill-systemet. Og mange av quest'ene føltest utvannet ut. Det samme følte jeg dog også med en del av quest'ene i Oblivion også, særlig Gate-quest'ene. Uttrykket "Rinse and Repeat" er passende i så måte. TES-Online har jeg ikke brydd meg med å sette meg særlig inn i. Med unntak av det jeg har sett av andres "Let's play" i så måte. Igjen lore er digg, men har aldri blitt bitt av denne MMO-basillen som så mange har blitt bitt av. Mangel på passive non-combat character-valg er mye av grunnen til at jeg aldri har satt meg inn i MMO-type spill. Noen spill som f.eks Ultima-Online prøvde seg på noe sånn, men det gikk heller dårlig. Ikke det at konseptet var helt bak mål, men på grunn av Server-bøllene som gjorde det praktisk talt umulig for slike character-valg å virkelig blomstre. Deet er lov å håpe på at en dag så vil det bli en mer rettferdig balanse i MMO-verdener, slik at disse character-valgene blir levedyktige i det lange løp. Hvis du liker TES lore bør du prøve ESO, du kan spille det som alene ignorere de andre spillerne. Bosmers går de i dybden på i original spillet. Du møter Sota Sil i hans by. Og ton med info, tror ESO har utvidet lore mer en Morrowind.
 19. Ja, det hjelper på. Det hjeler også å ha haptisk feedback som VAG har i sine touch-skjermer. Men det blir ikke bedre enn en fysisk knapp og jeg liker at nye ting er bedre og ikke dårligere enn det som var fra før. Det eneste som kan trumfe en fysisk knapp for defog er automatikk som kan detektere dugg og aktivisere full blås mer pålitelig og raskere enn et menneske. Opplagt fordel med fysiske knapper er at du kan bruke dem uten å se på dem. Du har ikke mangel på plass til knapper i en bil. Touch er helt fint for ting som navigasjon eller innstillinger
 20. Nå å risikere flere år i fengsel for å sabotere et uskyldig spill for en uklar grunn slik som at du har blitt drept andre spillere, noe som er en del av poenget med pvp servere.Han var ikke en spesielt skarp kniv. Nå er ikke idiot en diagnose lengre siden det er mye mer komplisert og vi ønsker å være politisk korrekte. Men ser ingen problemer å bruke det på tullinger som han her
 21. Vil si at guilds er essensielt. Bli medlem av et sosialt guild og spillet blir vanvittig mye bedre.
 22. Hva skjer om du hopper på en som går i den retningen du går
 23. De har layering, to grunner, ene er frafall etter kort tid også hvor fort spillere leveler opp. Så etter en måned har mange falt fra og andre spred seg over mange soner. Ja til slutt vil alle ende opp i endgame sonen unansett.
 24. Nei, siden du kan kjøpe valutaen i spillet for virkelige penger har de blokkert funksjonen i mange land. Dette nerfer også huset du kan kjøpe av en eller annen grunn.
 25. Jup dette er en kombinasjon av primitiv lidar og aktiv IR nattsyn. Morsomt men ikke særlig nyttig bortsett fra å skremme folk i mørket som er morsomt men lite nytting Alt for dårlig til å virke som en natt kikkert og lignende
×
×
 • Create New...