Jump to content

Houdini

Medlemmer
 • Content Count

  160
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

86 :)

About Houdini

 • Birthday 12/22/1980

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. For presisjonsspill vil no streamin aldri kunne ta over, det vil nok bestandig være for mye lag. Et morsomt ekselpel vil være battletoads for nes. Det er vissnok umulig å runde på en morderne tv fordi det er for stor forsinkelse i forhold til en gammel tv. Problemene med lag vil nok være stærre på streaming, selv om 10 år, trur jeg.
 2. Jeg er dessverre helt enig med deg, 1.gen 3D er egentlig helt forferdelig for nostalgien, det er veldig få spill fra den generasjonen som tåler tidens tann. Ikke bare er grafikken klumpet og stygg, men kamera og kontroller er ofte irriterende og tungvindt. Mine beste minner fra PS1 er i alle fall: -Gran turisimo -Tony Hawk 1&2 -Resident evil 2 -MGS -Tekken 3 -Cool borders 3 -NFS 2 og 4
 3. Høyere oppløsning er godt nytt. Jeg har selv Oculus rift og jeg merker det er litt vanskelig å lese teksten i f.eks Elite. Dette vil trolig bedre seg med høyere oppløsning. Men det aller største problemet til VR akkurat nå er mangel på godt innhold! Jeg sliter veldig med å finne noe som gir meg følelsen av at Oculus var verd pengene. Joda - Elite er gøy det, men det er ikke 5000 kr mer gøy på VR enn uten. Og dette vil ikke endre seg med en ny generasjon briller. Hvis noen her absolutt vil prøve VR så vil jeg anbefale å heller se etter noen brukte første generasjons briller enn å betale 8000 for noen nye, det er det ikke verd og det er mangel på gode VR opplevelser som er skyld i det.
 4. Nye Firefox har ødelagt Firefox for min del. Hovedgrunnen til at jeg har vært fast Firefoxbruker tidligere har vært alle de gode utvidelsene, men etter oppgraderingen så er det så mange av utvidelsene som ikke virker lengre at jeg ikke ser noen fordel med firefox.
 5. Mitt forslag for å finne ut av dette er: -Prøv å få lånt deg ei strømtang og mål hvor mye strøm det går igjennom inntakskabel. Du kan f.eks måle hver leder som går til/fra måler hvis du ser de i sikringsskapet. Når du måler så skrur du av en og en sikring og ser hvor forbruket faller mest. Når du har funnet ut hvor det er størst forbruk så går du igjennom alt som er på den kursen og sjekker om forbruk stemmer med det som er der. Det kan hende du f.eks har en liten jordfeil, da kan du "bruke" strøm hele tiden uten at den går til noe, farlig er det også. Når du bruker en strømtang så vil du måle Ampere (strøm). For å gjøre det om til Watt så ganger du strømmen med spenningen (230) Du kan også svinge innom ditt lokale kraftlag, forklare situasjon og spør om de har mulighet til å svinge innom og gjøre dette for deg. Spesielt på mindre plasser så kan kraftlag være hyggelig. Du kan spille litt på at "det må være noe galt med måler" De har ikke mulighet til å ta en grundig kontroll av el.anlegget, dette av konkurransehensyn mot elektrikere, men ei rask måling er det gjerne rom for.
 6. Hei. Etter at litecoin (kryptovaluta) har hatt sin flotte oppsving så bestemte jeg meg for å selge 1/3 for å få tilbake alt jeg har investert (det hjelper på nattesøvnen). Da jeg ikke giddet å finregne på valutaen så ender jeg opp med å få ca 6000 mer inn enn det jeg har overført i utgangspunktet. Nå lurer jeg på, tror dere det er nødvendig å rapportere en gevinst på 6000? Er det noen som har erfaring på å få inn slike småbeløp med tanke på skatt? Eller for å spørre på en annen måte - hva er straffen for å ikke rapportere en gevinst på 6000?
