Jump to content

Harley Davidson

Medlemmer
 • Content Count

  259
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

129 :)

Recent Profile Visitors

1725 profile views
 1. Noen som vet om jeg selv må være hjemme? Eller om jeg kan la kjæresten min ta imot og kvittere for en pakke fra Apple?
 2. Denne skal jeg ha. Bare lurer på hvilken farge jeg skal gå for 🙄 Hvilken farge blir andre å gå for?
 3. Se der ja. Nå har Huawei begynt å spamme med reklame. Og det går ikke an å slå av. Nå selger jeg min P30. Jeg får popopp-bannere fra Huawei Mobile Services med ads om themes og rabatter osv.. Betaler f ikke så mye for en topptelefon for å bli spamma med reklame..
 4. Til dere som ikke får notifikasjoner på smartklokka.. Slå PÅ Slippsone for den aktuelle appen.. Løste mitt problem..
 5. Er jo blitt fette faens umulig å få notifikasjoner på garmin klokka etter siste oppdatering..
 6. Kilde: https://itavisen.no/2020/01/16/slik-skal-google-fase-ut-chrome-applikasjonene/ Hva betyr dette for Chromebooks?
 7. Jepp. På Gamin dog. Er fordi at android notification servicen har stoppet..
 8. ALDRI la mobilen definere hvordan en person eller et forhold til en person er. Aldri bruk mobilen som skala for å vurdere ditt forhold til en person. Noen svarer mye, noen lite, andre så og si aldri. Noen er helt utbrent på meldinger. Ring, møt..SNAKK med personen. Og legg DET til grunn for dine vurderinger hva du hører. Jeg snakker av egne erfaringer. Jeg kapret verdens peneste jente ved å la mobil være hva det er, og heller legge det fysiske samværet til grunn for mine inntrykk.
 9. Det er iaf kommet reklame i themes appen..
 10. Nå har huawei begynt med reklame i themes-appen.. Kommer et svæært banner for Hotels.com ved oppstart. Yey..dette har jeg betalt i dyre dommer for..
 11. Jøss.. På min P30 pro så får ikke epost-programmet lenger lov til å lese Gmail.. Får ikke lagt til.. Hmm.. Har problemene begynt nå? Edit: Nå gikk det. Går ikke an å gjøre via widgeten tydeligvis..
 12. Jeg har jobbet med materialer i lang tid. Og sett utslitelsesfaktoren på plast ved bøying og bending. Jeg kan love dere at brettbar mobiler hvor byretten ligger i materialet, ikke i en hengsel— så kommer samtlige til å bli deformerte ila kort tid. Dette kommer til å bli en flopp frem til de finner på et annet patent.
 13. Ja, men nye versjoner av android får vi ikke. Og der kommer til å bli slapt med satsingsvilje hos Huawei ang fancye oppdateringer når de vet det er egentlig kroken på døra..
×
×
 • Create New...