Jump to content

hitman47

Medlemmer
 • Content Count

  223
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

77 :)

About hitman47

 • Birthday 04/20/1983

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Synes ikke Telltale klarer å lage realistiske gode karakterer. Storyen er svak også her. Det beste telltale spillet er etter min mening The Wolf Among Us, som jeg synes funka bedre til denne "formelen".
 2. Forfriskende at sverdkampene er borte, skal gi dette en sjangse.
 3. Har blitt alt for mye dilldall i spillene til Ubisoft. Alt for mange påklistrede rollespillelementer og onlinekomponenter som i de siste spillene har vært ekstremt distraherende. Gadd ikke fullføre Unity pga dette. Håper de klarer å tone ned disse tingene i fremtiden.
 4. Synes bosskampene var helt greie, selv om de sikkert kunne vært løst bedre og inkorporert det generelle tankesettet med at du selv kan velge fremgangsmåte. Det jeg likte aller best med spillet var den cyberpunk stemningen, og ikke minst det at du kunne løse oppdrag på forskjellige måter avhengig av hvilke ferdigheter du valgte å satse på.
 5. Jaaaaaa. Forgjengeren var et av mine favorittspill fra forige generasjon.
 6. Fahrenheit var et kongespill som jeg digget. Til tross for at det tar litt av etter hvert ;-)
 7. Prisverdig at de bringer noe nytt! Men pay to win er ikke akkurat en finansieringsmodell som får meg til å løpe til app store.
 8. Mafia II er et veldig bra spill med god mobster-feel.
 9. Tror dette blir fett!! Likte mange ting med Remember Me, men kampsystemet var egentlig ikke en av de tingene.
 10. Det er jo da snakk om to helt separate studioer. Ubisoft Quebec (det nye spillet) og Ubisoft Montreal.(unity). Montreal har 2600 ansatte, noe som bør være nok til å lappe sammen Unity. Tviler for at det er antallet ressurser som er problemet til Ubisoft.
×
×
 • Create New...