Gå til innhold

Får vi snart høre mer om Mafia III?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Mafia II var noe skuffende når det kom til sandbox. I det første spillet hadde jo man alle disse rare bilene man kunne bruke i free ride, noe osm har vært en stor del av spillet for min del.

 

I eneren så var det også begrenset på antall våpen man kunne bære, det var det ikke i toeren. Synes det blir litt teit å ha fire SMGer og to shotguns på en gang, samt en kurv med pistoler. Da går man ikke tom. Det var mye artigere i eneren der man f.eks kun kunne plukke opp tommygun fra fiender, som aldri hadde noe særlig med ammo. Jeg spiller gjennom eneren nå i friminuttene, good times :D

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Overrasket over at det er så mange her som likte Mafia 2, selv synes jeg det var veldig skuffende. Mafia1 derrimot er enda inne på min topp 3 liste over beste spillopplevelse jeg har hatt.

Føler at M2 først og fremst sviktet på personskildringene. I M1 fikk jeg et virkelig godt forhold til flere av karakterene og jeg følte en oppriktig glede på min karakters vegne når jeg fullførte et oppdrag. I tillegg hadde historien en så god dybde og realisme som slukte meg fullstendig.

På alle de punktene føler jeg M2 sviktet. Jeg fikk aldri et særlig godt forhold til karakterene der, og historien husker jeg rett og slett ikke - noe som er et dårlig tegn.

Eneste pluss for M2 er at det er mer gøy å kjøre bil i det spillet.

 

Jeg håper med andre ord utviklerene bruker M1 som utgangspunkt når de lager M3.

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Når man først har spilt et såpass genialt spill som Mafia 1, så er det ikke til å stikke under en Tommygun at forventningene til Mafia 2 ble skyhøye, og selvfølgelig var det mange som ble skuffet. Joda, Mafia 2 kunne vært så mye bedre, men helt håpløst var det ikke synes jeg.

 

Men som nevnt over, så håper jeg de ser tilbake på hva som faktisk gjorde Mafia 1 så vellykket og tar det til etteretning i en eventuell 3'r.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Dersom det kommer håper jeg det blir litt mer som det originale Mafia. Jeg har brukt veldig mange timer på toeren, men det er ikke blant favorittspilla mine. Mafia står aleine på toppen som mitt absolutte favorittspill. I tillegg til den fantastiske historiedelen var freeride extreme latterlig gøy og ikke minst utfordrende, samtidig som belønninga for å klare de mange dustete oppdragene var helt kanon. Å kunne fylle opp eiendommen med alle de forskjellige bilene tror jeg må være den sideaktiviteten i et spill jeg har likt best noensinne.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...