Gå til innhold

Sony Xperia Z3 - Sonys flaggskip høsten 2014


Glenn

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

 

Vurderer å oppgradere min Z3c, men er litt usikker på om jeg bør vente til 5.1.1 for å være helt sikker på at det ikke er så mye tull. Men det virker som Sony har fått bort en del av det som Samsung sliter med. Er veldig godt fornøyd med 4.4.4 til nå, men liker jo at Sony har brukt litt av det nye android utseendet.

 

Til dere som bruker 5.0 nå: Er de samme strømsparings funksjonene der enda?

Samme funksjonene og Batteritiden på min z3c har økt betraktelig, se ett par poster opp!

 

Takker.

Vurderer oppgraderingen til 5.0 litt mer nå.

Lenke til kommentar

Vurderer å oppgradere min Z3c, men er litt usikker på om jeg bør vente til 5.1.1 for å være helt sikker på at det ikke er så mye tull. Men det virker som Sony har fått bort en del av det som Samsung sliter med. Er veldig godt fornøyd med 4.4.4 til nå, men liker jo at Sony har brukt litt av det nye android utseendet.

 

Til dere som bruker 5.0 nå: Er de samme strømsparings funksjonene der enda?

 

Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å vente med å oppgradere min Z3c til jeg hadde sikret meg at det ikke var mye bugs, men med en gang jeg leste at 5.0.2 var tilgjengelig måtte jeg bare oppgradere! Heldigvis har jeg ikke opplevd så mye tull. Jeg hadde et problem med en gjesteprofil som jeg var inne på for å teste, for så å slette. Denne trakk angivelig opp mot 40% av batteriet, men etter å ha skrudd den av og fulladet den forsvant problemet. Jeg savner dog lyd/vibrer/lydløs-toggle i nedtrekksmenyen.

 

Stamina-mode er fortsatt tilgjengelig, men jeg måtte inn på wifi-instillingene for å den til å skru av wifi i dvale. Batteritiden har jeg ikke noe å utsette på. Er nå 60 timer siden jeg tok mobilen fra laderen, og jeg har 32% igjen, så den holder frem til jeg legger meg i kveld, dvs 3 fulle dager med litt lett bruk. (Hittil har jeg hatt stamina-mode på, 3+ timer SoT med ca. 50% lysstyrke, speilet skjermen til chromecast i en halvtime for å vise bilder på TVen, brukt netflix-chromecast i 2,5 timer, ringt i 2 timer, brukt snapchat og chrome)

Lenke til kommentar

Meh, angrer nå på at jeg oppdaterte.

 

- Bruker Action Launcher istedenfor den som følger med, og om jeg er en stund inne i en app som kan bruke litt minne(Instagram, BaconReader, Facebook osv) så er den både treg på å komme seg tilbake til skrivebordet, itillegg til at jeg må vente på at hele launchern lastes inn på nytt.

- Tilfeldige apper lukkes

- Hoppe mellom apper har blitt helt tullete. Si at jeg åpner en lenke på Facebook, leser igjennom den og går tilbake til Facebook. Da virker det som at Facebook startes på nytt og jeg blir da sendt til starten av Facebook-strømmen. Samme gjelder BaconReader.

- Appskuffen/oversikten over åpne apps/hva-nå-enn-det-kalles er treigt.

 

Ingenting av dette var et problem med forrige versjon, bortsett fra om jeg hadde bladd hævlangt ned på Facebookstrømmen..

Lenke til kommentar

 

Bleh.. Støter borti 5.0.2-minnebugen støtt og stadig. Irriterende når en nyåpna app plutselig blir lukket.

Hvor ofte skjer det hos deg? Har skjedd med meg også men 4 ganger siden jeg oppdaterte mobilen. Det er irriterende 

 

 

Eneste feilmeldinga jeg har fått (en gang) etter oppdateringa er at Hangouts har sluttet å virke, selv om det er deaktivert.

Endret av Trond HB
Lenke til kommentar

Hører en plagsom skurrelyd når jeg kobler headset til tlf min. Trodde først det var headsetet det var noe gale med, men prøvde det (et sennheiser mm70g myntet på android) også på min søsters iphone 5 - ingen skurring. Prøvde deretter mine gamle beats for iphone og de skurret også. De skurrer med en gang jeg plugger dem inn, både når noe lyd spilles og når det ikke gjør det. Føler meg derfor rimelig sikker på at det er tlf min (z3c) eller selve hodetelefoninngangen det må være noe feil med.

 

Noen som har forslag eller vet hva problemet er? Kan lydinngangen være ødelagt? Kan det ha havnet noe dritt nedi der som gjør at lyden skurrer, er dette noe som er vanlig? Skal jeg bare levere den inn til service eller er dette noe som enkelt kan fikses?

Lenke til kommentar

Hvis det kun kommer ulyder i det du plugger inn headset, og lyden er fin når de er innkoblet er det ingen feil.

 

Z2 og Z3 er de eneste mobilene med stereo mikrofoninngang, alle andre har mono. Derfor har de en pinne ekstra i hodetelefon-kontakten. På hver av mikrofoninngangene er det en liten spenning for å gi strøm til forforsterkeren i elektret-mikrofoner, denne spenningen vil gi strøm i høyttalerne i headset mens man trykker ned 3,5mm jack. Når jack er helt inne vil den kun ha kontakt med de rette pinnene og det vil ikke være ulyder.

Endret av Frobe
Lenke til kommentar

Hadde det kun vært idet de plugges inn og så var det over, hadde det jo bare vært et ørlite irritasjonsmoment som er til å leve med. De har vært helt fin før, men nå driver de og skurrer konstant hele tiden, fra det øyeblikket headsettet plugges i, til det øyeblikket de nappes ut av kontakten - uansett om det er lyd/musikk på eller ikke. Vrir jeg på jacken mens de er inni (de sitter så langt inne som mulig, så det er ikke fordi headsettet ikke er skikkelig trykket nedi festet), så skurrer det enda verre i en periode.

Lenke til kommentar

Det høres ut som den må en tur til service.

 

Selv ville jeg kanskje gitt kontakten og pluggen en forsiktig dose trykkluft og oljefri elektrorens (ikke 556 med olje...). Det bør gå greit siden den skal være tett, men det sikreste er å la være og sende direkte til service.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...