 7. Det stemmer faktisk ikke. På coinbase som er en av de større markedene så var bitcoin oppe i 18.400 USD klokken 17.28. Den var faktisk oppe i 19.600. På en time gikk bitcoin fra ca 16.000 til 19.600$ - og to minutter etterpå var den 16.000 igjen. Rett etter krasjet Coinbase/Gdax pga stor pågang 7.desember må ha vært den villeste dagen i bitcoin sitt liv.
 8. Jeg har tatt ut mine litecoins. Jeg inviterte for noen uker siden når prisen var 82 og solgte når de var 107, tjente ca 2500 på det. Jeg gjorde det først og fremst for å lære litt om hvordan ting fungerer. Lærte masse og opplevde ingen problemer. Hvis du selv vil prøve så er mitt sterkeste tips at du ikke investerer mer enn du kan tape - tenk på pengene som forsvunnet samtidig som du kjøper bit/litecoin. Uansett hva du leser så er fakta at INGEN vet hvordan prisen utvikler seg. Tør du ikke satse 10000 på at favorittlaget ditt vinner en kamp de har gode odds for å vinne så bør du heller ikke satse 10000 på kryptovaluta.
 9. Når det bruker så mye strøm, er det da lønnsomt i "grave" bitcon - selv med den prisen? Jeg er klar over at dette ikke lengre er noe for privatpersoner, men dekker de som "graver" strømutgifter på salget av bitcoin etterpå?
 10. -Problemet er nok at en ny og forbedret utgave vil ha en alt for liten kundemasse. Disse maskinene appellerer bare til samlere som allerede har spill. Jeg f.eks kommer aldri til å kjøpe en konsoll til 1000 også være nødt til å kjøpe gamle brukte spill til 100-500 pr.stk bare for å mimre litt. Markedet er sikkert stort nok til at et lite selskap syns det er verd å lage Retron5, men for et selskap som Nintendo er det nok markedet for lite.
 11. SNES kan spilles på alt - pc, mobil, wii, pi osv. Men SNES classic blir kjøpt fordi man har lyst på innpakninga, og ingenting kan erstatte den når det er det man har lyst på - så enkelt er det! Nostalgi er en sterk følelse og få ting er så godt som et godt barndomsminne
 12. Jeg er forresten enig i at C64 ikke passer seg i en mini-utgave uten tastatur. Den autentiske følelsen forsvinner med et eksternt tastatur og det er for mange spill som var avhengig av tastaturet til at man kan klare seg uten. En autentisk mini-C64 med fungerende tastatur hadde derimot vært ganske kult, spesielt med en mSD-leser som tar TAP og D64 filer
 13. Nå lurer jeg - har du noen gang prøvd å spille de text-baserte spillene igjen i moderne tid? Jeg tror jeg trygt kan anbefale deg om å la de minnene forbli minner. Jeg selv har prøvd meg på Sierras Quest-spill fra Amiga barndommen min og disse spillene tålte virkelig ikke tidens tann. Jeg kan se for meg at C64s rene text-spill blir enda verre å ta fram igjen i dag
 14. For 99% har dette kortet mye mer kraft enn de har bruk for. For å mimre litt på en ekte Amiga så anbefaler jeg kjøp av en A1200, en acceleratorkort som har en 68040 og 4mb ram og en SD to IDE overgang til harddisk. Kortet i denne artikkelen har en 68080 og 512mb ram og vil nok alene koste like mye som alt jeg anbefaler. Har du derrimot lyst til å installere det nyeste AmigaOS og bruke maskinen til mer enn å mimre med gamle spill så er nok ikke dette kortet så dumt. S
 15. Takk for svar Hårek. Det forklarer en del. Da trur jeg bare jeg får bestille meg to nye disker til NASen, jeg skal bare avvente til noen forhåpentligvis kan gi meg noen sikre svar angående RAIDing i NASen. Flott svar på nr5 også, da skal jeg sørge for at det bare blir brukt shortcuts. NASen blir nemlig den eneste backupen min når jeg får ordnet RAID1 på den - bortsett fra viktige bilder og dokumenter. De ligger i rar filer med passord i dropboxen i tillegg
×
×
 • Create New...