Jump to content

Sermoni

Medlemmer
 • Content Count

  401
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

53 :)

Recent Profile Visitors

2339 profile views
 1. iPhone 5 var en liten telefon så den var fortsatt behagelig. Denne er stor, så kantene som er skarpe havner på sårbare punkter på hendene. Ganske mange som har det samme inntrykket på Reddit også, men det er jo en vanesak.
 2. Jeg har deksel. Da er det supert. Er bare merkelig der man har designet en telefon som er vond å holde i med spisse kanter.
 3. iPhone 12 Pro er helt forferdelig å holde i sammenlignet med min 11 Pro. Med deksel er det helt klart bra, men det er jo uansett merkelig. Ellers er telefonen veldig bra. Skjermen er sylskarp. Merkbart raskere enn min 11 Pro til sammenligning. Gode høyttalere og endelig brukbar samtalekvalitet. Alt i alt veldig fornøyd. Synes dog at det er litt latterlig at det ikke følger med lader.
 4. Inntrykket er så langt veldig bra som vanlig. Eneste jeg bemerker meg er at telefonen er direkte vond å holde i sammenlignet med tidligere utgaver.
 5. Har fått sporingsnummer fra DHL nå med levering i morgen.
 6. Sjekk ut CM NR200. 3090 passer til og med i det!
 7. Jøss! Her gjelder det å være raskt ute.
 8. Cutting og breaking edge teknologi vil alltid være dyrere! Derfor kan man ikke bare se 3090 på som et kort med ren ytelse og sammenligne pris opp mot dette.
 9. Tester hittil viser bare 10-15% bedre ytelse. Sånn har det "alltid" vært med high-end GPUer uansett de siste 10 årene.
 10. 3090 er jo definitivt svært lite for pengene. Om prisen skal kunne forsvares burde det minimum vært 40% mer ytelse. Det er det overhodet ikke. Alt hittil tilsier 10-15% mer ytelse.
 11. Dessverre er nok dette realiteten. Uansett så er ytelse/pris svært fornuftig på 3080 sammenligner vi med hva vi har sett de siste 10 årene.
 12. Dette er kortet jeg har høyest forhåpninger til for øyeblikket av det som er tilgjengelig. Prisen derimot, den er høy.
 13. Det virker som det beste kortet hittil av disse tre er TUF OC i sin helhet.
 14. Det skal ikke være noe problem å slette en ordrelinje, men det er en manuell oppgave.
×
×
 • Create New...