Gå til innhold

Den store iPhone 6 / Plus / 6S / 6S Plus tråden


Lami

OPPDATERT AVSTEMNING  

178 stemmer

  1. 1. Skal du ha den nye iPhone 6S eller 6S Pluss?

    • Ja, jeg skal kjøpe iPhone 6S
      50
    • Ja, jeg skal kjøpe iPhone 6S Pluss
      44
    • Kanskje etterhvert
      11
    • Nei, jeg tror jeg står over denne modellen.
      73


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Må si det var helt nydelig med en iOS enhet i 4,7" formatet altså :) Veldig godt førsteinntrykk så langt. Eneste er jo den helsikkes kameralinsa som stikker ut bak da. Den ultra tynne gummicasen jeg kjøpte fra ebay satt kjempe bra, men ettersom den er så minimalistisk tror jeg faktisk kamera _såvidt_ er høyere enn casen :p Så er litt var med å legge den fra meg med baksiden ned.

 

Men nydelig telefon som nevnt, og den avrundede formen kommer veldig til sin rett, selv om telefonen er veeldig glatt uten case.

Har du link? :)

Lenke til kommentar

Noen flere som har problemer med at hjem-knappen på 6 / 6 Plus blir dårligere og dårligere? Hatt min 6 Plus i ei uke nå, og hjem-knappen har blitt støyende og dårlig. Det føles som nesten som dobbel-/trippeltrykk når jeg trykker den ned. Som om den lugger mot et eller annet. Og det er klin umulig å trykke den inn uten at det høres i hele huset (satt på spissen).

 

Nå har bluetooth begynt å fuske litt. Pleier å ha mobilen tilkoblet en Jabra speaker på jobb, og da kobler de seg sammen automatisk på morgenen. Så også i dag. Men så ringte telefonen nå. Den vibrerte som normalt ved anrop, men ingen ringelyd i Jabraen. Skjermen på iphonen var fremdeles svart. Sekundene gikk. Vibrerte som normalt, fremdeles ingen ringelyd, fremdeles svart skjerm. Skrudde på skjermen via den knirkete hjem-knappen. Joda, der var det visst et innkommende anrop.

Besvarte anropet. Først lyd i iphone. Etter et minutt lyder det fra Jabraen "disconnected". Etterfulgt av "Connected", og samtalen går plutselig over på høyttalende.

 

Merket det først i går når jeg spilte av musikk på Sounddock'en på badet. Kjører da Spotify fra iphone via bluetooth til Sounddock. Det lugget veldig i avspillingen, til tross for at iphone hadde fri sikt til avspilleren. Slo meg til ro med at det kanskje var Spotify som var litt ustabil. Men nå som den begynner å trøble også mot Jabraen, så er jeg mer i tvil.

 

Et annet irritasjonsmoment jeg kjenner blir større og større er hvor mye dårligere responsen på min 6 Plus er i forhold til hva 5s var. Alt av swipes krever større bevegelser. Ofte registrerer den ikke hvordan jeg sveiper i hytt og gevær. Bruke swipe for å gå tilbake til forrige side i Safari: av og til fungerer det som det skal, andre ganger går det ikke. Swipe for å skifte side på e-avisene: av og til fungerer det, andre ganger ikke. Når det ikke går må jeg swipe både en og to og tre ganger før det fungerer.

 

Touch-ID fusker også inniblant, og må legge tommelen på et par ganger før den klarer å låse opp.

 

Skulle også gjerne hatt et skjermtastatur som var mer ett-håndsvennlig. Hvorfor kan ikke Apple komme med dette?

Lenke til kommentar

Har ikke 4g der jeg vanligvis bor, fikk testa i dag gjennom telenor sitt nett, fikk 7.66mbps ned og 3mbps opp, mens han som satt ved siden av fikk over 20 ned på sin 4s, også telenor. Har onecall, som nettopp fikk 4G.

 

Telenor har forskjellige hastigheter utifra hvilket abo du har.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...